• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar , ben uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum burda yazılanlardan sonuç çıkararak bir karar verdim ve ankarada kalıcı yaptırdım 2200 tl ye. henüz bir ay olmadı ilk 2 gün duş alma dediler ben bir hafta idare ettim ilk günler otururken çok ağrım oldu ama şuanda hissetmiyorum sadece hareketlerime biraz dikkat ediyorum. merak edenler için anlatıcam gittim dr hanım kontrol etti saat 7 yönünde yırtık var dedi nasıl oluyorsa artık sonra çok ince uçlu bir iğne ile uyuşturdu ve birkaç dikiş attı çok tedirgin olduğum için sayısına dikkat edemedim 5 dk içerisinde işlem bitti 2 dk kadar koltukta dinlendim ve daha sonra kalktım antibiyotik ağrı kesici yazdı onları kullandım ve şimdi bekliyorum. Düğünüme yakın kontrole gideceğim. beklemek daha büyük bir işkenceymiş bunu anladım sürekli aklınızın bir köşesinde acaba kanama olacakmı sorusu var birsürü para veriyorsunuz türlü sıkıntılarla bilmediğiniz bir şehre gidiyorsunuz sonra herşey 5 dkda olup bitiyor bilmiyorum güvenmekle doğrumu yapıyoruz ama mecburuz internette araştırdığıma göre flep yöntemi 20-30 dk sürüyor bir kesit alıp yeni bir zar gibi yapıyorlar ama ben bir parça kestiğini falan hissetmedim 5 dk sürdü ve dikiş attı sadece gibi geliyo bana. sonucuda paylaşıcam sizlerle. dr ismini o zaman söylerim şimdi ne olacağını bilmeden reklamını yapmak istemiyorum.. herkese bol şans diliyorum bu çıkılan yolda umarım şansımız yolunda gider ve artık bizimde bir hayatımız bir mutluluğumuz yuvamız çocuklarımız olur..

canım başta çok geçmiş olsun iyi sonuç alrsn ins doktor sna 7yonunde yırtk var dediyse tam anlamyla kizlık zarn yırtlmams sadece yırtlan bolgeyi onarmstr doktor takma kafana o kadar iyi düsn iyi şeyler olsun

Canım bana da saat 3 yönünde dedi doktor,bu zedelenme mi oluyo yani.. Tam yırtılmamış zaten de

aynen canım zedelenme oluyo tam anlamyla yırtk 2 yonde olur bu yuzdn seninde operasyonun çok basit ksa geçer ben öyle bliyorum bi arkadasmda başina gelmsti cunku ins benimde en azndan zedelenme der

aynen canım zedelenme oluyo tam anlamyla yırtk 2 yonde olur bu yuzdn seninde operasyonun çok basit ksa geçer ben öyle bliyorum bi arkadasmda başina gelmsti cunku ins benimde en azndan zedelenme der

Demek zedelendiği için doktor bana tekrar kanama ihtimali var dedi.. %20 de olsa.. Zaten daraltmaya da gerek yokmuş ben de.. İnş cnm sana da öyle der

xxxxkarar verdin canım.. Hadi hayırlısı hakkında.. Haberlerini bekliyor olacağım

bianda karar verdm tatlm bi kaç kere şişli medi aradm çıkmadı meşgul çaldı ardından korkut beyi aradm o anda randevuyu almış oldum şimdiden korku başladı ne yapıcam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bianda karar verdm tatlm bi kaç kere şişli medi aradm çıkmadı meşgul çaldı ardından korkut beyi aradm o anda randevuyu almış oldum şimdiden korku başladı ne yapıcam bilmiyorum.

lütfen bılgılendır..inşallah ıyı geçer..bende ona gıdecegım cunku hazıranın ıkıncı haftasını dusunuyorum.adet olmayı beklıyorum

Back