Esra demir yüzere oldum canım ben Ankarada burdan bi kaç kişi ondan sonuç almıstı daha uzaga gitme şansım yok zaten şehir dısındayım en yakın Ankaraydı kanama yok ama bılmıyorum delırcem ya doktorum bana sadece agır kaldırma kabız olma dedı bende kabızda olmadım agırda kaldırmadım bılmıyorum sonuc ne olacks bugun 16. Gün kaldı 14

Esra demir yüzere oldum canım ben Ankarada burdan bi kaç kişi ondan sonuç almıstı daha uzaga gitme şansım yok zaten şehir dısındayım en yakın Ankaraydı kanama yok ama bılmıyorum delırcem ya doktorum bana sadece agır kaldırma kabız olma dedı bende kabızda olmadım agırda kaldırmadım bılmıyorum sonuc ne olacks bugun 16. Gün kaldı 14

Pansumanı aksatmadan yapıyor musun ? Doktoru ilk defa duydum umarım işini hakkıyla yapanlardandır inşallah sen de sonuç alırsın Evlilik var mı yakın zamanda

Pansuman canım bana serum gibi birşeyde bir su verdı onu sürüp kuruluyorum işte evlılık var ama yakın zamanda degıl senın nasıl geçiyor pansumanını yapıyomusun

Pansuman canım bana serum gibi birşeyde bir su verdı onu sürüp kuruluyorum işte evlılık var ama yakın zamanda degıl senın nasıl geçiyor pansumanını yapıyomusun
Canım benim 6. Günüm Turgay beyde tek kat flep işlemi oldum ilk muayene etmesini istedim daraltmaya gerek var mı diye muayene etti ve gerek yok dedi çift kat istiyorum dedim çok dar olur canın yanar tek kat yeterli dedi yine de sen bilirsin dedi zaten benim öyle bi ilişkim yoktu başımdan kimsenin istemeyeceği bi durum geçmişti evlilik vaadiyle kandırılmıştım.! Çok zor günlerdi Rabbim hiçbir genç kıza yaşatmasın böyle kötü insanları uzak tutsun hepimizden. Doktor bey gerçekten çok sıcak kanlıydı asla para koparmaya çalışmıyor o an bana şunu yapalım bunu yapalım dese yapardım çünkü ben umutları tükenmiş biriydim ne derse tamam diyecektim ve bu işin maddi yönünü de hepimiz gizliden tek başımıza halletmeye çalıştığımız için o paraları ne zorluklarla topluyoruz Allah biliyor. Doktor beyin o yönü çok hoşuma gitti kendisine güvenim daha da arttı. Ve oraya gitmek o masaya yatmak ölüm gibi ama doktor bey ve ekibi sağolsunlar rahat hissedelim diye oldukça anlayışlı ve samimi davranıyorlar. İşlem sırasında bi ağrı kesici yaptı kalçama daha sonra o bölgeye uyuşturucu iğne yaptı 6-7 tane yere sanırım. O yüzden afı hissetmedim ama kestiğini diktiğini hissedebiliyordum. Sohbet ettiler benimle o sırada bi baktım işlem bitmiş. Çok sıcak bi ortamdı çok stresli gittim ama çok rahatladım. Bizzat doktor bey işlem bitince pansumanı nasıl yapacağımı nelere dikkat edeceğimi Güler yüzüyle anlattı ardından yardımcısı o gidince tekrar anlattı kalkmama giyinmeme yardımcı oldu biraz dinlenip reçetemi aldım vedalaşıp çıktım. Ameliyattan sonra direk yola çıkıp yaşadığım yere uçakla döndüm. Yani evet işlem sırasında acı neredeyse sıfır ama sonraki günler kesinlikle acı şiddeti artıyor. İlk üç gün kanamam da vardı ara ara sonra kesildi. Seyahatte yavaş yavaş acı hissetmeye başladım sürekli bi tarafa oturmak bi süre sonra uyuşturduğu için acı veriyordu. Eve geldiğimde ister istemez yürüyüşümde tuhaflık vardı fark edildi. Neyse ki hemoroidim çıktı diye ameliyattan günler öncesinden evdekilere söylemiştim o günde çok kötüleşti dedim. Biraz o yönden rahattım istediğim gibi yürüyüp oturup kalkıyordum yadırgamadılar şükür bunu da ameliyat olacak arkadaşlara fikir olsun diye söylüyorum :) sabah akşam düzenli olarak mutlaka pansumanı yapıyorum ha birde büyük tuvalete gün içinde çıkarsam tekrarlıyorum öyle söylediler. O bölgeyi suyu tutup yıkadıktan sonra kuruluyorum ve baticonlayıp bitiriyorum. Pansuman bu kadar antibiyotik vardı kullandım onunda bitti . Bilmiyorum ilk günlerim diye herhalde çok geriliyor iğne batıyor gibi ağrılarım oluyor sızlıyor bu durumda da direk ağrı kesici alıp dinleniyorum. Bugün birde regl oldum o da zorluyor beni. Ama geçecek inşallah Allah yardımcımız olsun bu pişmanlığın kefaretini çok ödedim şimdi bu çektiğim acılar da bana ödül gibi yeterki bu dünyadan ailemin başını eğdirmeden gideyim

kızlar benımkı kesın tutmadı ya delircem vallaha ben hergum foto cektım açıp inşallah zarar görmemiştir deliricem
Kuzum niye açıp açıp bakıyorsun anlamıyorum açma bak benim 46 gün oldu hala açıp bakamadım baksam da bir şey anlamıyorum zaten

Anladım canım keske benımde turgay beye gitme sansım olsaydı ama 0 malesef inşallah hepımızınkı tutarda kurtuluruz bu dertten

Kuzum niye açıp açıp bakıyorsun anlamıyorum açma bak benim 46 gün oldu hala açıp bakamadım baksam da bir şey anlamıyorum zaten
Duramıyorumki acaba dıkıs attımı dustumı dıye bakmak istiyorum sureklı ama 2 gündür hiç bakmadım bakmıyvam karar verdım

Ne güzel anlatmışsın nerdeyse işlem sırasında aynı şeyleri yaşamışız Allah yardımcımız olsun benim oldu 46 gün geçsin şu süreç tek sıkıntı doktor deliği bile görmeden tutmus demiş anlamadim

Bunu başardıysak inşallah kontrole de gidebiliriz gitmek zorundayız tuttu mu tutmadı mı bilmek zorundayız. Kızlar regl sürecinizi nasıl atlattınız benim kanamam çok bazen korkuyorum acaba dikişlerimi kanıyor diye kabus gibi ya bu günler

Bende aynı süreçteyim canım benımde kanamam çoktu bugun kahverengı lekeye dobmus korkma süreklı pedini değiştir dikkat et birsey olmaz

Arkadaşlar merhaba ben de 23 gün önce kalıcı hymenoplasti işlemi yaptırdım. Çok zorlu bir süreç ve çok dikkat edilmesi gereken bir süreç. Ben bu süreçte bir çok doktorlarla yüz yüze görüştüm düğüne 4,5 ay kalmasına rağmen kalıcı yapmak istemeyen beni geçiciye zorlayan bir sürü doktor oldu. Tek sıkıntı şu ki kesinlikle geçici olamam çünkü eşim doktor. Anlama, oradaki ipleri hissetme ihtimali %100 işimi riske atamazdım. Ben de yıllardır aklımda olan sürekli takip ettiğim yaptığım işle alakalı adını duyduğum iyi bir doktora görüştüm ve kalıcıyı önerip bana 70 yaşında da ilişkiye girsen kanaman olur dedi ve güven verdi. Doktor adı vermek istemiyorum reklam olmaması açısından. Ve operasyonu gerçekleştirdi. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Verdiği ilaçları sabah akşam dediği gibi 1 hafta boyunca kullandım. Her gün sabah akşam mutlaka batix spreyi sıkıp pamuklu ped kullanıyorum. 1 hafta boyunca açık kahve lekelenmem oldu. 14 gün sonra geciktirici ilaç kullanmama rağmen mens dönemine girdim ve geciktirici ilaçtan kaynaklı sanırım 3 gün aşırı kanamam oldu. (Normalde 7-8 gün sürüyor ama bu kadar kanamayla değil) Şu an bir kanamam yok sadece akıntım var konuyla alakalı doktora sordum koku yoksa korkacak bir şey yok dedi. Bazen açmadan, parmakla aralamadan, yıkanıp kurulandıktan sonra fotoğraf çekip bakıyorum dikişlere bir zarar gelmiş mi diye. Doktor işlem sonrası dikişlerin atıldığı alanı benim telefonumla çekip gösterdi ve ilk günkü dikişler nasılsa hala aynı duruyor. Mavi gibi bir renk iplerin rengi. 1 ay 20 gün sonra kontrol dedi. Doktor %100 tutar yeter ki temiz bak ve o alanı koru dedi. Benim doktorum istanbula taşınıp özel bir klinik açtığı için kontrolü görüntülü konuşarak ve detaylı fotoğraf göndererek bakacaz. Aksi bir durum söz konusu olamaz dedi ki olmayacağı konusunda çok emin konuştu düğün öncesi kesinlikle gelmen lazım falan tarzı bir şey kesinlikle söylemedi umarım dediği gibi olur. Tek sıkıntım şu an kabızlık. Tuvalete çıkamamaktan ve düzenin bozulmasından hemoroid gelişti maalesef.

Canım merhaba rica etsem ozelden fptografını atarmısın benım ıp sankı toplanmıd gibi oraya anlamadım nıye öyle bende cekmeye calısıyorum ama kendımı tutamıyorum ev işi vs yaptınmı calıstınmı bu sürecte evdemı geçirdin

Ev işi yapmadım ama çeyiz vs ağır kaldırdım 1 haftanın sonunda da aşırı ağır şeyler değildi. Ertesi gün çalışma hayatında döndüm beni en çok araba kullanmak zorladı ama kendi işim olduğu için hep oturdum evde de hep uzandım. Gece uyurken kesinlikle bacaklarımı açmadım zaten öyle bir uyuma şeklim yok hep yan uyuyorum. Ara ara batma oluyor, kaşıntı oluyor bunlar doğal şeylermiş doktor dedi. Beni en çok korkutan mens dönemiydi o da doktor bir problem olmaz dedi. Aklıma takılan ya da ters giden bir durum görürsem doktorla hemen iletişime geçiyorum zaten

Anladım canım inşallah tutar hepımız biran önce kurtulurur bu dertten ilk işleminmi senin bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…