Sen de benim gibi yapacaksın yani cnm
Merhaba arkadaşlar burada bulunan bütün arkadaşlar gibi ben de kızlık zarı konusunda zor durumda olan biriyim ve bir çare aramaktayım. Geçenlerde bu forumda bir arkadaşın ebru hanım ile ilgili güzel yorumlarını okudum başladım bu doktoru araştırmaya.Forumu baştan aşağıya okudum olumsuz bir şey yazılmamış, çoğunlukla ilgili ve çok iyi olduğu yazılmış ebru hanımın. Yine bu forumda doktor hanıma ulaşmak için bir mail adresi buldum. Tüm samimiyetimle durumumu anlattım çare istedim. Sonuç mailime cevap bile vermedi.
Sorarım şimdi size çok alakalı çok iyi olan doktor niye maile cevap yazmaz illa sıkıntımızı anlatmak için muaynehaneden içeriye girmemiz mi lazım?
Ebru hanımla hiç konuşmadım kendisini tanımıyorum ama bu hareket üzerine hakkında iyi düşünüyorum da diyemem.
İnsanları bilgilendirmek esassa iyi kötü herkes herşeyi bilsin kimse yanılmasın.
ilginç bende sürekli maille görüşüyorum en geç ertesi gün cevap veriyor yaptırmadan öncede sürekli maille bilgi almıştır. şaşırdım.. mail adresini yanlış yazmışsındır belki sen??
aynen tatlım öyle yapıcam
keşke öyle olsaydı da hayallerim yıkılmasaydı ama malesef adres doğru
ilginç bende sürekli maille görüşüyorum en geç ertesi gün cevap veriyor yaptırmadan öncede sürekli maille bilgi almıştır. şaşırdım.. mail adresini yanlış yazmışsındır belki sen??
bnde ebru hanımı düşünyorum ama kesn bişey yok kndi bulndgm sehrde de bi doktr buldum ..
burda ebru hnmın cok hastası var evet..
ama bazen bna reklam gbi geliyor...
bi keresnde sahap bey e amelyt oln bi arkdsmz tutmadgnı ve dktrun ona bagrdıgını falan söylemşti..
baska bi hasta da sahap beye amelyt olup tutmadgnı düşündgü halde ilşkye grnce kanması olmus..
yani bunların hepsi burda yazılanlar kimse emin olamaz kimin ne yasadıgına ...
yani bence en dgru kararı doktorlarla yüz yüze konusark vermek bna öyle geliyor...
kmse yazdgm dktrları kötüledgmi ya da reklm yaptgmı sanmasın ...
hakkmzda hayrlısı olsun .. ben bu kdr arstrmadan snra hc bi doktra tam olrk güvenemyrm .. orası da önemli bi nokta tabi..
Clooo sen düğünden önce son kontrole gidecek misin? Randevunu aldın mı?
cloo sen ebru hanıma yaptırmıştın demi sana son kontrole gel dedi mi.
bnde ebru hanımı düşünyorum ama kesn bişey yok kndi bulndgm sehrde de bi doktr buldum ..
bi keresnde sahap bey e amelyt oln bi arkdsmz tutmadgnı ve dktrun ona bagrdıgını falan söylemşti..
baska bi hasta da sahap beye amelyt olup tutmadgnı düşündgü halde ilşkye grnce kanması olmus..
yani bence en dgru kararı doktorlarla yüz yüze konusark vermek bna öyle geliyor...
hakkmzda hayrlısı olsun .. ben bu kdr arstrmadan snra hc bi doktra tam olrk güvenemyrm .. orası da önemli bi nokta tabi..
evet canım gidicem temmuzun ilk haftası telefonlaşıcaz o zaman randevu alıcam..
evet canım düğünden önce gel dedi aklımızda şüpe kalması son kez bakalım dedi işleme bile gerek yok ama dedi yinede son kontrole gel kafamız rahat olsun işlem bile yapmayabiliriz dedi ebru hanım..
arkadaşım ben ebru hanımı tanımam etmem, hiç görmedim gitmedim, başka bir şehirdeyim.. benim doktorum da başka birisi.. ama burda o kadar çok hastası var ki ebru hanımın, birçoğu da maille haberleşiyor onunla.. belki ebru hanım izindedir, yerinde değildir o yüzden cevap yazamamıştır ya da yalnış bi adrese göndermişsindir maili.. ne biliyim, herkese cevap veriyormuş çünkü, öyle duydum.
istersen mailine cevap verilen bir arkadaştan ebru hanımın mailini alıp sendeki adresle karşılaştır canım.
Ben de son kontrol için randevu almak istedim ancak daha zaman var bir kaç gün önce arayıp öyle randevu alın dedi oradaki bayan. Ebru hanım o tarihlerde tatil yada kongreye gider diye korkuyorum. Umarım bir sorun çıkmaz orada yoksa yanarım(
evet canım gidicem temmuzun ilk haftası telefonlaşıcaz o zaman randevu alıcam..
evet canım düğünden önce gel dedi aklımızda şüpe kalması son kez bakalım dedi işleme bile gerek yok ama dedi yinede son kontrole gel kafamız rahat olsun işlem bile yapmayabiliriz dedi ebru hanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?