cloo ve bazı arkdaşlar beni hatırlarsınız bi ara yazmıştım buralara..hatırlarsanız doktora muayene olmaya gitmiştim bulunduğum yerde bana bakiresim demişti ilk sevndim sonra daha iyi b, doktora diye sizlerinde sözüne inanarak ebru hanıma gittim 1 aya yakın oluyo..ve kızlık zarımın yırtıldığını öğrendim.ben ilişki yaşamadım zorlama olmuştu o kadR..İNANIYORUM DA GİTTİĞİNE BAKTIĞIM DA VAJina girşi olması gerektiğinden birazçık büyük tü..yıkıldım ağladım orda..ve hemen sordum flep yöntemini.bana kızlık zarın %1500 kanar garantini veriyorum dedi inanıyorumda amaaa....bana seni bi kez kontrole çağıracağım sonra bir daha çağırmayacağım dedi daha flep yapmadan dedi bunu..sonra ben düğüne 3 gün kala gelmek gerekiyormuş diye duydum ddedim.onu riskli hastalarıma söylüyorum dedi bi de bana flep yapmadan söyledi bunu.siz 3 gün önce cağırdı deyince kafam karışıyo bana neden öyle bi şey söyledi arkdaşlar.:26:
cloo ve bazı arkdaşlar beni hatırlarsınız bi ara yazmıştım buralara..hatırlarsanız doktora muayene olmaya gitmiştim bulunduğum yerde bana bakiresim demişti ilk sevndim sonra daha iyi b, doktora diye sizlerinde sözüne inanarak ebru hanıma gittim 1 aya yakın oluyo..ve kızlık zarımın yırtıldığını öğrendim.ben ilişki yaşamadım zorlama olmuştu o kadR..İNANIYORUM DA GİTTİĞİNE BAKTIĞIM DA VAJina girşi olması gerektiğinden birazçık büyük tü..yıkıldım ağladım orda..ve hemen sordum flep yöntemini.bana kızlık zarın %1500 kanar garantini veriyorum dedi inanıyorumda amaaa....bana seni bi kez kontrole çağıracağım sonra bir daha çağırmayacağım dedi daha flep yapmadan dedi bunu..sonra ben düğüne 3 gün kala gelmek gerekiyormuş diye duydum ddedim.onu riskli hastalarıma söylüyorum dedi bi de bana flep yapmadan söyledi bunu.siz 3 gün önce cağırdı deyince kafam karışıyo bana neden öyle bi şey söyledi arkdaşlar.:26:
Nasıl oluyo da iki doktor farklı şeyler söyleyebiliyo.. Aklım almıyo
Merhaba arkadaşlar burada bulunan bütün arkadaşlar gibi ben de kızlık zarı konusunda zor durumda olan biriyim ve bir çare aramaktayım. Geçenlerde bu forumda bir arkadaşın ebru hanım ile ilgili güzel yorumlarını okudum başladım bu doktoru araştırmaya.Forumu baştan aşağıya okudum olumsuz bir şey yazılmamış, çoğunlukla ilgili ve çok iyi olduğu yazılmış ebru hanımın. Yine bu forumda doktor hanıma ulaşmak için bir mail adresi buldum. Tüm samimiyetimle durumumu anlattım çare istedim. Sonuç mailime cevap bile vermedi.
Sorarım şimdi size çok alakalı çok iyi olan doktor niye maile cevap yazmaz illa sıkıntımızı anlatmak için muaynehaneden içeriye girmemiz mi lazım?
Ebru hanımla hiç konuşmadım kendisini tanımıyorum ama bu hareket üzerine hakkında iyi düşünüyorum da diyemem.
İnsanları bilgilendirmek esassa iyi kötü herkes herşeyi bilsin kimse yanılmasın.
canım o yüzdn işte ben bi kaç doktora daha gdicem sende ihmal etme
bnde ebru hanımı düşünyorum ama kesn bişey yok kndi bulndgm sehrde de bi doktr buldum ..
burda ebru hnmın cok hastası var evet..
ama bazen bna reklam gbi geliyor...
bi keresnde sahap bey e amelyt oln bi arkdsmz tutmadgnı ve dktrun ona bagrdıgını falan söylemşti..
baska bi hasta da sahap beye amelyt olup tutmadgnı düşündgü halde ilşkye grnce kanması olmus..
yani bunların hepsi burda yazılanlar kimse emin olamaz kimin ne yasadıgına ...
yani bence en dgru kararı doktorlarla yüz yüze konusark vermek bna öyle geliyor...
kmse yazdgm dktrları kötüledgmi ya da reklm yaptgmı sanmasın ...
hakkmzda hayrlısı olsun .. ben bu kdr arstrmadan snra hc bi doktra tam olrk güvenemyrm .. orası da önemli bi nokta tabi..
Böyle olunca kanayacağı halde para almak için kanamaz mı diyolar die geliyo insanın aklına ister istemez!!.. Evet ben de iyice emin olduktan sonra yaptıracağım.. Parasını geçtim ameliyat bu ya çocuk oyuncağı değilki.. Psikolojimiz alt üst oluyo bi taraftanda
Ne kadar çok araştırırsanız o kadar kafanız karışır kendimden biliyorum. :) Birde doktordan doktora fark var kimisi risk almak istemiyor bence sonunca herkesin zar yapısı farklı. Seninde dediğin gibi en sağlıklısı muayene olup karar vermek ben Ebru Hanımdan başka bir doktora daha gittim. Ama Ebru hanımda karar kıldım. Hem yaklaşımı hemde tesitleri daha doğruydu.
Ne kadar çok araştırırsanız o kadar kafanız karışır kendimden biliyorum. :) Birde doktordan doktora fark var kimisi risk almak istemiyor bence sonunca herkesin zar yapısı farklı. Seninde dediğin gibi en sağlıklısı muayene olup karar vermek ben Ebru Hanımdan başka bir doktora daha gittim. Ama Ebru hanımda karar kıldım. Hem yaklaşımı hemde tesitleri daha doğruydu.
tatlm sen ebru hanımdan once muayene olmayamı gttin dger doktora o ne demsti
Kızlar acaba bir de dikim yapmayan normal bi jinekoloğa mı görünsek, onlar ne der acaba.. Ticari amaçlı konuşamazlar sonuçta.. Tabi bir de davranışları nasıl olur bu doktorların o da var..
aynen bende iyi bi arastrma yapiyorm bu seferde kme güvenicemi şaşırıyorm ben bde genel aneztesiyle olucm ondanda çok korkuyorm risklimidr dye doktora da o üzntyle soramadm bsey
Mecbur araştırıyoruz, bir de tam ilişki yaşamadığımızdan doğru sonucu almaya çalışıyoruz.. Risk almak istemiyolar derken canım?
Muayene yöntemi canımı yakmıştı birincisi, ikincisid tek yerde yırtık olduğunu söylemişti. Ebru hanım 2 yerde olduğunu söylemişti. Birde fiyatı 750 tl falandı bende garantiye almak için bir başka doktora daha gitmek için araştırma yaparken Ebru hanımı bulmuştum ve ağırlıklı burdaki yorumlara dayanarak.
Canım neden genel anestezi istiyosun, çok da zor bi işlem değilmiş okuduğum kadarıyla..
görünmekte fayda var ama ya davranşları bu defa benim psikolojm ıyıce altust olur
canım ben muayene olurken dikkat ettim o koltuga oturdugumda backlarimi cok kastm doktor surekli uyardi en iyisi beni uyutmalari bde doktor sende ilskiye grme korkusu var gbi bsey soledi ben ilerde evlendgmde fleb yaptrdgmda o gun deglde baska bi gun olurda kanamazsa mahvolurm
Risk derken muayene etmeden bi kere ben olsam bende kesin konuşmazdım. Muayeneden sonrada riskli bi durum varsa tekrar çağırıyo işte onu kast ettim canım.
Tam ilişki olmadıysa kanama ihtimali vardır bence ben durumu ve vakti uygun olana geçiciyi öneririm kesinlikle ama vakit ayırıp gidemeyecek arkadaşlar var malesef. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bi durum atlattıktan sonrası ise çok büyük mutluluk gerçekten umarım herkes hayırlısıyla kurtulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?