kimsenin göz korkutma gibi niyeti olduugnu düşünmüyorum kendi adıma konuşayım. öyle bir şey yok ben bile isteye zaten geçici yaptırdım kalıcıyı koruyamam dikkat edemem diye. geçicide de pimpirik oldugum için dikkat ettim işlemi oldugumda da yazdm buraya içe dikiş atıldıgını hissediyorsunuz çünkü batmalar oluyor o yüzden dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz. turgay beyin dediğigi de oturup kalkerken dikkat et hızlı hareket etme bacaklarını çok açma yüzme ve oraya tazyikli su tutma çünkü kalıcıda çift flep dikiyorlar geçiçi de o tarafı büzüp 4 dikiş atıyorlar sağa ve sola kalıcı kadar dayanıklı değil. ben arkadaşa bana söyleneni anlattım ve ekstra dikkat ettim. burda geçici olup kanaması olmayanda oldu sadece dikişle değil zar yapısıyla da alakalı kalıcı da bile tutmayan arkadaşlar oldu gayet normal doktor değiliz kendimizin fizyolojik yapısını bilmiyoruz. bu yüzden turgay beye ya da hangi doktora gideeckse doktor yönlendirmesi daha doğru. geçici bana göre tabii ki daha garanti cünkü kısa süreli yani kalıcı gibi belki aylarca korumak gerekmiyor ilişkiye girene kadar korumak yeterli. kimsenin gözünün korkmasına gerek yok zaten çok basit bir işlem. ama kalıcı ya da geçici olayına doktor karar vermeli herkesin yapısı bir değil, kendinde yazmışsın kalıcı oldu arkadaş tutmadı diye her şey olabilir bunun seçeneğini de doktor yönlendirmesiyle daha doğru olacagını düüşünüyorum. ben burdan özelden birçok kızla konuştum geçici olacağım bana daha garanti geliyor diye. korkulacak bir şey yok. her ne olursa olsun kalıcı ya da geçici dikkat etmek gerek. ayrıca dikkatli bakınca dikildiği görünüyor. en azından turgay beyin dikimi görünüyor. ben de çektim fotoğrafta atabilirim. turgay bey bana oral yaptırma ve dikkatli baktırma dedi dediği gibi de yaptım. operasyonu bitirince de kendisine fotoğraf çektirdim çok merak eden varsa atarım. saçma sapan işlem olmadan yorum yapmayın evlendim hala buraya yazıyorum ki geçtiğiniz yollardan geçtim süreci atlattım ne oldugunu bilin diye. kimsenin gözünü korkutmaya olmayan şeyi söylemeye uğraşım yok. geçiçi olan arkadaşlarda bilirler dikilen yer operasyondan sonra batıyor anlıyorsunuz işlem ağrısız ama otomatik olarak dikkat ediyorsunuz.

Saçma sapan konuşan sizsiniz üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim konuya gelincede zaten adam didiklerse elbet ipi görür ama size soru sorulunca siz cevabınızi direk olumsuz şeylere göre cevap veriyorsunuz şuan daha kurtulmamis birsürü kişi var ve o olumsuz taraftan söylediğiniz şeye kafamiz takılıyor en azından bu durumu nasl atlattıysan öyle normal söyle normal üstten baksa adam nasil anlasin yada Kiz düğünde bacağını aşırı açmadan oynasa ne zarar gelicek en azindan benim gördüğüm gelinler aşırı yavaş yürüyor ve o gelinliğin altında oturmakta daha rahat olur dikkat cekmeden ama sizin anlatim şekliniz sanki düğunu olan kişi bunu rahat atlatamz gibi bunca Kiz oldu naısl yaptı yada burdaki çoğu kız kalıcı için istanbula gidemiyor yada ailesiyle yaşadığı için dikkat cekmemek için yapamıyor yada nişanlisi sevgilisi var diye yanında hep yapamıyor ve geçiçiyi düşünüyor burdaki tek olumsuz cümleden etkileniyor geçicide tutmayan var demissiniz 2 kişiden biri doktorun işlem yapmadığını söyledi digeride açıp baktığım için kanamam geldi dedi ve kaç gün aradan sonrada iliski olmuştu ve kan gelmişti baskada görmedim geçicide tutmayanı

Çok teşekkür ederim sana bana umut oldun rabbim ahımızı alanların yanına bırakmaz bizi de zora sokmasın inşallah dualarım sizinle. Sizde duanıza beni katın ne olur konuşman için çok teşekkür ederim geçici yaptracağım samuray arkadaşımızdan da inşallah güzel sonuçlar ile alırız haberlerini

Bu konu benim üzerimden mi konuşuldu korkutma falan bilmiyorum da ben direk seni kastetmedim sen doktor karar versin dedin ben genel başka kişilerde var geçici nin garantisi yok diye ondan dolayı sende geçici olduğun için sana sordum kastettiğim kişi sen değilsin uğraşıp yazdın o kadar bana senden de Allah razı olsun

işte bunların hepsi dikkat edilmesi gereken şeyler ben arkadaşla özelden de konuştum, kalıcı yaptır dedim hatta vakti varmış çünkü yine de doktora gidince sorarsın o yönlendirir ben ne desem yanlış dedim. detaylarını da söyledim benim böyle böyle oldu diye . doktor belki kalıcıyı uygun görecek belki de geçiciyi o doktor ve kişinin yapısına bağlı. hayırlısı olsun herkes için. olumsuz bir şey demedim sadece dikkat edilmesi gerek her iki operasyon içinde yaptırmadıgın için bilmiyorsun geçicide de kalıcı gibi vajina içi batmalar oluyor. o batmalarla zaten hoplayıp zıplanmıyor çünkü tedirgin oluyorsun ya bir şey olursa diye. yaptırınca demek istediğimi anlarsın.

Olabilir batmalar olsun bu düğünde oynamaya engel değil dışarıdakiler farketmiyor ya cidden şuna mı getiriyorsun meseleyi geçiçi yapanlar düğün zamani yapamaz usülünce bile oynasa dikiş zarar görür demeye mı getiriyorsun

Içini ferah tut karar her zaman senin senin hayatın ve elbet sizi batma olack her 2 işlemde de bu normal işlem yapıyorsun sonuçta sadece dikislerine zarar vermicek şekilde hareket et yeterli

Lütfen beni yanlış anlama ama kime ameliyat olacağın konusu tamamen kendi seçimin. Biz sana illa Mümtaz yüceye ol ya da illa gökçen Erdoğan’a ol diyemeyiz. Ben de ilk başta gökçen Erdoğan’a gidecektim ama bütçem yetmedi. Fiyatı çok fazla geldi bana. Ondan dolayı da Mümtaz beye gittim. Birde yalan söylüyormuşum gibi benden 1500 lira para istiyor diye yazmışsın. Ben en başında o doktora kalıcı işlem için gittim. Tutmadığı için geçici oldum. Biliyorsun ki geçici ile kalıcı arasında da fiyat farkı oluyor. Arkadaşlar inanın ki yardımcı olmaya çalışıyorum ama iyi niyeti suistimal etmeyin

YaZdıgım olayı o kadar yanlış anlamışsın Kİ ben burda 1 5 senedir üyeyim ve kimler kimler geldi geçti . Senin yardımcı olmanı anlıyorum benm 1500 dememin sebebı senın dediğinden daha uygun fiyat acaba hocamı nabza göre şerbet verıyor diye düşündüm sonucta hoca her hastaya eşit olmalı ve böyle olunca acaba mı dedim ve özelden bilirler benm ilk ilişkimde kanama olmadı o yüzden birkaç örnek aramam gayet doğal degil mi burda senlik hiç bi durum yok Kİ söyle sana güvenmesem randevu almazdım ben randevumu falan aldım kayıt ederken adımı soyadımı istedi bunlar korkuttu ve bunlarla ilgili bilgi almam gayet doğal . Burda herkes sıkıntı da ve herkes yardım arıyor sağolsun geçirenlerde unutmuyor arkasında bıraktıklarını o yüzden kimsenın birbirini yanlış anlamasına luzüm yok tam tersi insanlar burdan destek ve Ümit arıyor yanlıs anlaşılmışım kelebekkk kusura bakma canm zamanım yaklaştı biraz onun heyacanı da var hoş gör olurmu

Son düzenleme:
Burda herkes sıkıntı da ve herkes yardım arıyor sağolsun geçirenlerde unutmuyor arkasında bıraktıklarını o yüzden kimsenın birbirini yanlış anlamasına luzüm yok tam tersi insanlar burdan destek ve Ümit arıyor

Kelebek sen buraya uğramışken sana yine sorayim çünkü kafa karışıklığı oldu burda sence geçiçi olan kişinin düğün ve kınayi normal usulüne göre oynasa kalksa problem olur mu?

yo öyle bir şey demiyorum, sadece düğünde ya da kına da vs ani hareketlere dikkat etsinler onun dışında sıkıntı yok. zaten batma genelde oturunca oluyor ayakta bir problem olmuyor normal acı vs yok

Resminş6
Cok Sevindim cnm mutlu huzurlu yılların olsun
Geçici de ağrın oldu mu

Merhaba bana yardımcı olur musun geçcii için bikaç sorum olacak

Kızlar son 20 günüm ben cok korkuyorum yanlız gitsem mı yanıma birini almalımıyım baya kötüyüm çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…