Arkadaşlar merhaba benim bugün tam 33 günüm oldu doktor kontrol için 1 ay 15 gün demişti dikişlerimde artık iyileşme görüyorum hiç açıp bakmadım ama alttan bakıyorum göründüğü kadar işte. Ama bi noktada dikiş kalan yerlerde çok küçük açıklık var gibi benimle aynı durumda olan var mı toparlar mı sizce

Canım benim 18. Günüm ilk güne göre açıklık daha ney görüyorum ilk günler acıdan bakamıyorduk çok doktor zaten regl için akıntı vs için açıklı bırakıyor inşallah bizim gördüğümüz odur diye dua ediyorum

Canım özelden foto atsana bir kime oldun işlem düğünün de yakınmış

Arkadaşlar benim tamamen açılmış görünüyor bugün 34. Günüm dikişler daha duruyor anlayan biri varsa özelden yazabilir mi foto atayım

Kızlar dün kontrole gittim 2 dikiş açılmıs dedı tutmus ama tam istedigim gibi olmamıs dıkıslerın tam düsmemıs 1 ay sonra tekrar gel dedı boyle bır sorunla karsılasanınız oldumu?

Canım bunlar bu işten anlamıyor bak bir ay sonra gitsen seni suçlayacak diyecek düğünden bir hafta önce gel gecici dikis atalım Rabb'im utandırmasın inşallah dediğim çıkmaz ama bak ben de ayni sorunu yaşadım bu yüzden diyorum çok acı oluyor mecbur Turgaya gittim bu yüzden

Kızlar dün kontrole gittim 2 dikiş açılmıs dedı tutmus ama tam istedigim gibi olmamıs dıkıslerın tam düsmemıs 1 ay sonra tekrar gel dedı boyle bır sorunla karsılasanınız oldumu?
Turgay haricinde birine yaptırdıysanız tutmama ihtimali yüksek çünkü bu işin ehli turgay hoca genelde çok iyi yapıyor ve tutmayan kisi sayısı cok nadir

Bunu nerden biliyorsun yaptırdın veya evlenip kanamanmı oldu?
Turgay haricinde birine yaptırdıysanız tutmama ihtimali yüksek çünkü bu işin ehli turgay hoca genelde çok iyi yapıyor ve tutmayan kisi sayısı cok nadir

Kanama var mon?

Benim 1 ay 10 günüm doldu neredeyse alt dikişlerim hala duruyor. Ama aralayıp kontrol ettiğimde iç dikişlerin olmadığını ve sanki tutmadığını gördüm. Arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen görsel paylaşayım yardımınıza ihtiyacım var

Kanama oluyor mu

Kime gittiniz bende dün kontrole gittim çift delik var dediler beni tekrar çağırdılar baya kötü oldum tekrar aynı ızdırap yüzde 80 verdi riske atmak istemiyorum ebasko sitesinden de engellendim yazdıklarım içiN

Siz kime işlem olmuştunuz

Esra demir yuzer sen kıme oldun işlem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…