Turgay karakayaKime işlem olmuştun ilk defa duyuyorum böyle şişlik oluyor diyen canım. İnşallah sorun yoktur , doktoruna bi danış istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turgay karakayaKime işlem olmuştun ilk defa duyuyorum böyle şişlik oluyor diyen canım. İnşallah sorun yoktur , doktoruna bi danış istersen
Hangi doktora gittinizMerhaba arkadaşlar. Bende bu işlemi oldum olasıya kadar doktor bulasıya kadar sizin gibi bir sürü araştırmalar yaptım . Bu forumu baştan sona kadar okudum ama yazmaya cesaret edemedim forumun bir çoğunda olanlar yazmıyor yada güzel sonuç alanlar gidiyor diyede çok yorum okudum ki bende olanlardan ümit bekleyenlerdeydim. Hepinizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun ben dün işlem oldum ankarada sonucum iyi olunca yazarım diyordum ama gitmek isteyen imkanı olan kimse vazgeçmesin korkmasın yine sonucumu öğrenince paylaşıcam neler çektiğinizi nasıl psikolojide olduğunuzu inanın anlayabiliyorum omuzumuzdaki yükler çok ağır hepimiz inşallah derman buluruz kendinizi üzmeyin hayata bakın yaşamaya çalışın .
Canım kalıcı zar 1 ayda iyileşiyor zatenankarada önerebileceginiz doktor var mı acaba . erkek arkadaşım ekim gibi düğün yapmak istiyor ekime kadar kalıcı zar tutar mı . lütfen yardım eder misiniz
İmkânın varsa İstanbul da turgay beye git ankarada kalıcı çoğu doktords tutmuyor benimde tutmadıankarada önerebileceginiz doktor var mı acaba . erkek arkadaşım ekim gibi düğün yapmak istiyor ekime kadar kalıcı zar tutar mı . lütfen yardım eder misiniz
Her doktor gecıcıyı tutturabiliyor degil miİmkânın varsa İstanbul da turgay beye git ankarada kalıcı çoğu doktords tutmuyor benimde tutmadı
Tutturuyor galiba ama onda ds işlem olmuş olumlu sonuç almış doktora git canım riske atmaHer doktor gecıcıyı tutturabiliyor degil mi
Hangi doktor canım özelden yazabilir misinYorum yapmak için geldim söz verdiğim gibi. Ben T.hocada olalı 1.5yıl oldu ve bir hafta önce evlendim . İnanılmaz bir kanama oldu ama o benım kasmamla alakalı olabilir , ve tam açılmadı t.hoca sağolsun ücretsiz olarak açma işlemini yaptı 5dk da . Daha önceki yorumlarımı göre bilirsiniz kendinizi cagresiz hissetmeyin ,kesinlikle reklam değil arkadaşların içi rahat etsin diye yazıyorum ,hesabı kapatacağım öpüldünüz
Baba doktor kalıco olmam gerektiğini ve daraltma yapması gerektiğini söyledi turgay beye gittim nasıl geçti bu sürec bana yardımcı olur musuncanim bakimi zor biraz ilk gunlerde agriliydi cok bi hafta oldu simdi hic yok agri ama egilmiyorum bile bisey olmazsin diye ters bi harerket olur falan
Biliyo musun turgay beye gittim kalıcı olmamı önerdi vajinada yırtık var onu da dikip daraltma yapmalıyım dedi çok korkuyorumYani o zaman en mantıklısi senin için kalıcı elinden gelenin fazlasını yap her zaman heba ettik zaten bu dertle zaten kendimizi bari sonu iyi olsun
Merhaba bana yardımcı olur musun cuma işlemmolucam turgay beyeKızlar ben işlem oldum Turgay beye inşallah sonuç da güzel olur![]()
Bende kalıcıı olucam çok ağrın oldu mu lütfen yazar mısın çok korkuyorumCanım kaşıntıda oluyor işlemin ilk haftası kaşınmaya başladı hala ara ara tatlı tatlı kaşınıyor. Ama beni bugün düşündüren o batma hissi özellikle yürürken batıyor gibi hissediyorum
İşlem olurken agrım olmadı ama ondan sonra ki süreç çok zor geçti çok dikkat etmek gerekiyor. Olacağın zamanı çok iyi ayarlayıp dinlenmen, hareketlerine dikkat etmen önemli.Bende kalıcıı olucam çok ağrın oldu mu lütfen yazar mısın çok korkuyorum
Herkesin geçti bizimde geçer inşallahKIzar son 2 hafta cok korkuyorum telaşlıyım gecermı bu da ya