canım başta çok geçmiş olsun iyi sonuç alrsn ins doktor sna 7yonunde yırtk var dediyse tam anlamyla kizlık zarn yırtlmams sadece yırtlan bolgeyi onarmstr doktor takma kafana o kadar iyi düsn iyi şeyler olsun

Canım bana da saat 3 yönünde dedi doktor,bu zedelenme mi oluyo yani.. Tam yırtılmamış zaten de

aynen canım zedelenme oluyo tam anlamyla yırtk 2 yonde olur bu yuzdn seninde operasyonun çok basit ksa geçer ben öyle bliyorum bi arkadasmda başina gelmsti cunku ins benimde en azndan zedelenme der

aynen canım zedelenme oluyo tam anlamyla yırtk 2 yonde olur bu yuzdn seninde operasyonun çok basit ksa geçer ben öyle bliyorum bi arkadasmda başina gelmsti cunku ins benimde en azndan zedelenme der

Demek zedelendiği için doktor bana tekrar kanama ihtimali var dedi.. %20 de olsa.. Zaten daraltmaya da gerek yokmuş ben de.. İnş cnm sana da öyle der

xxxxkarar verdin canım.. Hadi hayırlısı hakkında.. Haberlerini bekliyor olacağım

bianda karar verdm tatlm bi kaç kere şişli medi aradm çıkmadı meşgul çaldı ardından korkut beyi aradm o anda randevuyu almış oldum şimdiden korku başladı ne yapıcam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bianda karar verdm tatlm bi kaç kere şişli medi aradm çıkmadı meşgul çaldı ardından korkut beyi aradm o anda randevuyu almış oldum şimdiden korku başladı ne yapıcam bilmiyorum.

lütfen bılgılendır..inşallah ıyı geçer..bende ona gıdecegım cunku hazıranın ıkıncı haftasını dusunuyorum.adet olmayı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…