Kızlar merhaba bir kaç sene önce bu işlemi yaptırdım
Şişli Med Akın bey yapmıştı işlemi
Cumartesi nişanlımla beraber oldum
İlk ilişkide gelen kan miktarı ve zorlanma aynı şekilde gerçekleşti
Sonuç gerçekten başarılı
Boşuna panik yapıp hayatımi zehir etmişim korkmayın Cidden işini bilen doktorlara güvenin onlar için kolay bir işlem

Canım geçici mi yaptın yoksa kalıcı mi geciici hakkımda bilgin var mu iplik mevzusu görünüyor mu kesin garanti mi

Evet canım senin kaçıncı günün, benim şuan şişlikler indi biraz ama bu seferde regl oldum ve ped koyuyorum mecburen dikiş yerleri sızlamaya başladı ilk kez
7. Gunum bugun. Qra ara sislik hissediyorum bazen hissetmiyorum
Yaa regl donemindeyken be o bolge hassas oluyo suanda daha hassas olması cok normal bence

Bildiğim kadarıyla kadınların %50'si zaten kanamıyor ama darlık hakkında bir şey diyemiyeceğim

Bir de evleneceğiniz insanların bu meselelere taktığını nasıl anladınız? Belki adam için sorun değil. Başta belli mi ettiler hal hareketleriyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben soyle soyliyim, bu tarz biseyi hic konusmadik, ama "olabilir" zihniyetiyle yaklasan nadir hi kesim var.
Benim pskologum bile gecmis gunahiyla sevabiyla sende kalsin. Bizim ulkemiz dahaca bunu kabullenecek seviyeye geoemedi maalesef demisti.

Gecmiste anlattigim oldu, iyi karsilayandq kotu yaklasan oldu.
Iliskinin basinda bunu anlatmak istemiyosun(sanki bu durumdan ibaretmissin gibi) zaman ilerleyince anlatmakda zorlasiyo

Yani bunlar benim düşüncem. Qma ulkemizde yeri geliyo boşanmış bir kadının evlenme sureci hile sancili geciyi(sirf gecmiste bi adamla hayatiji birlestirdi diye)

Arkadaslar iyilesme surecinde kasintiyla nasil basettiniz acaba?

Kızlar Dr tuttu dedikten sonra 1 yıl sonra ilişkiye girince yine kanama olur mu?ilişkiye yakınmı kalıcı işlem olmak lazım?

Bizide habersiz bırakma canım bizede bilgi ver mutlaka geçici kalıcı hakkında doktora sorarsan bizi de bilgilendir lütfen
İyi geceler kızlar ben olamadan döndüm çünkü regl oldum daha fazla uzatamıyordum kalmayı . Ama burada okuduğum yorumlardan şunu anlıyorum hepimiz çok panik haldeyiz aslında kalıcı olanların iyileşme sürecinde dikkat ederse tutmayacağını zannetmiyorum . Geçici olanlarda zamanı geçirmeden ilişkiye girerlerse kanamaları olacaktır diye düşünüyorum tabi iyi bi doktor bulunursa. Sonuçta yapılan işlemler kalıcı da olsa geçici de olsa kanama gerçekleşsin diye yapılıyor. Çok kasmayın kendinizi Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba kızlar görüyorum ki hepiniz telaslisiniz korkuyorsunuz normal olarak Allaha dua edin bende sizler gibiydim ama çok şükür atlattım o gece kanamam oldu şükürler olsun rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah hepiniz sorunsuz atlatirsiniz dualarım hep sizinle bende turgay karakaya da işlem oldum o kadar iyi o kadar ilgili bir doktor ki zaten ondan başkasına guvenemezdim Allah bin kere razı olsun ondan da suan çok mutluyum inşallah hepiniz öyle olursunuz rabbim sizlere de yaşatsın ilişki sırasında biraz zorlanabilirsiniz ama geciyo kendinizi kasmayın gecici de iplik falan bende gelmedi ben görmedim yani hersey gönlünüzce olsun kendinizi sıkmayın bol bol dua edin ❤

Ben geçiçi olacam mesela korkuyorum herkes kendi memleketinde olmuş kolay bi dikiş diyolar kimisi hemşire yapmış kimisi bilinmedik doktor kimiside adı geçen doktorda hangi doktora gitsek yapıyoruz diyolar ama sonuç alanida gormeiyourz sonuçta gizlilik olduğunu için paylasilmiyo doktora güvenmekten başka çaremiz kalmıyo bnmde az bi zamanım kaldı geçiçi olacam yuregim ağzımda o korkuyu rabbim kimseye yasatmasin yasayanalrda bi solukta kurtulsun inşaallah isterimki yapanlar bizleri bilgilendirsin kimse işlemi olup gitmesin olanlara yardımcı olsun malasef ki olanlar gidiyor bizlerde burada okuduklarimizla karar veriryourz

Evet burası çok sessiz gözüküyor geçici olup düğünü kınayı nasıl geçirdiler bilmiyorum burda kimse yazmıyor eğer atlatan varsa böyle bana lütfen özelden yazsın bende geçici olacam düğünde kinada nasıl hareket edecem diye endişeleniyorum nasıl oyanacam vs vs merdiven inip çıkmada sorun olur mu bilmiyorum nolur böyle bir durumu atlatan varsa bana özelden yazsın çok zor bir durum

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum geçiçi olan yakında geçiçi olup evlenecek olanlar banada yazabilir mi lütfen bizi bizden kimse anlayamaz

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum geçiçi olan yakında geçiçi olup evlenecek olanlar banada yazabilir mi lütfen bizi bizden kimse anlayamaz
Kızlar ebasko forumda Turgay Karakaya başlığı var orası çok aktif sürekli birileri yazıyor bende burdan yazdım ama çok fazla bilgi ve dönüş alamadım isterseniz bir orayada yazın belki yardımcı olabilecek biri çıkar link bırakıyorum

Canım orada herkes kalıcı yapmış ve hep turgay hocadan bahsediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…