- 12 Mart 2022
- 4
- 0
- 1
- 35
Canım benim 18. Günüm ilk güne göre açıklık daha ney görüyorum ilk günler acıdan bakamıyorduk çok doktor zaten regl için akıntı vs için açıklı bırakıyor inşallah bizim gördüğümüz odur diye dua ediyorumArkadaşlar merhaba benim bugün tam 33 günüm oldu doktor kontrol için 1 ay 15 gün demişti dikişlerimde artık iyileşme görüyorum hiç açıp bakmadım ama alttan bakıyorum göründüğü kadar işte. Ama bi noktada dikiş kalan yerlerde çok küçük açıklık var gibi benimle aynı durumda olan var mı toparlar mı sizce
Canım foto atsana özelden anlarım az çokKızlar 24. Günüm foto cektim tutmus gibi duruyor anlayan varmı gondersem dıkısler acılmıs ama düsmemis daha anlayan varsa fotograf atacagım
Turgay haricinde birine yaptırdıysanız tutmama ihtimali yüksek çünkü bu işin ehli turgay hoca genelde çok iyi yapıyor ve tutmayan kisi sayısı cok nadirKızlar dün kontrole gittim 2 dikiş açılmıs dedı tutmus ama tam istedigim gibi olmamıs dıkıslerın tam düsmemıs 1 ay sonra tekrar gel dedı boyle bır sorunla karsılasanınız oldumu?
Turgay haricinde birine yaptırdıysanız tutmama ihtimali yüksek çünkü bu işin ehli turgay hoca genelde çok iyi yapıyor ve tutmayan kisi sayısı cok nadir
Evet yaptırdım evliyim şuanBunu nerden biliyorsun yaptırdın veya evlenip kanamanmı oldu?
Ee sonuç aldınmı biraz anlatırmısın kanama ne zaman geldi nasıl olduEvet yaptırdım evliyim şuan
Aldım canım normal nasıl oluyorsa öyle oldu işte öyle farklı birşey olmuyor yaniEe sonuç aldınmı biraz anlatırmısın kanama ne zaman geldi nasıl oldu
Kanama var mon?Arkadaşlar merhaba benim bugün tam 33 günüm oldu doktor kontrol için 1 ay 15 gün demişti dikişlerimde artık iyileşme görüyorum hiç açıp bakmadım ama alttan bakıyorum göründüğü kadar işte. Ama bi noktada dikiş kalan yerlerde çok küçük açıklık var gibi benimle aynı durumda olan var mı toparlar mı sizce
Hayır yokKanama var mon?
Kanama oluyor muBenim 1 ay 10 günüm doldu neredeyse alt dikişlerim hala duruyor. Ama aralayıp kontrol ettiğimde iç dikişlerin olmadığını ve sanki tutmadığını gördüm. Arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen görsel paylaşayım yardımınıza ihtiyacım var
Kime gittiniz bende dün kontrole gittim çift delik var dediler beni tekrar çağırdılar baya kötü oldum tekrar aynı ızdırap yüzde 80 verdi riske atmak istemiyorum ebasko sitesinden de engellendim yazdıklarım içiNKızlar dün kontrole gittim 2 dikiş açılmıs dedı tutmus ama tam istedigim gibi olmamıs dıkıslerın tam düsmemıs 1 ay sonra tekrar gel dedı boyle bır sorunla karsılasanınız oldumu?
Siz kime işlem olmuştunuzKime gittiniz bende dün kontrole gittim çift delik var dediler beni tekrar çağırdılar baya kötü oldum tekrar aynı ızdırap yüzde 80 verdi riske atmak istemiyorum ebasko sitesinden de engellendim yazdıklarım içiN
Esra demir yuzer sen kıme oldun işlem canımKime gittiniz bende dün kontrole gittim çift delik var dediler beni tekrar çağırdılar baya kötü oldum tekrar aynı ızdırap yüzde 80 verdi riske atmak istemiyorum ebasko sitesinden de engellendim yazdıklarım içiN
Turgay beyeTurgay haricinde birine yaptırdıysanız tutmama ihtimali yüksek çünkü bu işin ehli turgay hoca genelde çok iyi yapıyor ve tutmayan kisi sayısı cok nadir
Esra demir yuzer sen kıme oldun işlem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?