İki kerede kime işlem olmustunuzAylarca burayı takip ettim aylarca buradan bir cok insanla konustum kalıcı dıye yaptırdıgım ıkı kere tutmadı yada kalıcı dııp gecıcı yaptılar harcadıgım paranın haddi hesabı yok yol parası doktor parası evlenelı 9 ay oldu sımdı hamıleyım gecmısı dusunuyorum o uzuntume aglamalarıma sıtrese hiç birseye degmezmıs. Gecici olup cok pembemsi kanamam oldu sonra iç çamasırıma bır kac damla oldu. Tabi bunun sonrasında ip sorunum oldu ip kaldı orada uzun süre düşmedi. Aslında dusunuyorum hıc bır ıslem yaptırmadan bunu o gece kendım bir sekılde halledebılırmısım. Ne kadar sıtres edersenız o kadar zora gırıyor maddi manevi hala o zamanın maddı zorlugunu simdi cekıyorum
Canim gecici daha mi garanti neyi onerirsinAylarca burayı takip ettim aylarca buradan bir cok insanla konustum kalıcı dıye yaptırdıgım ıkı kere tutmadı yada kalıcı dııp gecıcı yaptılar harcadıgım paranın haddi hesabı yok yol parası doktor parası evlenelı 9 ay oldu sımdı hamıleyım gecmısı dusunuyorum o uzuntume aglamalarıma sıtrese hiç birseye degmezmıs. Gecici olup cok pembemsi kanamam oldu sonra iç çamasırıma bır kac damla oldu. Tabi bunun sonrasında ip sorunum oldu ip kaldı orada uzun süre düşmedi. Aslında dusunuyorum hıc bır ıslem yaptırmadan bunu o gece kendım bir sekılde halledebılırmısım. Ne kadar sıtres edersenız o kadar zora gırıyor maddi manevi hala o zamanın maddı zorlugunu simdi cekıyorum
Canım ama şöyle bir durum var senin önceden ilişkiye girmeden bakmaya çalışırken zarar vermiştin, bir sürtünmeyle kan gelse buradaki herkes kendini ele vermiş olacaktı burdakiler düğün kına atlattı üstüne oturdu o kadar hareketliliğe rağmen kan gelmediyse sürtünmeyle gelmez burdakiler kackere zorlandık öyle girdi kan geldi dediValla o kadar haklısın ki ama benimki beraber olmak istiyorum deyip duruyor bilmiyorum önceden olursa belki kafayı yemem düşünmekten diye düşünüyorum canım teşekkür ederim cevabın için Allah sağlıkla versin bebeğini kucağına ben kalici dikim oldum ya Tutunca girerim sanırım ilişkiye çünkü düşünmek sürekli aklının burada olması çok daha yıpratıcı geliyor bilmiyorum benimki bir de sürtünme tarzı şeyler yaşamak isteyecek eminim o iş olmasa bile en azından tuttuysa risk almak yerine o iş olsun bitsin diye düşünüyorum çünkü sürtünme ile kan gelse asla inanmaz erkeklerin çoğu buna inanmıyor benden bir kez geldi bu yüzden mesela asla inanmadı oysaki çok acımıştı orası
Canım ben çocukken zarar verdim ilk kendime ilk işlemimi olunca asla bakmadım bir ay boyunca sonra gittim Turgay hocaya o parmak soktu bak tutmamış ilk işlemin dedi yani sen yanlış hatirliyorsun bir de sürtünme öyle sertti ki acisindan kaç gün duramadim yaniCanım ama şöyle bir durum var senin önceden ilişkiye girmeden bakmaya çalışırken zarar vermiştin, bir sürtünmeyle kan gelse buradaki herkes kendini ele vermiş olacaktı burdakiler düğün kına atlattı üstüne oturdu o kadar hareketliliğe rağmen kan gelmediyse sürtünmeyle gelmez burdakiler kackere zorlandık öyle girdi kan geldi dedi
Canım kusura bakma ben yanlış alıntı yapmışım biriciğe yazmıştım aslındaCanım ben çocukken zarar verdim ilk kendime ilk işlemimi olunca asla bakmadım bir ay boyunca sonra gittim Turgay hocaya o parmak soktu bak tutmamış ilk işlemin dedi yani sen yanlış hatirliyorsun bir de sürtünme öyle sertti ki acisindan kaç gün duramadim yani
Önemli değil canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım kusura bakma ben yanlış alıntı yapmışım biriciğe yazmıştım aslında
Riske atma canım işlem ol iyi bir doktoraKızlar belki bilen vardır. Kadın doğum haplarını ayarlanmış bir periyotlarla kullanınca vajina duvarı inceldiği için ilişki sırasında kanama meydana geliyormuş ve bir tane kız o şekilde kurtulmuş kızlarsoyuryoda okumuştum ama bir daha girmediği için bilgi alamadım. Çevrenizde kadın doğum doktoru arkadaşınız var mı öğrenenler bana yazabilir mi lütfen
Riske atma canım işlem ol iyi bir doktora
Evet haklısın aslında canım işte kendini kanitlayamiyorsun ki o an inanmıyor kimse içine girmeden bir şey olmaz kafasındalar bence erkeklerSürtünme yoluyla kanamam oldugunda inanmasada sen kendınden emin olsan baska nereden gelıcek doktora gidelim emin olalım desen belki inanırdı ama bizler kendımızden emin olmayınca bunları dıyemıyoruz işte ve baskın gelıyorlar
O geçici olup ertesi gün üzerine yolculuk yapıp ilişkiye giren kişi ben oluyorumCanim geçici olup üzerine otobüsle yolculuk yapip duş alip iliskiye giren dahi oldu, düğününde hic oturmadan oynayip o geceyi atlatanda vardi burda. Hem orasi icerde baya, ayağını cok acmadigin surece sorun olacagini sanmiyorum. Burdan bi kac kişiyle konuşmuştum cok fazla elletmediginiz sürece direk ilişkiye girerseniz ip anlasilmazmis ha bide bazilari ipi ilişkiden sonra görmemişti bile ama siz işinizi sağlama alin ve etrafi kolaçan edin, bir sürü kişi kurtuldu şunu unutmayin orayi açıp gosterseniz bile erkeklerin çoğu anlamiyor denildi bana ki zaten burda herkesin hemfikir olduğu şey gecici garanti. Hepimiz bundan kurtulucaz bebeklerim sadece çok düşünmeyip akışına bırakalım, çok düşünürsek kendimizi mahvedersek her şey halloluyor mu hayır, o yuzden akışına birakalim ve birazda korkusuz olalim, her şey hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?