Kime ameliyat oldun. Bazılarında oluyormuş öyle önceki konuşmalarda varKızlar selam. Kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra 17. Gün regl oldum. Regl ile beraber beyaz bir ip geldi ucu düğüm şeklinde. Sizce tutmuş mudur?
Harun özkan a ameliyat oldum. Ben bulamadım olanları. Peki böyle ip gelenler tutuyor muymuş 17. Günde oldu.Kime ameliyat oldun. Bazılarında oluyormuş öyle önceki konuşmalarda var
Bilmiyorum sadece böyle konuşmalar geçmişti yanlış bilgi vermek istemem. Allah yardımcın olsunHarun özkan a ameliyat oldum. Ben bulamadım olanları. Peki böyle ip gelenler tutuyor muymuş 17. Günde oldu.
Kızlar yakın zamanda ilişkiye giren varmıe
Allah analı babalı büyütsün canım dikişler oldu ki belli oldu siz operasyon mu oldunuz diye soracak hali yok doktorun devlette zaten sormazlar özelde de cesaret edemezler. Tek başına muayeneye gidersen sorarsın doktorda sizi zor durumda bırakmaz zatenYine benbiliyorsunuzdur belki bir buçuk yıl önce kalıcı ve tutmayınca ardından geçici işlem olmuştum. Her şeyi burada paylaşmıştım. Ben şimdi hamileyim ve çatı muayenesi yapılacak. Çatı muayenesinde doktor anlarsa diye çok korkuyorum. Sizce orada dikiş izleri kalıyor mu? Ben baktım ama anlayamıyorum
Bende öyle düşündüm. Özele gidiyorum. Eşim de olacak. Herhalde sormaz ama dert bitmiyor ki bulaştık bir illete. Neler geçiyor başımızdan. Hadi olur da boş bulunursa diye korktum bende. İnşallah dediğin gibi olur canımAllah analı babalı büyütsün canım dikişler oldu ki belli oldu siz operasyon mu oldunuz diye soracak hali yok doktorun devlette zaten sormazlar özelde de cesaret edemezler. Tek başına muayeneye gidersen sorarsın doktorda sizi zor durumda bırakmaz zaten
Bi bakacak sonra iki parmağını sokacak değil mi sonuçta incelemeyecek. İçim rahatladı biraz valla sağolunDikiş izi kalmaz merak etmeyin. Doltor anlarsa gidip tebrik k ederim o derece.
Çatı muayenesinde oranı görmeyecek bile.
Anlasa ne olacak? Aa zar dikimi yaptirmissiniz diye ilan edecek degilya?Yine benbiliyorsunuzdur belki bir buçuk yıl önce kalıcı ve tutmayınca ardından geçici işlem olmuştum. Her şeyi burada paylaşmıştım. Ben şimdi hamileyim ve çatı muayenesi yapılacak. Çatı muayenesinde doktor anlarsa diye çok korkuyorum. Sizce orada dikiş izleri kalıyor mu? Ben baktım ama anlayamıyorum
Merhaba bende kalıcı kızlık zarı oldum bende regl oldum 3 hafta sonra ve ucu düğümlü mavi bir ip gelmişti tutmuş mu dikişler açılmasından tutmamasından korkuyorumKızlar selam. Kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra 17. Gün regl oldum. Regl ile beraber beyaz bir ip geldi ucu düğüm şeklinde. Sizce tutmuş mudur?
Hangi dr, da olmuştunMerhaba bende kalıcı kızlık zarı oldum bende regl oldum 3 hafta sonra ve ucu düğümlü mavi bir ip gelmişti tutmuş mu dikişler açılmasından tutmamasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?