Burcu Kardaş Arslan'a yaptırdımKime yaptırdın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu Kardaş Arslan'a yaptırdımKime yaptırdın
Yook mümtaz beyden geçici yapıpı kurtulanlar oldu eski mesajlarda var. Kalıcı işlemi genel olarak drlar yapamıyor bence çok az kişide kalıcı olumlu sonuç veriyorMerhaba kızlar ben geçen sene mümtaz yücede kalıcı olmuştum sonuç almadim daha burada başka mümtaz hocaya olan sonuç alan varmı?
Lazer ile kızlık dikimi diye birşey yok. Dikiş atmıştır büyük ihtimalle dikiş attığını gördünmü hissettinmiBurcu Kardaş Arslan'a yaptırdım
Yo zaten dikim işlemin de lazer kullanılmıyor diye biliyorum dikiş atıldıLazer ile kızlık dikimi diye birşey yok. Dikiş atmıştır büyük ihtimalle dikiş attığını gördünmü hissettinmi
Yazdıkların bana moral oldu bir kişi daha vardı senin durumunda eşiyle ilişkiye girerken canı çok yanıyormuş sanırım fazla daraltma işlemş yapmış ondan. Belki senin durumun farklıdır psikolojik olarak vajinusmus olmuş olabilirsin vajinusmus olunca istemsiz şekilde kasılıyor kaslar alkol alsanda bu bir etken olmaz ilişkiye girmek için bence bir cinsel terapist ten yada doktordan randevu alkızlar merhaba, ben 2019 da bu aylarda turgay karakaya kalıcı işlem oldum. öncelikle şunu söyleyeyim o kadar cahillik etmişim ki gerçekten normal bir psikoloji değilmiş. bakış açınızı çevrenizdeki insanlar belirliyor cidden. şimdi ben öyle biriyle birlikteyim ki böyle şeyin lafı bile olmaz. olmamalıda. kendimize bunu yapmamamız gerekiyor. o zamanlarda yaşadıklarımı düşündükçe kötü oluyorum, hiç yok yereymiş. simdiki aklım olsa asla o işlemi yaptırmazdım. bunu yazmamın sebebi belki birine faydam olur diye. doğru insan asla bunu sormaz sorgulamaz. etrafınızda bu tarz insanları tutmayın. şimdi kendi konuma geleyim. bu işlemi olmaz olsaydım niye diyorum çünkü şuan sevdiğim adamla birlikte olmak istiyorum ama olamıyorum. ya kendimi aşırı sıkıyorum. her şeyi denedik. alkollü de denedik yok olmuyor. parmağı rahat giriyor ama p.nis imkansız. aynadan inceledim gerçekten çok dar. yani zorla girmeye çalışsa kanayacak sanırım ve bu beni çok korkutuyor. oda anlayışlı biri beni hiç zorlamıyor. şimdi bir doktora gitmeyi düşünüyorum ne yapabilirim diye. travmadan dolayı mı yoksa işlemden dolayı mı birlikte olamıyoruz. emin olamıyorum bi türlü. çünkü uzmanlar tüm şartlar normal ise cinsel birliktelikte kanama olmamasını doğru buluyorlar. şimdi şu detayı da vereyim. ben hiç birliktelik yaşamadım yanlışlıkla olmuştu. deneyim de yok yani. napacağımı bilmiyorum benimle benzer durumda olan var ise bana özelden yazabilir mi![]()
Yazdıkların bana moral oldu bir kişi daha vardı senin durumunda eşiyle ilişkiye girerken canı çok yanıyormuş sanırım fazla daraltma işlemş yapmış ondan. Belki senin durumun farklıdır psikolojik olarak vajinusmus olmuş olabilirsin vajinusmus olunca istemsiz şekilde kasılıyor kaslar alkol alsanda bu bir etken olmaz ilişkiye girmek için bence bir cinsel terapist ten yada doktordan randevu al
Geçmiş olsun canım umarım kurtulursun hayatında mutluluklar :)canım parmak sokabiliyor. ben işlem olduğumu bildiğim için tabii geriliyorum ama aynadan bakınca da orası o kadar dar ki çok normal girememesi![]()
teşekkür ederim canım hepimiz mutlu olmalıyızzz hiç bunlar kafaya takılacak şeyler değil yaş 29 :)Geçmiş olsun canım umarım kurtulursun hayatında mutluluklar :)
YA ARKADAŞLAR YARADILIŞ BU O ÇOK SAÇMA BİR YAPI. YAŞIMI YAZDIM ÖZELLİKLE NE KADAR ARAŞTIRDIM BU KONULARI KAFA YORDUM. TUTUP BİZİM ORAMIZI BURAMIZI İNCELEME HAKKI KİMSENİN YOK. KÜLTÜREL TARAFI AĞIR BASIP BU İŞİ ÖZELLİKLE İSTEYENE BİRŞEY DİYEMEM. HATTA ONLARA İYİ HABER VEREYİM TURGAY BEY ADINA, BEN İLİŞKİYE GİREBİLSEM KESİN KANAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.Malesef öyle bir çok ufku açık eğitim almış kendini geliştirmiş kişiler var burada ama toplum baskısı ve ataerkil kültür yapısından dolayı yanlış kararlar verebiliyoruz. Hata yapabiliyoruz aslında bunlara hata demekte göreceli bir durum neye göre hata? Dediğin gibş umarım hepimiz mutlu oluruz
Yaa beni anlatmışsın. Ben de birlikte olamıyorum üstelik işlemim tutmadı ama yok olmuyor birlikteliğim de çok olmuştu yaşadığım kişiyle vajinismus falan da değilim ben travmadan olduğunu düşünüyorum.kızlar merhaba, ben 2019 da bu aylarda turgay karakaya kalıcı işlem oldum. öncelikle şunu söyleyeyim o kadar cahillik etmişim ki gerçekten normal bir psikoloji değilmiş. bakış açınızı çevrenizdeki insanlar belirliyor cidden. şimdi ben öyle biriyle birlikteyim ki böyle şeyin lafı bile olmaz. olmamalıda. kendimize bunu yapmamamız gerekiyor. o zamanlarda yaşadıklarımı düşündükçe kötü oluyorum, hiç yok yereymiş. simdiki aklım olsa asla o işlemi yaptırmazdım. bunu yazmamın sebebi belki birine faydam olur diye. doğru insan asla bunu sormaz sorgulamaz. etrafınızda bu tarz insanları tutmayın. şimdi kendi konuma geleyim. bu işlemi olmaz olsaydım niye diyorum çünkü şuan sevdiğim adamla birlikte olmak istiyorum ama olamıyorum. ya kendimi aşırı sıkıyorum. her şeyi denedik. alkollü de denedik yok olmuyor. parmağı rahat giriyor ama p.nis imkansız. aynadan inceledim gerçekten çok dar. yani zorla girmeye çalışsa kanayacak sanırım ve bu beni çok korkutuyor. oda anlayışlı biri beni hiç zorlamıyor. şimdi bir doktora gitmeyi düşünüyorum ne yapabilirim diye. travmadan dolayı mı yoksa işlemden dolayı mı birlikte olamıyoruz. emin olamıyorum bi türlü. çünkü uzmanlar tüm şartlar normal ise cinsel birliktelikte kanama olmamasını doğru buluyorlar. şimdi şu detayı da vereyim. ben hiç birliktelik yaşamadım yanlışlıkla olmuştu. deneyim de yok yani. napacağımı bilmiyorum benimle benzer durumda olan var ise bana özelden yazabilir mi![]()
Özel mesaj atıyorumYaa beni anlatmışsın. Ben de birlikte olamıyorum üstelik işlemim tutmadı ama yok olmuyor birlikteliğim de çok olmuştu yaşadığım kişiyle vajinismus falan da değilim ben travmadan olduğunu düşünüyorum.
Bu değişir doktor bilir biz bilemeyiz ki genelde 6 yönünde yırtık olur ama bazılarında 3 yönünde olur bazılarında 1 yönünden olur bazılarında zedelenme olur ama bakiredirKızlar selam bişey sorucam ben bakiremi bir kaza sonucu kaybetmiştim. Sizin ilişkiye girdiğinizde kızlığınızda kaç yırtılma olmuş ?