Tmm canımCanım ne zmn birlikte olursan gecici olup bizi ne olur bilgilendirir misn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canımCanım ne zmn birlikte olursan gecici olup bizi ne olur bilgilendirir misn
Kelebek hala buralardasım ya bende bırakamıyorum arada açıp bakıyorum ne konuşuyolar diye çok sevindim senin adına bende kız bekliyorumEvet ip içeriden dikiliyor. Ben o zamanlarda afedersin it gibi korkuyordum her şeyden. Korka korka da oldum işlemi. Çünkü başka bi çarem seçeceğim yoktu. Kesinlikle anlamaz. Geçici olanların hep kanaması oldu burada. Kanamayan bir iki kişi vardı onların da kendi hatalarıydı. Bak korkma ne olması gerekiyorsa olsun. Ben şu an hamileyim
Bunu atlatsan da kafanın içindekileri susturamıyorsun ki. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Dikiş izleri kalmamıştır değil miKelebek hala buralardasım ya bende bırakamıyorum arada açıp bakıyorum ne konuşuyolar diye çok sevindim senin adına bende kız bekliyorum![]()
İnşalalh bizlerde sizin gibi oluruz düğünüm mayısta geçici olacak ve gerçkten çok korkuyrm kanamam olur mı olmaz mı ip fark edilir mi edilmez mı diyeKelebek hala buralardasım ya bende bırakamıyorum arada açıp bakıyorum ne konuşuyolar diye çok sevindim senin adına bende kız bekliyorum![]()
Ben vajinal doğum düşünmüyorum canım isteğe bağlı sezeryan olucam çatı muaynesi bile yaptırmıcam, aylar oldu kaç kez ilişki oldu minik basit bi dikiş bence zerre izi kalmamıştır zaten bana atılıp atılmadığı bile hala mechul hiç takma bence kafana normal doğumdada açıklığını kontrol ediyolar direk rahim ağzına odaklanıyolar vajina girişine bakacağını bile zannetmiyorum doktorunBunu atlatsan da kafanın içindekileri susturamıyorsun ki. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Dikiş izleri kalmamıştır değil mi?
En az 2hafta önce ameliyyat olmak lazım diye biliyorum benKızlar ben şu an istanbuldayım kalıcı düşünüyorum hangi doktoru önerirsiniz ve regl olmama üç dört gün var ama bir daha gelme fırsatı bulamam sizce napmalıyım
En az 2hafta önce ameliyyat olmak lazım diye biliyorum
Ben iki yıl önce buraya katıldım o zaman da Turgay beyin adı çok geçiyordu sonuç alanlar vardı eski üyelerden de sonuç alanlar olmuş ama bir süre psikolojik olarak iyi gelmediği için uzak durdum buralardan şimdi istanbuldayım ve yine onun adı çok geçiyor tabi kimse reklam yapmıyorsa bilemiyorum. Kendileriyle görüşüp ona göre hareket edeceğimRegl geciktirici haplar var ondan kullan. Tavsiyem doktorı iyi araştır burada genelde geçici daha kolay ve garanti diyorlar
Bizide habersiz bırakma canım bizede bilgi ver mutlaka geçici kalıcı hakkında doktora sorarsan bizi de bilgilendir lütfenBen iki yıl önce buraya katıldım o zaman da Turgay beyin adı çok geçiyordu sonuç alanlar vardı eski üyelerden de sonuç alanlar olmuş ama bir süre psikolojik olarak iyi gelmediği için uzak durdum buralardan şimdi istanbuldayım ve yine onun adı çok geçiyor tabi kimse reklam yapmıyorsa bilemiyorum. Kendileriyle görüşüp ona göre hareket edeceğim
Canım ben kalıcı olan bi kizla konusmustum başka bi doktora gidince zedelenme olmuştu tekrar turgaya gidip geçiçi dikiş atmıştı kalıcı dan mı kanadı geciciden mı bilmiyirun ama kanaması olmustuKızlar Turgay karakayada sonuçlar hep olumlumu? Oraya giden herkesin tutuyor mu yoksa yalan reklam mı? Lütfen yardımcı olun tuttu deyince kanama oluyormu nolur yardım edin
Hangi doktora oldunuz detayları özelden yazabilir misinizBen 3gun once gecici olub sonuç alanlardanım. Dun gece birlikdelik zamanı kanamam oldu. Hala da devam ediyor sizinti şeklinde. Biraz zor oldu ama kalıcıdan çok kolay bence
Meraba canım ben geçici olacam ne olur yardımcı olur musun iplik anlasiliyor mu nerde ameliyat oldun kinan felan oldu mu özelden yazdım cevap verebilir misnBen 3gun once gecici olub sonuç alanlardanım. Dun gece birlikdelik zamanı kanamam oldu. Hala da devam ediyor sizinti şeklinde. Biraz zor oldu ama kalıcıdan çok kolay bence