- 3 Temmuz 2020
- 173
- 71
- 28
- 30
Canım niye tutmamış 1 aylık süreçte dikkat etmediğin durum oldu muTurgay beye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım niye tutmamış 1 aylık süreçte dikkat etmediğin durum oldu muTurgay beye
Turgay beyeSiz kime işlem olmuştunuz
Turgay beye
O kadar dikkat ettim ki anlatamam çift delik oluşmuş dr beyde şaşırdı tekrar işlemi yapalım istersen dedi hayal kırıklığına uğradımCanım niye tutmamış 1 aylık süreçte dikkat etmediğin durum oldu mu
Sanki birinin de böyle çift delik olmuştu 1 yıl sonra ilişkisi oldu kanama oldu doktor sana ne dedi ki dikmesen tekrar kanamaz mıTurgay beye
O kadar dikkat ettim ki anlatamam çift delik oluşmuş dr beyde şaşırdı tekrar işlemi yapalım istersen dedi hayal kırıklığına uğradım
Evet çift delikli vardı ve kanadı o kızınSanki birinin de böyle çift delik olmuştu 1 yıl sonra ilişkisi oldu kanama oldu doktor sana ne dedi ki dikmesen tekrar kanamaz mı
Benim gibi ben yorum yaptım silindi olumsuz sonuç aldığımı yazmıştımKızlar bu ebasko forum da Turgay Karakaya ile ilgili bi forum var. Orası yönetiliyor olumsuz yorum yazıldığında siliniyor haberiniz olsun. Ona işlem olupta kanamayan var mı ?
Bana atabilirsin canım anlıyorum az çokArkadaşlar benim tamamen açılmış görünüyor bugün 34. Günüm dikişler daha duruyor anlayan biri varsa özelden yazabilir mi foto atayım![]()
Canım o üstteki yeri kesince hiç kanama olmadı mı çok garip ya sonuçta et kesiliyor offfYüzde 80 dedi üsteki bantı keselim dedi hemşireye kesildi kanamada olmadı dedi dr bey /80 diyebilirim dedi o /20 lik bana denk gelir dedim biraz kafanı dağıt gez toz yapalım dedi o kadar üzgünüm ki herşeyin üst üste gelmesinden o kadar dikkat etmeme rağmen
Nasıl hissediyorsun kendini islem nasıldı anlatabilir misin birazSelam kızlar bugün Turgay beyde işlem oldum. Umarım çabucak atlatırım
Kalıcı da çok sonuç alan olmuyor genelde geçici oluyor herkesMerhaba kızlar ben geçen sene mümtaz yücede kalıcı olmuştum sonuç almadim daha burada başka mümtaz hocaya olan sonuç alan varmı?
Mümtaz yücede mi kalıcı olanlar ?Kalıcı da çok sonuç alan olmuyor genelde geçici oluyor herkes
Kime yaptırdınMerhaba bende 26 Mart tarihinde hem daraltma hemde lazer ile kalıcı kızlık zarı işlemi yaptırdım ama bu gün fark ettim ki vajinamın sağ dudağında damar gibi kalın bı şişlik olmuş normal midir acaba