- 19 Haziran 2018
- 49
- 18
- 38
Geçmiş olsun canım inşallah hepimizin bu zahmetine değer hayatta herkes hata yapar bizlerde telafi etmek için bu sıkıntıları çekiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsunArkadaşlar merhaba ben de 23 gün önce kalıcı hymenoplasti işlemi yaptırdım. Çok zorlu bir süreç ve çok dikkat edilmesi gereken bir süreç. Ben bu süreçte bir çok doktorlarla yüz yüze görüştüm düğüne 4,5 ay kalmasına rağmen kalıcı yapmak istemeyen beni geçiciye zorlayan bir sürü doktor oldu. Tek sıkıntı şu ki kesinlikle geçici olamam çünkü eşim doktor. Anlama, oradaki ipleri hissetme ihtimali %100 işimi riske atamazdım. Ben de yıllardır aklımda olan sürekli takip ettiğim yaptığım işle alakalı adını duyduğum iyi bir doktora görüştüm ve kalıcıyı önerip bana 70 yaşında da ilişkiye girsen kanaman olur dedi ve güven verdi. Doktor adı vermek istemiyorum reklam olmaması açısından. Ve operasyonu gerçekleştirdi. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Verdiği ilaçları sabah akşam dediği gibi 1 hafta boyunca kullandım. Her gün sabah akşam mutlaka batix spreyi sıkıp pamuklu ped kullanıyorum. 1 hafta boyunca açık kahve lekelenmem oldu. 14 gün sonra geciktirici ilaç kullanmama rağmen mens dönemine girdim ve geciktirici ilaçtan kaynaklı sanırım 3 gün aşırı kanamam oldu. (Normalde 7-8 gün sürüyor ama bu kadar kanamayla değil) Şu an bir kanamam yok sadece akıntım var konuyla alakalı doktora sordum koku yoksa korkacak bir şey yok dedi. Bazen açmadan, parmakla aralamadan, yıkanıp kurulandıktan sonra fotoğraf çekip bakıyorum dikişlere bir zarar gelmiş mi diye. Doktor işlem sonrası dikişlerin atıldığı alanı benim telefonumla çekip gösterdi ve ilk günkü dikişler nasılsa hala aynı duruyor. Mavi gibi bir renk iplerin rengi. 1 ay 20 gün sonra kontrol dedi. Doktor %100 tutar yeter ki temiz bak ve o alanı koru dedi. Benim doktorum istanbula taşınıp özel bir klinik açtığı için kontrolü görüntülü konuşarak ve detaylı fotoğraf göndererek bakacaz. Aksi bir durum söz konusu olamaz dedi ki olmayacağı konusunda çok emin konuştu düğün öncesi kesinlikle gelmen lazım falan tarzı bir şey kesinlikle söylemedi umarım dediği gibi olur. Tek sıkıntım şu an kabızlık. Tuvalete çıkamamaktan ve düzenin bozulmasından hemoroid gelişti maalesef.
Az kaldi haberdar edeceğimKızlar napıyosunuz kontrollerınıze kaç gün vaar
Amin İnşallah ben ölecem artık stresten hayatim kaydı resmenGeçmiş olsun canım inşallah hepimizin bu zahmetine değer hayatta herkes hata yapar bizlerde telafi etmek için bu sıkıntıları çekiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende kaç gün kaldı senın kontrole canımAmin İnşallah ben ölecem artık stresten hayatim kaydı resmen
Yazdım sana canım mesaj kutuna bakar mısınMelis gedik benimle iletiseme gecer misin benden bir once gitmissin dr beyin yanina ,sureci birlikte konusarak atlatalim ,kendimi kotu hissediyorum surekli
Canım benimde 12. Günüme girdim bugün itibariyle dikişler tutmamış gibi geldi bana da ama sanırım kaynadıkça o bölge normal açıklığa kavuşuyor ve biz paniğe kapılıyoruz olmadı mı diye. Şu an senin yorumunu görünce içim biraz açıldı İnşallah sorun yoktur hiçbirimizde bizimde çok kurcalamamamız lazım doktor bey bana öyle dedi. İyi değil açıp açıp bakmakKızlar 22. Günüm dikişler açılmış görünüyor kafayı yemek üzereyim normalmı bu tutmamısmıdır sekreterle iletisime gectim 15 günde kaynar 30 günde iyileşme süreci dikişler düsecektir dedi nolur birisi birşey söylesi. Yoksa ben kafayı sıyırcam
Hangi şehirleşin doktorunu çok iyi seçmen lazım kalıcı için. Çünkü kalıcı yapıyoruz deyip yapamayan çok doktorun mağduru insanlar gördüm burada ikinci üçüncü işlemleri olanları duyduk gördük dikkat et. Şahsen düğünün çok yakın değilse kalıcı daha mantıklı geliyor bana bende kalıcı yaptırdımselam kızlar. bugün ilk doktor aramamı yaptım. bana kalıcı önerdi istersen gecici de yaparım fakat artık erkekler sizeden fazla araştırıyorlar bu mevzuları dedi. İpi görme riski var ve bi kaç kişi bu yüzden sıkıntı yaşadı hatta dedi. sizce ne yapmalıyım
Canım benimde 12. Günüme girdim bugün itibariyle dikişler tutmamış gibi geldi bana da ama sanırım kaynadıkça o bölge normal açıklığa kavuşuyor ve biz paniğe kapılıyoruz olmadı mı diye. Şu an senin yorumunu görünce içim biraz açıldı İnşallah sorun yoktur hiçbirimizde bizimde çok kurcalamamamız lazım doktor bey bana öyle dedi. İyi değil açıp açıp bakmakdikişler tutmamış olsa kanamalarımız şiddetlenmez mi arkadaşlar bir de bu yönden düşün
düğünüme çok var daha ama geçici düşünüyorum kendi şehrimde yaptırıp kurtulmak istiyorum. fakat bu doktorun söylediği kafamı karıştırdı güvenmeli miyim. çok duyulmuş çok tanınmış biri şuana kadar 1000 küsür geçici yapmış biri sadece bir kaçında sıkıntı olmuş eşleri anlamış ama onlar da istisnadır herhaldeHangi şehirleşin doktorunu çok iyi seçmen lazım kalıcı için. Çünkü kalıcı yapıyoruz deyip yapamayan çok doktorun mağduru insanlar gördüm burada ikinci üçüncü işlemleri olanları duyduk gördük dikkat et. Şahsen düğünün çok yakın değilse kalıcı daha mantıklı geliyor bana bende kalıcı yaptırdım
Düğünden önce birliktelik yaşamak istiyorsan sen bilirsin canım. Güvendiğin bi doktorsa yaptır istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta o anı ve eşini sen idare edeceksindüğünüme çok var daha ama geçici düşünüyorum kendi şehrimde yaptırıp kurtulmak istiyorum. fakat bu doktorun söylediği kafamı karıştırdı güvenmeli miyim. çok duyulmuş çok tanınmış biri şuana kadar 1000 küsür geçici yapmış biri sadece bir kaçında sıkıntı olmuş eşleri anlamış ama onlar da istisnadır herhalde
hayır canım kınadan bir gün önce gidip yaptıracağım düğün de hemen sonraki gün olucak bizim çok geçmeyecek üstünden güvenilen bi uzman ama öyle konuşması düşündürdü beniDüğünden önce birliktelik yaşamak istiyorsan sen bilirsin canım. Güvendiğin bi doktorsa yaptır istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta o anı ve eşini sen idare edeceksin
Sen o kadar müsait olacağına inanıyor musun düğün zamanı stres çok olur kınadan bi gün önce riskli değil mi bilmiyorum geçici olanlar bu konuda daha fikir sahibi olurlar ama o kadar hareket halinde olacaksın oynayacaksın dikişlerin açılabilir de bilemeyizdüğünüme çok var daha ama geçici düşünüyorum kendi şehrimde yaptırıp kurtulmak istiyorum. fakat bu doktorun söylediği kafamı karıştırdı güvenmeli miyim. çok duyulmuş çok tanınmış biri şuana kadar 1000 küsür geçici yapmış biri sadece bir kaçında sıkıntı olmuş eşleri anlamış ama onlar da istisnadır herhalde
İnşallah hepimizin ki garanti olur canım senindebi çok kişi öyle yaptı bu forumda gayet rahatlardı yani sıkıntı olmayacağını düşünüyorum çok aşırı hareket etmemeye çalışırım kınadan önceki gün de müsait olurum zaten aynı şehirde olacağım kaldı ki şuan istanbula gidip kalıcı olacak ve onu koruyabilecek ne müsaitliğim var ne de psikolojim eğer tutmazsa daha büyük sıkıntı benim açımdan geçiciye garanti gözüyle bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?