Canımmm çok sevindim adına.. Darısı bizim başımıza.. Keşke Ankaraya yakın olsak ama değiliz işte,yoksa hiç düşünmeden Ebru Hanıma giderdim.. Mutluluklar

canımmm yaa inanılmaz sevindimmm
bana doktor antibiyotik vermemişti. gerek de olmadı zaten.
canım özel olmazsa İlişki sırasında ne kadar ve nasıl bi kan geldi, ne kadar sürdü kanama?

canım çok ama çok sevindim senin adına bana gerçekten umut oldun. bir nebzede olsa içim rahatladı...

Canım teşekkür ederim darısı sizlerinde başına. 2-3 günlük stres ve düğün heyecanıyla farklı oldu işte. Çok fazla düşünmemeye çalıştım. Her şey yolunda gitti. Umarım hepimiz mutlu oluruz.

canımmm yaa inanılmaz sevindimmm
bana doktor antibiyotik vermemişti. gerek de olmadı zaten.
canım özel olmazsa İlişki sırasında ne kadar ve nasıl bi kan geldi, ne kadar sürdü kanama?

Gerek oldumu olmadımı bilmiyorum ama kullanmadım :) Ben birde doğum kontrol hapı kullanıyordum lekelenme oluyodu kahverengi, üstüne birde dikiş olunca işte kırmızıydı rengi çarşafa bulaştı baya 1-2 damladan çoktu ama onu diyebilirim.
Aslına bakarsan benim kanamam devam ediyo hafif hafif normal diye düşünüyorum aramadım doktoru falan arkadaşlarıma sordum sadece normal diyorlar daha uzun sürerse doktora gidicem tabi.

kaç gün oldu ki ilişkiye gireli? birkaç gün kanaması normal diye biliyorum canım.. ayy inşallah benim de senin gibi kanar, yani hepimizin ki..
Ben sana umut olcakken işler tersine döndü sen bana oldun baksana

arkşlar uzun zamandr giremiordum ama her daim okuorum yazdklarnızı
kimyahutn arkşmz iptal olmş sanırım:

roxen çok sevndm ya inş bizde şu mutlulugu yaşarız.

geçiçide tutmama gibi bi sorun yok sanırım

roxen çok sevindim senin adına canım...darısı başımıza. sana bi sorum olacaktı. geçici için en geç kaç gün önce işlemi yaptırmak gerek? 2 gü önce yaptırmışsın ya 1 hafta 10 gün öncesinden de yaptırsak kanar mı? Ebru hanıma sormuş muydun canım.

evet canım herşey dahil

çok uygun o zaman.ben en son geçen sene korkut arslan dan 3000 tl fiyat almıştım.ama istanbulu bilmediğim için erteledim.Ankarayı da blmiyorum sonuçta ama İstanbul kadar karmaşık değil diye de düşünüyorum.yakın zamanda ailemin yanından ayrılıp ev değiştiricem.o zaman düşünüyorum bu operasyonu.Ebru Hanım'a yaptırabilirim o zaman.

canım geçici için en geç 6-7 gün önce diyor doktorlar, daha fazlası risk oluştururmuş. 10 gün çok fazla bir süre bence. benim doktorum 3-6 gün, ama en ideali 3 gün önce dedi..

kaç gün oldu ki ilişkiye gireli? birkaç gün kanaması normal diye biliyorum canım.. ayy inşallah benim de senin gibi kanar, yani hepimizin ki..
Ben sana umut olcakken işler tersine döndü sen bana oldun baksana

Evet tersine döndü :) ben senden haber bekliyordum dört gözle. Ama kurtuldum ya çok mutluyum gerçekten. Allah hepinize nasip eder inşallah.

Evet işte 2-3 gün normalmiş benimde o kadar oldu şuan bi sorun yok. Duş olayını söylemedim sanırım ben 2 kez duş aldım ama çok dikkatli mümkün olduğunca su değdirmedim. Ebru Hanım 'da uzun tutmamak kaydıyla alabilirsin demişti.

Canım 3-6 gün arası en idali dedi. 10 gün uzun bence mümkün olduğunca düğüne yakın tarih tercih et.

Özel mesaj yazan arkadaşlar kusura bakmayın daha yeni gördüm ve cevap yazamıyorum malesef. Okumakta bile geç kalmışım zaten. :) Mesaj yazma hakkı kazandığımda cevaplayacağım sorularınızı ama tekrar söylüyorum panik yaptığımız kadar değil kesinlikle ve oldukça basit. Yaşayıp bittikten sonra belki bana daha kolay geliyodur bilemiyorum genede rahat olun bence moralinizi bozmayın hiç herşey yoluna giriyo özellikle Ebru Hoca çok destek oluyor zaten onun verdiği güven yetti bana.

Herkes için hayırlısı artık.

kısmet böyleymiş tatlım, keşke ben de o aksiliği yaşamasaydım da şuan kafam rahat kurtulmuş bi şekilde yazıo olsaydım..
ben de duş aldım nikahtan önce, dikişliyken, ama ayakta aldım duşu ve hemen kuruladım...
Allah mutluluğunu daim etsin canım...

yazdıklarınızı okuyorumda kızlar çok zorlu bir süreçten geçyorsunuz çok üzüldüm..ne kadar adaletsizlik herşeyi yaşamış erkeğin bakire bir kız istemesi...benim hiç ilişkim olmadı...ama sizi çok iyi anlıyorum..illkai bu olayı yaşamak gerekmez...bu çifte standart içimi acıtıyor...Allah yardımcınız olsun. İnşallah mutlu olursunuz hepiniz. samimi dostumun bir yakını böyle birşey yaşamıştı..eşi ona aşıkmış ve bayan bu durumu söylemiş en baştan.adam sevdiğini söylemiş düşünmek için zaman istemiş ve sonra ben seni böylede kabul ederim demiş.evlendikten sonra malesef kız kabusu yaşamış.adam her defasında başına kakmış,hor görmüş,eziyet etmiş. bunları duyunca ve burda yazdıklarınızı okuyunca sinirlerim zıpladı dizilerde filmlerde hep konu kadının namusu üzerine..sanki erkek namustan yoksun onun öyle bir derdi yokmuş gibi.herşey yetiştirilme tarzı ve vicdan meselesi.sanki tüm erkekler sütten çıkmış ak kaşık.ergenliğe girince bayanla birşeyler yaşamak için dört nala koşuyorlar evlenmeye gelince namus diyorlar

canım geçici için en geç 6-7 gün önce diyor doktorlar, daha fazlası risk oluştururmuş. 10 gün çok fazla bir süre bence. benim doktorum 3-6 gün, ama en ideali 3 gün önce dedi..

Canım 3-6 gün arası en idali dedi. 10 gün uzun bence mümkün olduğunca düğüne yakın tarih tercih et.

10 gün çok ama nasıl olacak 3 gün önce bilmiyorum. Aslında operasyonu stres yaptığım için geçici istiyorum. operasyon tarihini erteliyorum. kalıcı için vaktim var. ama çok korkuyorum.

10 gün çok ama nasıl olacak 3 gün önce bilmiyorum. Aslında operasyonu stres yaptığım için geçici istiyorum. operasyon tarihini erteliyorum. kalıcı için vaktim var. ama çok korkuyorum.
canım kalıcı için vaktin varsa kalıcı yaptır bence, çünkü düğüne 3 gün kala ne olur ne olmaz insan şimdiden kestiremiyor.. Ama yok illaki vakit ayırırım 3 gün kala diyorsan geçiciyi yaptırmak daha kolay, sonuçta 3-4 günlük bir süreçte bütün sıkıntıdan kurtulmuş oluyorsun böylece..
10 gün önce yaptırırsan kanamama riski çok yüksek canım, o yüzden riske atma bence.

canım senin adına çok sevindim allah mutluluğunu bozmasın.. Darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…