İki kerede kime işlem olmustunuz

Canim gecici daha mi garanti neyi onerirsin

Canım görünce yazar mısın lütfen ben çocukken zarar veren kişiyim üzüntüden öldürmeyi bile düşünüyorum kendimi artık ben kalici oldum Turgay hocaya inşallah tutmuştur ama mesela dedin ya hiç işlem olmadan bile o gece halledebilirmisim diye nasıl halledebilirdin ki mesela benimkiyle beraber olmam lazım nişanlıyım benimki çok istiyor daha önce istemezdi normalde o yüzden kalici oldum lütfen görür musun niye tutmadı senin işlem geçicide ip olayı fark edilir mi nelere dikkat etmeli insan

Hep aynı duygular kendıni öldürme düşüncesi falan hep yasadıgım seyler. Gecıcıde az bi baskıyla ipin oynaması ile kanama oluyor ua o an farklı oluyor hersey gelısıne bırak olayı daha düşünme düşündükce olmuyor orana bakcak degıl sonucta yanı baktırma napıyorsun ben bırada canımla ugrasıyorum de kestır at konuyu az kanama girme olunca tamam dayanamıyorum de bitir orada zaten az bi kan gorunce zaten sorgulamaz bidahaya kanadımı kanamadımı dıye. Mesela benımkı hıc neden az bi kan neden cok degıl bile demedı yanı kanamasada sorgulamazmıs iç camasırımdakı kandan dahı bahsetmedım ben kendısıne

Bide neden onceden bu ilişkiyi düşünuyosun bende once falan degıl o gece olsun neden dersen o kadar yoruluyor kı ınsan yorgunluktan olsun bıtsıne bakıyorsun sende o da sonra sorgulamaya bıle hali kalmıyor uykusuzluktan yprgunluktan

Valla o kadar haklısın ki ama benimki beraber olmak istiyorum deyip duruyor bilmiyorum önceden olursa belki kafayı yemem düşünmekten diye düşünüyorum canım teşekkür ederim cevabın için Allah sağlıkla versin bebeğini kucağına ben kalici dikim oldum ya Tutunca girerim sanırım ilişkiye çünkü düşünmek sürekli aklının burada olması çok daha yıpratıcı geliyor bilmiyorum benimki bir de sürtünme tarzı şeyler yaşamak isteyecek eminim o iş olmasa bile en azından tuttuysa risk almak yerine o iş olsun bitsin diye düşünüyorum çünkü sürtünme ile kan gelse asla inanmaz erkeklerin çoğu buna inanmıyor benden bir kez geldi bu yüzden mesela asla inanmadı oysaki çok acımıştı orası

Evlenemedınız diyelim anlsamadınız tekrarmı bu derde giriceksiniz kalıcı olmusunuz sonucta gecıcı desenız tamam

Sürtünme yoluyla kanamam oldugunda inanmasada sen kendınden emin olsan baska nereden gelıcek doktora gidelim emin olalım desen belki inanırdı ama bizler kendımızden emin olmayınca bunları dıyemıyoruz işte ve baskın gelıyorlar

Canım ama şöyle bir durum var senin önceden ilişkiye girmeden bakmaya çalışırken zarar vermiştin, bir sürtünmeyle kan gelse buradaki herkes kendini ele vermiş olacaktı burdakiler düğün kına atlattı üstüne oturdu o kadar hareketliliğe rağmen kan gelmediyse sürtünmeyle gelmez burdakiler kackere zorlandık öyle girdi kan geldi dedi

Canım ben çocukken zarar verdim ilk kendime ilk işlemimi olunca asla bakmadım bir ay boyunca sonra gittim Turgay hocaya o parmak soktu bak tutmamış ilk işlemin dedi yani sen yanlış hatirliyorsun bir de sürtünme öyle sertti ki acisindan kaç gün duramadim yani

Canım kusura bakma ben yanlış alıntı yapmışım biriciğe yazmıştım aslında

Kızlar belki bilen vardır. Kadın doğum haplarını ayarlanmış bir periyotlarla kullanınca vajina duvarı inceldiği için ilişki sırasında kanama meydana geliyormuş ve bir tane kız o şekilde kurtulmuş kızlarsoyuryoda okumuştum ama bir daha girmediği için bilgi alamadım. Çevrenizde kadın doğum doktoru arkadaşınız var mı öğrenenler bana yazabilir mi lütfen

Riske atma canım işlem ol iyi bir doktora

Keşke bir sihirli değnek olsa da şu yaşananları unuttursa hepimize Allah yardımcın olsun canım. Elimden gelse buradaki herkese yardımcı olmak isterim gücüm kalmadı benim de kendime kizmaktan yoruldum

Evet haklısın aslında canım işte kendini kanitlayamiyorsun ki o an inanmıyor kimse içine girmeden bir şey olmaz kafasındalar bence erkekler

O geçici olup ertesi gün üzerine yolculuk yapıp ilişkiye giren kişi ben oluyorum Üzerinden ne de çok zaman geçti hey gidi günler hey. Hala psikolojim normal değil arkadaşlar. Siz de atlatacaksınız elbet bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…