canım sen akın beye ne zaman gidiceksin?
Cesaretimi toplayabilsem bi de zamanı ayarlasam gidicem canım.. Bu yaz halletmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 5 Hazirandan sonra diyodun,aldın mı randevunu?
daha randevu almadm canım o kadar cesaretsizm ki aramaya ble korkuyorum gunlerdr arıcm ne dcem dye dusunuyorm senin dugun tarihi bellimi
Belli değil canım tarihim,ya bu sene ya da seneye olcak o belli sadece.. Bu eninde sonunda olck bişey,bir an önce yaptırıp kafamızı rahatlatmamız lazım.. Tatlım diceksin ki hymenoplasty için randevu almak istiyorum Akın Beyden,onlarda şu günden itibaren verebiliyoruz gibi bişey derler,sen de dersin şu gün gelebilirim tamam işte oldu bitti.. Önemli olan oraya gitmek ah ahh nasıl gidicem bi de erkek doktora açıcam,o beni çok geriyo.. Burcu Hanıma muayeneye gittiğimde gayet rhattım siz hazırlanın üstünüze de şunu örtün dedi verdi bana örtüyü çıktı, ben de hazırlanıp oturdum o koltuğa sonra geldi onda bile biraz çekindim,erkek doktorda napıcm yaa
ne guzel anlattn canım da oraya tek başına gidip o koltuga oturmak beni çok geriye bide o kötü haberi aldgmda iyice yıkılicm
Senin düğün tarihin belli miydi canım? Ben de inanılmaz geriliyorum düşününce ama napalım başa gelen çekilir..
benim durumum çok karışık tatlım şuanki erkek arkadaşımla ben bunu yaptm tam olarak yırtıldığından da emin değilim ya çünkü birleşme olmadı şuanki erkek arkadaşımla 6 senedr çıkıyoruz başımzdan nişanlılık dönemi geçti ama olmadi simdide ailem istemyo ne oluck dye dusnmektn kafayı yiyorm
Bir an önce baktır o zaman, kafan rahatlasın canım,sonrasında bakarsın ne yapacağına.. Baktırmak istediğine göre de aranız iyi değil sanırım..
blmiyorm canım ya aslnda aramz iyi ama evlilik icn hcbsey yapmıyo
Hiçbişey yapmıyosa baktır bir an önce, yırtılmamış derse doktor (inş öyle der) o zaman tavrını koy,sana fazla yaklaşmasına müsade etme..
Hiçbişey yapmıyosa baktır bir an önce, yırtılmamış derse doktor (inş öyle der) o zaman tavrını koy,sana fazla yaklaşmasına müsade etme..
merhaba arkadaşlar , ben uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum burda yazılanlardan sonuç çıkararak bir karar verdim ve ankarada kalıcı yaptırdım 2200 tl ye. henüz bir ay olmadı ilk 2 gün duş alma dediler ben bir hafta idare ettim ilk günler otururken çok ağrım oldu ama şuanda hissetmiyorum sadece hareketlerime biraz dikkat ediyorum. merak edenler için anlatıcam gittim dr hanım kontrol etti saat 7 yönünde yırtık var dedi nasıl oluyorsa artık sonra çok ince uçlu bir iğne ile uyuşturdu ve birkaç dikiş attı çok tedirgin olduğum için sayısına dikkat edemedim 5 dk içerisinde işlem bitti 2 dk kadar koltukta dinlendim ve daha sonra kalktım antibiyotik ağrı kesici yazdı onları kullandım ve şimdi bekliyorum. Düğünüme yakın kontrole gideceğim. beklemek daha büyük bir işkenceymiş bunu anladım sürekli aklınızın bir köşesinde acaba kanama olacakmı sorusu var birsürü para veriyorsunuz türlü sıkıntılarla bilmediğiniz bir şehre gidiyorsunuz sonra herşey 5 dkda olup bitiyor bilmiyorum güvenmekle doğrumu yapıyoruz ama mecburuz internette araştırdığıma göre flep yöntemi 20-30 dk sürüyor bir kesit alıp yeni bir zar gibi yapıyorlar ama ben bir parça kestiğini falan hissetmedim 5 dk sürdü ve dikiş attı sadece gibi geliyo bana. sonucuda paylaşıcam sizlerle. dr ismini o zaman söylerim şimdi ne olacağını bilmeden reklamını yapmak istemiyorum.. herkese bol şans diliyorum bu çıkılan yolda umarım şansımız yolunda gider ve artık bizimde bir hayatımız bir mutluluğumuz yuvamız çocuklarımız olur..
ins canım doktor dedgni soyler biran once kafamdaki soru isaretnden kurtulmak boyle yasamak sanki ona gebeymsm gbi hissettryo
1 temmuzda benim düğünüm çok az kaldı yani ve ben kontrole 29 haziranda gidebilecem korkuyorum tutmamış falan gibi bir cevap almaktan..
ya canım geçici yöntem bile 20dk sürüyor, kalıcıyı nasıl 5 dk da yaptı anlamadım ben...merhaba arkadaşlar , ben uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum burda yazılanlardan sonuç çıkararak bir karar verdim ve ankarada kalıcı yaptırdım 2200 tl ye. henüz bir ay olmadı ilk 2 gün duş alma dediler ben bir hafta idare ettim ilk günler otururken çok ağrım oldu ama şuanda hissetmiyorum sadece hareketlerime biraz dikkat ediyorum. merak edenler için anlatıcam gittim dr hanım kontrol etti saat 7 yönünde yırtık var dedi nasıl oluyorsa artık sonra çok ince uçlu bir iğne ile uyuşturdu ve birkaç dikiş attı çok tedirgin olduğum için sayısına dikkat edemedim 5 dk içerisinde işlem bitti 2 dk kadar koltukta dinlendim ve daha sonra kalktım antibiyotik ağrı kesici yazdı onları kullandım ve şimdi bekliyorum. Düğünüme yakın kontrole gideceğim. beklemek daha büyük bir işkenceymiş bunu anladım sürekli aklınızın bir köşesinde acaba kanama olacakmı sorusu var birsürü para veriyorsunuz türlü sıkıntılarla bilmediğiniz bir şehre gidiyorsunuz sonra herşey 5 dkda olup bitiyor bilmiyorum güvenmekle doğrumu yapıyoruz ama mecburuz internette araştırdığıma göre flep yöntemi 20-30 dk sürüyor bir kesit alıp yeni bir zar gibi yapıyorlar ama ben bir parça kestiğini falan hissetmedim 5 dk sürdü ve dikiş attı sadece gibi geliyo bana. sonucuda paylaşıcam sizlerle. dr ismini o zaman söylerim şimdi ne olacağını bilmeden reklamını yapmak istemiyorum.. herkese bol şans diliyorum bu çıkılan yolda umarım şansımız yolunda gider ve artık bizimde bir hayatımız bir mutluluğumuz yuvamız çocuklarımız olur..