Canim mutlaka süreç hakkında bilgilendir bende para ayarlayıp Turgay beye gidecem bakalım inşallah kurtuluruz çok zorCanım düşün ben ilişki bile yaşamadan bu geldi başıma her gün isyan eder hale geldim çocuk aklı ile zarar verdim meraktan şimdi yana yakıla nasıl kurtulurum onun yolunu arar oldum Turgay Beye kalici olmaya gideceğim ben istersen birlikte gidelim yoldaş oluruz birbirimize çoğu korkuyor kalicidan ama Doktor çok kesin konuşuyor bilemedim
Canım ağlamaktan helak oldum yeminlen şu an bile ağlıyorum bunu yazarken çok kötü durumdayım umarım atlatırım valla ben tutar tutmaz ilişki yaşamak istiyorum bugün yeni evlenen biriyle konuştum kiz bakireymis bizim gibi işlem olan biri değil çok zor oldu yirtilmasi dedi bakirelerde bile zor oluyor işlemden sonra zor olmasi da doğal öyle aman aman kanama da olmuyormuş tabi bizimki nasıl olur kanar mı tutar mı bilmiyorum gerçekten çok yıprandım aşığım çok seviyorum bu yüzden kaybedersem kendimi de kaybederim biliyorum dua et bana lütfenCanim mutlaka süreç hakkında bilgilendir bende para ayarlayıp Turgay beye gidecem bakalım inşallah kurtuluruz çok zor
Hepimiz aynı durumdayız canım benimde son şansım Turgay bey inşallah güzel sonuçlar alırızCanım ağlamaktan helak oldum yeminlen şu an bile ağlıyorum bunu yazarken çok kötü durumdayım umarım atlatırım valla ben tutar tutmaz ilişki yaşamak istiyorum bugün yeni evlenen biriyle konuştum kiz bakireymis bizim gibi işlem olan biri değil çok zor oldu yirtilmasi dedi bakirelerde bile zor oluyor işlemden sonra zor olmasi da doğal öyle aman aman kanama da olmuyormuş tabi bizimki nasıl olur kanar mı tutar mı bilmiyorum gerçekten çok yıprandım aşığım çok seviyorum bu yüzden kaybedersem kendimi de kaybederim biliyorum dua et bana lütfen
Yok öyle bisey korkma.. 2 sene korkudan birliktelik yaşamadım... aparatlar ile bu süreci 1 haftada atlattım. Asla ve kata iliskimde ilk deneyiminde lekelenme yaşamadım.. .. .. lekelenme kendini sıkmak ve kasmakla olur.. onca cocugu olan bayana zorla yapılsa yine lekesi olur .. .. asla ama asla bunu yasayan biri olarak söylüyorum leke olmaz. Bir cok dr de bunu söyler.. Yeni evlenecek biri iseniz ben dize ayrıntılı anlatayım...Canım ağlamaktan helak oldum yeminlen şu an bile ağlıyorum bunu yazarken çok kötü durumdayım umarım atlatırım valla ben tutar tutmaz ilişki yaşamak istiyorum bugün yeni evlenen biriyle konuştum kiz bakireymis bizim gibi işlem olan biri değil çok zor oldu yirtilmasi dedi bakirelerde bile zor oluyor işlemden sonra zor olmasi da doğal öyle aman aman kanama da olmuyormuş tabi bizimki nasıl olur kanar mı tutar mı bilmiyorum gerçekten çok yıprandım aşığım çok seviyorum bu yüzden kaybedersem kendimi de kaybederim biliyorum dua et bana lütfen
Canım benim İstanbul'a gitmek gibi bir durumum yok malesefCanım düşün ben ilişki bile yaşamadan bu geldi başıma her gün isyan eder hale geldim çocuk aklı ile zarar verdim meraktan şimdi yana yakıla nasıl kurtulurum onun yolunu arar oldum Turgay Beye kalici olmaya gideceğim ben istersen birlikte gidelim yoldaş oluruz birbirimize çoğu korkuyor kalicidan ama Doktor çok kesin konuşuyor bilemedim
İnşallah canım o kadar kötüyüm ki umarım sonuç alırızHepimiz aynı durumdayız canım benimde son şansım Turgay bey inşallah güzel sonuçlar alırız
Canım seninkinin kanamama gibi bir ihtimali yok bence baya dar çünkü illaki yirtilir diye düşünüyorum ay ben de ona işlem olacağım çok korkuyorum yaaKızlar bu ebasko forum da Turgay Karakaya ile ilgili bi forum var. Orası yönetiliyor olumsuz yorum yazıldığında siliniyor haberiniz olsun. Ona işlem olupta kanamayan var mı ?
Canım olumsuz burayada yazılırdı Burdada ona olan çok var orayada sonuç alan yazıyor yineCanım sen ciddi misin yaa ben büyük bir güvenle ona gidecektim şimdi şüpheye düştüm of yaaa yeter artık
Bence de ben de öyle düşündüm şahsen illaki olan birçok kişi varmış yazar rezil ederdi bence işlem oldum kanama olmadı diyeCanım olumsuz burayada yazılırdı Burdada ona olan çok var orayada sonuç alan yazıyor yine
Ama burda da çok olumlu sonuç alan var kime güvenecegizKızlar bu ebasko forum da Turgay Karakaya ile ilgili bi forum var. Orası yönetiliyor olumsuz yorum yazıldığında siliniyor haberiniz olsun. Ona işlem olupta kanamayan var mı ?
Ben de ileride rahat olsun diye parmakla egzersize başladım. Bakireyim. Ama bir anda penisle başlamak saçma geliyor. Biraz vücudun alışmasını sağlamak istiyorum. Şu ana kadar ne canım acıdı ne kanamam oldu. Umarım da böyle gider. Doğrusu da olması gereken de çoğu kişide kan gelmemesi.Yok öyle bisey korkma.. 2 sene korkudan birliktelik yaşamadım... aparatlar ile bu süreci 1 haftada atlattım. Asla ve kata iliskimde ilk deneyiminde lekelenme yaşamadım.. .. .. lekelenme kendini sıkmak ve kasmakla olur.. onca cocugu olan bayana zorla yapılsa yine lekesi olur .. .. asla ama asla bunu yasayan biri olarak söylüyorum leke olmaz. Bir cok dr de bunu söyler.. Yeni evlenecek biri iseniz ben dize ayrıntılı anlatayım...
Dilotor set öneririm.. kolay bir birliktelik yaşarsın...Ben de ileride rahat olsun diye parmakla egzersize başladım. Bakireyim. Ama bir anda penisle başlamak saçma geliyor. Biraz vücudun alışmasını sağlamak istiyorum. Şu ana kadar ne canım acıdı ne kanamam oldu. Umarım da böyle gider. Doğrusu da olması gereken de çoğu kişide kan gelmemesi.
Düşünsenize bakire kızların iç dudakları küçüktür. Büyük olanlar bakire değildir gibi bir algı olsa doğal anatomik yapımızı küçültmeye çalışacaktık. Oysa bu çok saçma, gerçek bir kanıt değil. Kan da öyle o yüzden herkesin bekaret adı altında aynı "uygun" bakire kanamasına uymasını bekleyemeyiz.
Buradaki arkadaşlar için kitap önerim var "Bekaretin El Değmemiş Tarihi" aslında nasıl yanlış düşüncelerle ne kadar gereksiz şeylere önem verdiğimizi gösteriyor. İşlem olmadan önce okumanızı tavsiye ederim.
Bu arada ben kadınların bu işlemi olmasına da karşı değilim psikolojik olarak kendilerini rahat hissedeceklerse ve üzerlerinde baskı hissediyorlarsa çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Burada da aslında bir çelişki var doktorlar bu işlemi yaparak kadınları rahat ettirdikleri gibi maalesef bu ataerkil toplum düşüncesini de benimsetmeye devam ediyorlar. Ama elden ne gelir. Umarım gelecek nesiller kanla değil sadece sözle bekaretin anlaşabileceğini anlar.
Canım sen iyi misin? Burda kimse yok değerli değilde baskıyla vb için gidip işlemi yaptırmıyor zorunda oldukları için yaptırıyor yaptırdım. Canım hayat ordan rahat konuşmakla geçmiyor hepimiz biliyoruz değerli olduğumuzu keşke böyle tabular olmasa ama bu saatten kimse karşısındakinde bu fikri değiştiremez en azından önümüzdeki 10 yıl boyunca. Hepimiz bir hata yaptık olarak görüyoruz zor dönemler geçiyoruz. Sonra karşımıza evleneceğimiz birisi çıkıyor çok seviyoruz ama karşımızdaki bekarete önem veriyor. Kaybetmek istemiyoruz. Sen bence bu duyguyu yaşamadığın bilmediğin için sana ordan konuşmak çok kolay geliyor.. Kimisi tecavüze uğramıştır eski haline dönerse iyileşir kimisi ailesi kimisi sevdiği için vb birçok neden var yaptırmak için. Ya sen ne anlatıyorsun diye diyeceğim sana artık. Burda bu işlemi yaptıran hiçkimse, burda ümit arayan hiçkimse için senin anlattıklarının bi önemi yok emin ol. Çünkü kimse o raddede değil.. kusura bakma. Bu durumu açıklayan tek sözBen de ileride rahat olsun diye parmakla egzersize başladım. Bakireyim. Ama bir anda penisle başlamak saçma geliyor. Biraz vücudun alışmasını sağlamak istiyorum. Şu ana kadar ne canım acıdı ne kanamam oldu. Umarım da böyle gider. Doğrusu da olması gereken de çoğu kişide kan gelmemesi.
Düşünsenize bakire kızların iç dudakları küçüktür. Büyük olanlar bakire değildir gibi bir algı olsa doğal anatomik yapımızı küçültmeye çalışacaktık. Oysa bu çok saçma, gerçek bir kanıt değil. Kan da öyle o yüzden herkesin bekaret adı altında aynı "uygun" bakire kanamasına uymasını bekleyemeyiz.
Buradaki arkadaşlar için kitap önerim var "Bekaretin El Değmemiş Tarihi" aslında nasıl yanlış düşüncelerle ne kadar gereksiz şeylere önem verdiğimizi gösteriyor. İşlem olmadan önce okumanızı tavsiye ederim.
Bu arada ben kadınların bu işlemi olmasına da karşı değilim psikolojik olarak kendilerini rahat hissedeceklerse ve üzerlerinde baskı hissediyorlarsa çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Burada da aslında bir çelişki var doktorlar bu işlemi yaparak kadınları rahat ettirdikleri gibi maalesef bu ataerkil toplum düşüncesini de benimsetmeye devam ediyorlar. Ama elden ne gelir. Umarım gelecek nesiller kanla değil sadece sözle bekaretin anlaşabileceğini anlar.
Niye kızdınız ki bana ben kötü bir şey demedim. Değersizsiniz de demedim. Sizi de suçlamadım.Canım sen iyi misin? Burda kimse yok değerli değilde baskıyla vb için gidip işlemi yaptırmıyor zorunda oldukları için yaptırıyor yaptırdım. Canım hayat ordan rahat konuşmakla geçmiyor hepimiz biliyoruz değerli olduğumuzu keşke böyle tabular olmasa ama bu saatten kimse karşısındakinde bu fikri değiştiremez en azından önümüzdeki 10 yıl boyunca. Hepimiz bir hata yaptık olarak görüyoruz zor dönemler geçiyoruz. Sonra karşımıza evleneceğimiz birisi çıkıyor çok seviyoruz ama karşımızdaki bekarete önem veriyor. Kaybetmek istemiyoruz. Sen bence bu duyguyu yaşamadığın bilmediğin için sana ordan konuşmak çok kolay geliyor.. Kimisi tecavüze uğramıştır eski haline dönerse iyileşir kimisi ailesi kimisi sevdiği için vb birçok neden var yaptırmak için. Ya sen ne anlatıyorsun diye diyeceğim sana artık. Burda bu işlemi yaptıran hiçkimse, burda ümit arayan hiçkimse için senin anlattıklarının bi önemi yok emin ol. Çünkü kimse o raddede değil.. kusura bakma. Bu durumu açıklayan tek söz
YAŞAMADAN BİLEMEZSİN
Canım seninde anlamadığın konu şu bu konu başlığı altında bakire olupta çözüm arayan yok anlatabildimmi? Çeşitli kızlık zarları var evet bizde biliyoruz kan gelmese bile bakire olabilirsin ama bu başlık altında dra gidipte bekaretinin bozulmadığı kanıtlanabilecek kişiler yok olsaydı burda kan akıyormu diye birbirlerine sormazlardı ameliyat olmazlardı. Ben seni anladım kusura bakma yazım biraz tepkili ama sana değil bu psikoloji çok zor. İşlem oluyorsun birde ya kanamazsa tedirginliği çıkıyorNiye kızdınız ki bana ben kötü bir şey demedim. Değersizsiniz de demedim. Sizi de suçlamadım.
Karşıdaki bekarete önem verebilir de yani bu durumun kızlık zarı ile ilgisi yok. Onu anlatmaya çalıştım. Herkesin kanamasını beklemek gerçekdışı bir beklenti dedim. Genel şeyleri söyledim. Kan akmasa da bakire olabilirsiniz dedim sadece ki bu doğru. Hatta içiniz rahat olacaksa yaptırın diye de destekledim. Bence siz beni yanlış anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?