Yani hemen ilk geceden ilişkiye girileceğinin garantisi yok,o nedenle geçici çok riskli,herşeyi düşünmek lazım.. Oldu da korkundan dolayı giremedin,olur da damat rahatsızlanır,veya o hazır olmaz ilişkiye.. Ya da şüphelenipte garanti olsun die 3 gün bekleyenlerde oluyomuş erkeklerden,o yüzden flep garanti olur..Flepte İlk gece kanayacak olan başka gece de kanar cnm onu düşünme sen

tatlm fleb garanti ondan bi şüphem yok ama olduda tutmadi doktor bi dikş daha atarsa gecici olarak o gunde ilskye gremezsem yanarm ben herseyi dusunuyorum artk bazende dyorum acaba hc evlenmesem mi dye

tatlm fleb garanti ondan bi şüphem yok ama olduda tutmadi doktor bi dikş daha atarsa gecici olarak o gunde ilskye gremezsem yanarm ben herseyi dusunuyorum artk bazende dyorum acaba hc evlenmesem mi dye

cunku o zorlamadan snra kanı gorunce daha çok korkmaya başladm hemen cekti kendni ilski yasamadik ama canım cok yandı bende o korku iyice olusmaya basladi

Hıı evet son kez dikiş atalım derse o kötü tabi cnm haklısın.. Ben bunu düşünmemiştim

onu banada söyledi canım demekki seninki küçük bir ameliyat yırtık az onun için öyle demiştir.. banada öyle dedi risk almamak için çağırıyorum demişti canım.. Senin o kadar büyük bir riskin yok demekki.. Ayrıca ben senin yerinde olsam işlem yaptırmam canım. sonuçta tam bir birliktelik olmamış kanama olmasa bile doktora gitsen doktor orda zedelenme olduğunu söyler.. o zamanda evleneceğin kişi sorun yapmaz bence canım..

Canım benim de tam birliktelik olmadı bir yerden yırtık var,bazen ben de düşünüyorum yaptırmayayım die ama soru işareti kalsın istemem.. Muayenede doktor bana 1 kez olmuş görünüyo dedi,kaç kez ilişki olduğunu ya da girmeye çalıştığını bile anlıyolar yani

canım bence sen iyice bi arastr benimde tam brliktelik olmadi ama nasl 2yerdn yrtık hala anlamyorm bnada doktor daraltmaya gerek yok zatn dar grisi zor olur dedi bende dusunuyorm smdi zorla grdgnde tekrar kanama olmazmi acaba

canım bence sen iyice bi arastr benimde tam brliktelik olmadi ama nasl 2yerdn yrtık hala anlamyorm bnada doktor daraltmaya gerek yok zatn dar grisi zor olur dedi bende dusunuyorm smdi zorla grdgnde tekrar kanama olmazmi acaba

İşte ben bunu doktora sordum kanamaz mı diye kanar ama %20 dedi o da daha büyük olursa ve zorlama olursa dedi.. Belki de kanayacaktır ama ticari yaklaşıyodur bilemiyorum artık

inanılmaz psikolojim bozuldu benim düğüne 2,5 ay var izmirde bi doktora gittim 2000 bin lira dedi bugun yarın gideceğim operasyona ama ya kanamazsa durumu beni öldürüyor bir de kpss ye hazırlanıyorm olumlu sonuç alanlar var mı acaba psikolojim çok kötü

canım ankara ve istanbulda yaptran arkadaslar olumlu snuc aldı ama izmri blmyorum

İşte ben bunu doktora sordum kanamaz mı diye kanar ama %20 dedi o da daha büyük olursa ve zorlama olursa dedi.. Belki de kanayacaktır ama ticari yaklaşıyodur bilemiyorum artık

ben senin yerinde olsam yaptırmam bence anlama ihtimali yok. bİR kere diyelimki eşinle birlikte doktoro gittin doktor yine bir kere olmuş derse oda eşinle olanı söyler zaten çünkü o zaman yeniden yırtılacaktır eğer darsa ve söylediğin gibi bir ilişki yaşamışsan..

benim sana tavsiyem düğünden önce geçici yaptır felp tutmuyor bence garantisi yok en azından..

Hepimizin psikolojisi berbat durumda.. Şehir dışına çıkabiliyosan Ankarada Ebru Hanım var İstanbulda da Akın Bey-Korkut bey İzmiri hiç bilmiyorum..

Bakalım bir de Akın Beye muayene olayım ne diyecek ona göre bakcam artık

doktolar bana tutar demişti ama böyle değince daha çok kafam karıştı ya

Cevap geldi canım 7 gün beklemenin sonunda.Mailim trash diye bir kutuya gitmiş, okunmadığını fark etmiş bugün cevap verdi.

ben de kalıcı yaptıracağım artık başka çarem yok keşke mecbur olmasak inanın hem korkuyorum hemm vicdan azabı çekiyorum ama eğer yaptırmassam çok kişinin canı yanacak ailede mecburum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…