Haklısınız tabiki ama buralarda çarşaf bakma adeti var haydi kanamadı üstüne hastaneye götürürler yobazca biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor ben bir erkekle nasıl konuşulur onu bile bilmezken düştüğüm hallere bak kendime kızıyorum hep Allah yardım etsin ne diyeyim

O adet kötü olmuş işte. Eşiniz böyle bir şeye izin verir mi ama sonuç olarak cidden kanamayabilir yani bu durumda ne yapabilirim ki? Saçma bir adet maalesef. Gerçeklikten uzak.

O adet kötü olmuş işte. Eşiniz böyle bir şeye izin verir mi ama sonuç olarak cidden kanamayabilir yani bu durumda ne yapabilirim ki? Saçma bir adet maalesef. Gerçeklikten uzak.
Namus bununla ölçülüyor maalesef ben şunu düşünüyorum Dr. Turgay Beyde ameliyat olacağım inşallah sonra tuttu derse ilişki yaşamak istiyorum bekleyip o saçma adeti devam ettirmek istemiyorum.

Namus bununla ölçülüyor maalesef ben şunu düşünüyorum Dr. Turgay Beyde ameliyat olacağım inşallah sonra tuttu derse ilişki yaşamak istiyorum bekleyip o saçma adeti devam ettirmek istemiyorum.
Ama yani o zaman ilişki yaşayacaksanız yine çarşafda kan olmayacak. Siz sadece eşinize göstermek için istiyorsanız bence ne bileyim yani eşiniz de size güvenmeli yani. İlişki yaşamadım derseniz yaşamamışsınızdır. Parmak olayını anlatmanıza bile lüzum yok. Şu an bile kanayabilir ya da kanamayabilir yani emin değiliz. İnsan eşine bu durumda bile yardımcı olmalı güvenmeli diye düşünüyorum. Sadece eşinize kanıtlama gibi bir isteğiniz varsa bence onun size güvenine bırakın. Akışa bırakın kanar kanamaz artık o size inanmalı. Ne yapalım yani zorla kesinnn kanasın diye uğraşalım mı? Elimizde olan bir durum değil ki bu. Bu mantıkla tüm kadınlar kesin kanasın diye evlenmeden dikiş attırmalı. Çünkü bunda kesinlik olmaz. Hiç gelmeyebilir, 2 gün sonra gelebilir, leke gibi gelebilir sadece peçeteye sürünce, bayağı da kanayabilir, birkaç damla da olabilir. Bunları biz belirleyemeyiz sonuçta

inansa da hep bir şüphesi olacak valla size sonsuz katılıyorum ama erkeklerin yüzde doksan beşi bunu görmek istiyor maalesef

inansa da hep bir şüphesi olacak valla size sonsuz katılıyorum ama erkeklerin yüzde doksan beşi bunu görmek istiyor maalesef
Valla ben şu an ilişkiye falan girmedim hiç. Mastürbasyon da yaparım. Belki zarar vemişimdir belki vermemişimdir. Açıkçası ne durumda olduğu da çok önemli değil. Zira doğumdaki durumunu da bilmiyorum. Ben tıp okuyorum arkadaşım.

Sana durumu şöyle izah edeyim bazı kızların hymeni kapalı oluyor. Adet kanları vücuttan çıkmayınca ameliyatla hymeni deliyorlar. (Hatta kimilerinin tabirine göre zara zarar geldiği için bakire olmuyorlar.)
Kimisine bunun için ameliyatla hymeni açılmıştır diye kağıt veriyorlar. Neden? Hani soran olursa izahı olsun falan diye. Sonra sırf millet yanlış anlamasın diye çok daha zor 2 hafta süren yeni bir ameliyat çıktı. Çok minik bir delik açmaya çalışıyorlar ki ileride de evlenince sorun olmasın diye. Yani yıllardır insanlar bu küçücük şey için karşıdakine hesap vermeye çalışıyor. Zor ameliyatlara giriyorlar, raporlar alıyorlar. Oysa yani sen karaciğerime bak önceden işlem yaptırdım sağlık problemim vardı ben sana yalan söylemiyorum diye rapor uzatır mısın eşine. Kendi vücudumuzda bizim hymenimizde çok farklı farklıdır. Kimisininki kapalı, kimisininki kalın, esnek, delikli, ince, çok büyük delikli gibi. Kanama oranları da buna göre olur olmaz yani değişir. Yani cidden tatlım sırf karşıdaki kişinin egosu tatmin olsun, senden %100 emin olsun diye (ki bakire olmayanlar da kanıyabiliyor burada diktirenler gibi aslında olamaz.) kendine bunları çektirmeye ne lüzum var. Seni seven güvenen insan kanla değil bir sözünle %100 emin olur bence. Böyle söylüyorum ama günün sonunda sen nasıl rahat edeceksen mutlu olacaksan onu yap. Ben olsam hiçbir şey yaptırmazdım. Hep mutlu ol

Canım madem tıp okuyorsun şimdi bu flep ameliyatları yapılıyor ya. Kalıcı dikim deniliyor. O ameliyatlarda kanama oluyor mu flep doku yırtılınca?

Canım gecici de kesin kanama elde ediliyor mu

Kesin diyorlar cnm hemde ucuz gerçekten yazık bu işlem için çok para vermeye değmez geciciyi her doktor yapıyor
Kızlar rahat olun her türlü kanama oluyor
Sanırım Turgay beyde en uygun fiyatla yapıyor hemde baya deneyimli
Çok basit birsey hiç gözünuzde büyütmeyin

Canım ben ne söylesem boş hiçbir erkek inanmaz ki yani benim karşıma çıkan hiçbir erkek buna inanmaz eminim kendim bozdum desem ona da inanmaz ben en başta psikolojik olarak rahatlamak istiyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş bakalım öğretmenim doğru düzgün odaklanamiyorum buradaki yorumlardan Turgay Beyi düşündüm hep hala da düşünüyorum teşekkür ederim fikirlerin için ama benim düşüncem de seninle aynı yönde de olsa kendimi kanıtlama ihtiyacı duyuyorum zar kafalı çünkü birçoğu aşığım kaybetmek istemiyorum bizim oralarda evlatlıktan bile reddedilirim bu durumda yüzüme tükürür taşlarlar bile yemin ederim keşke batıda yasasaydim ya da başka bir ülkede dogsaydim diyorum çoğu zaman yarın okulum var uyku uyuyamıyorum yıprandım resmen

Canım bn kendi memleketimde olacam inşallah benim doktorumda yapar geciciyi

Melek canım sen işlem olmuş muydun yeni katıldım aranıza çok endişeliyim ne yapacağımı şaşırdım gerçekten lütfen yardımcı olun sizden başka kimsem yok kimselere anlatamam.

Kızlar gerçekten kanama oluyor mu tutmama ihtimali var mı ben maddi manevi çok yıprandım tek çarem buradaki yorumlara göre hareket etmek lütfen yardımcı olun

O zaman burada okuduğuma göre turgay beye yaptırın garanti olsun. Ya da geçici falan yaptırın düğünü beklemeden ilişki yaşayın en mantıklısı

Kızlar gerçekten kanama oluyor mu tutmama ihtimali var mı ben maddi manevi çok yıprandım tek çarem buradaki yorumlara göre hareket etmek lütfen yardımcı olun
Canım sen elinden geleni yap olursa olur olmazsa olmaz artık ona yapabilecek bir şey yok. Herkes de durum aynı

Canım madem tıp okuyorsun şimdi bu flep ameliyatları yapılıyor ya. Kalıcı dikim deniliyor. O ameliyatlarda kanama oluyor mu flep doku yırtılınca?
O kadar yetkin değilim zaten bu ameliyat devlette çok sık yapılan bir işlem değil diye biliyorum. Dokturunuza güvenmeniz lazım. Emin olun bu işlemi yapanlar karşıdaki insanın psikolojisini biliyor ve etik değerleri var kendileri en iyi yöntemi size sunmaya çalışıyor. O yüzden işlemi yaptırıp gerisini hayatın akışına bırakacaksınız. Kanar kanamaz artık orasını pek kurcalamamak lazım zaten işlem olduysa %90 kanar diye düşünüyorum.

Haklısınız Turgay Bey'le gideceğim bakalım sağ olun
İnşallah hayırlısı olur, ben şu an karar veremiyorum malesef. Çok yanlış bir insanla yaşadım bunu. Cinsel ilişkiye girmedim fakat sürtünme sonucu kanamam oldu parça geldi hatta. 1 ay sonra doktora gittim 9 yönünde yırtılmam olduğunu söyledi. Bundan sonra ki ilişkimde bir ihtimal kanama olabileceğini söyledi. Her hangi bir evlilik planımda yok hayatımda birisi de yok. Ama psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Dışarı çıkıyorum sanki bir tek benmişim gibi, bir tek ben bu hatayı yapmışım gibi...
Anlayacağınız kararsızım. Tutmama durumu varmış buda korkutuyor.

Bana da aynısını söylemişti doktor ilişkiye girmemiştim sonra tam ilişki yaşayınca kanama olmuştu tekrar vajina kendini toparlayan bi yapıya sahip senin de kanama ihtimali var.

Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çok yıprandım bende gidip ne olursa olsun yaptırıp döneceğim başka çarem yok birçok kişi yaptırdı sonuç aldı biz de alacağız inşallah başka çaremiz yok çünkü belki bende zedelenme vardı kadın dikmek için öyle dedi onu bile bilmiyorum cahilligimin kurbanı oldum dusuncesizlik ettim resmen insan durur hemen karar vermez aptal gibi karar verip diktirdim sonuç ne belli değil şu an 3 hafta oldu ama hiçbir şey hissetmiyorum kadına yazıyorum azarlar gibi cevap veriyor zehir zıkkım olsun paralarım haram olsun başka bir şey demiyorum paramı geri istesem verir mi acaba en azından yarisini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…