İlk ve son değil senin gibi olan çok doktor resmen reklam yapıyo başka bi şeye yaradığı yok bide piyasa altında yapıyo hayır yapıyomuş gibi doktorada güvenmiyorum rezalet hepsi
Nasıl yani kız kanama olmadığını mı yazmıştı

Esra demir yüzer kalıcı yaptırıcam ama genelde herkes memnun kalmış, yeni yaptıran varsa bana bilgi verebilir mi acaba yakında randevum var çok korkuyorum çok tedirginim yardımcı olun lütfen

kızlar ben kılıcı oldum Ayşe diye bir hocada dikişlerim hep açılmış hiç anlamadım neyi yanlış yaptım ve neden böyle oldu tutanı var mı kime yaptırdınız reklam olmasından da korkuyorum tekrar yapıldığında tutuyormu oda var

Son düzenleyen: Moderatör:
18 gün oldu dikiş falan yok hepsi açılmış tutan varsa bana özelden yazsın lütfen

Son düzenleme:
Aradan çok zaman geçmiş yorumu yapalı fakat ebru hanım hakkında size bişey danışmak istiyorum belki görürsünüz ben hem dikim hemde daraltma yaptırmak istiyorum fakat şöyle bir sorun var bana bu işlem sonrası bekaret raporu lazım bu işlem sonrası aileme vermem lazım kötü bir olay yaşadım ve bunu yapmaya mecburum benim için hayati bir önemi var ebru hanım dikimi yaptıktan sonra bana rapor verir mi bu onun vicdanına kalmış bişey sizce nasıl biriydi kabul eder mi

Ebru zülfikaroğlundan mı bahsediyorsunuz ?

Bekaret raporu savcılık kararıyla alınır ve belirli doktorlar muaynesini yapar. Herhangi bir doktorun böyle bir rapor vermesi bekaret kontrolü yapması hukuki olarak suç olacağından hiç bir doktor vermez. Özel hastanelerde ve kliniklerde ayak altı bekaret kontrolü yapan doktorlar vardır illaki ama suç olduğunu çok iyi biliyorlar. Kızlık zarı dikimi de genital estetik adı altında yapılıyor yine gerçeği yansıtmadan yapıyorlar işlemi

Kizlar selam ben 6 ay once hymenoplasti oldum tuttu cok da dikkat ettim fakat bazen ruyamda orgazm oluyorum tam uyanirken farkediyorum kendim asla dokunmuyorum sizin basiniza geldi mi bi zarari olur mu cok tedirginim kontrole gidemiyorum cunku doktorumdan uzak bi sehirdeyim baska doktorlar da zar muayenesi yapmiyor

Artık kimse yaptırmıyor mu arkadaşlar kimse kalmadı mı yardımcı olacak, bir kez kalici oldum daha önce de yazdım tuttu denildi aslında tutmamış başka doktorda öğrendim evlilik işine daha 2.5 yıl var tekrar kalıcı mı yaptırsam Turgay da yoksa gecici mi yaptirsam? Yardımcı olacak birisi yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…