- 8 Aralık 2022
- 2
- 0
- 1
- 23
Ankara için doktor önerir misin rica etsemKayseri de doktorları araştır canım brn ankarada kalıcı oldum ankaraya gidebilirsen doktor tavsiyesinde bulunabilirim kendini üzme kimse senden değerli değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara için doktor önerir misin rica etsemKayseri de doktorları araştır canım brn ankarada kalıcı oldum ankaraya gidebilirsen doktor tavsiyesinde bulunabilirim kendini üzme kimse senden değerli değil
Ne kadar ücreti acabaBen ekim ayında turgay beye kalıcı yaptırdım kontrole gitmedim henüz 6 haftam doldu ama kendim baktığımda tuttu diye düşünüyorum bir sağlıkçı olarak
Meral sonmezerAnkara için doktor önerir misin rica etsem
Ya ankarada böyle turgay bey gibi bir doktor yok mu ya Ankara dışına çıkamam bencanım turgay beye git konuş onunla burda kim ne dese yanlış. ben geçici yaptırdım ama düğünüm olmadı kınadan sonra ki gün yaptrıdım perşembe yaptırdım cumartesi nikahım oldu. herkesin zar yapısı farklı turgay ben benimkine kalın zar tutar dedi. ama sen düğünüm olacak ddiyorsun ve dikkat etmen lazım oturup kalkmana hızlı oturup kalkamazsın ben cok dikkat ettim. zar yapını bilmeden etmeden ben bir şey diyemem onu ya da onu yaptır diye
Ben de Ankara’dayım görüştüğünüz doktorlar varsa tecrübelerinizi söyler misinizAnkara için doktor önerir misin rica etsem
Merhaba buralarda mısınMümtaz yücede mi kalıcı olanlar ?
Ya bende çok araştırdım kafayı yiycem artık herkesin yorumu şu, kalıcı diktirmek istiyorum ama zaten geçici dikip gönderiyor diyor herkes güvenemiyorum onun için geçici yaptırıcam gibi o kadar çok fiyat aldım kiii kalıcı ile geçici aynı fiyat, yani buda demek oluyor geçici daha güvenilir. Ben çok popüler doktor araştırdım kimse memnun kalmamış her yorumu tek tek okudum çokkez yazdım %100 sonuç diyorlar ama benim bu yorumlardan ötürü merak sönmezer çok iyi denilmiş. Sanırım ona olucam gibi gidip yüz yüze görüşmek istiyorum birdeBende aynı senin gibiyim artık ne yapacağımı şaşırdım iki doktorla görüştüm kimseye güvenemiyorum
Peki darlığından falan anlar mı benim yaptırdım tuttu doktorum bir problem olmaz merak etme dedi ve yinede kegel yap kendini rahat bırakma fazla demişti.Geçmiş olsun anlamaz merak etmeyin
İlk ve son değil senin gibi olan çok doktor resmen reklam yapıyo başka bi şeye yaradığı yok bide piyasa altında yapıyo hayır yapıyomuş gibi doktorada güvenmiyorum rezalet hepsiBenim gibi ben yorum yaptım silindi olumsuz sonuç aldığımı yazmıştım
Bende yazıyorum siliniyor yorumlar engellendim keşke melek ve gece buraya yazsaİlk ve son değil senin gibi olan çok doktor resmen reklam yapıyo başka bi şeye yaradığı yok bide piyasa altında yapıyo hayır yapıyomuş gibi doktorada güvenmiyorum rezalet hepsi
Sen ne sorun yaşadın naz ? Kanama mı olmadıİlk ve son değil senin gibi olan çok doktor resmen reklam yapıyo başka bi şeye yaradığı yok bide piyasa altında yapıyo hayır yapıyomuş gibi doktorada güvenmiyorum rezalet hepsi
Sen okudun mu o yorumu ne yazmıştı ben göremedim silinmiş hemenKızlar bu en ebasko denen yerde yorumları siliyolar gece rumuzlu bi kız sonuç alamamış hemen sildiler turgay Karakaya ya işlem olacak varsa iyi düşünsün derim çünkü forumlarda yalan yanlış ümit vaad edici germek dışı yorumlar var
Ben sadece buraya yazılan yorumlarin sahte olduğunu yazdığına denk geldim melekte ilişkiye giremiyorum yazmış darlıktan dolayı açtırma olacakmış ben forumda yazdım inşallah kızlar anlar ve buraya yazarlarSen okudun mu o yorumu ne yazmıştı ben göremedim silinmiş hemen