Bir de ben şunu çok merak ediyorum. Eski sayfalara baktığımda hep iç çamaşırında ip görenler olmuş. 3-4 hafta sonra dikişler birbirine kaynar demişler. Doktor kontrol sırasında öyle bir ayırıyor ki hatta iğne bile bu kadar acıtmıyor yani o kadar ayırıyor. Benim 15.günde doktor kontrol etti. 15 gün içinde de hiç ip falan görmedim. Şimdi üstüne birde adet oldum. Acaba tutan kısımlara adet kanı zarar verir mi ? Şu adetim bitsin diye dua ediyorum. Bitse de tekrar gitsem şu dikiş de atılsa artık o da tutsa kurtulsam bu işkenceden. Tam anlamıyla işkence çekiyorum
Siz kalıcı mı yaptırdınız

kızlar selam anca müsait olup dönüyorum size süreci anlatıyorum. biliyorsunuz ben geçici oldum. kalıcıyı koruyamam uzun süre diye perşembe oldum cumartesi ilişki oldu, turgay beye gittim. zaten 2 dr arasında kalmıştım. şimdi oraya dikiş atılınca hissediyorsunuz içte bir batma oluyor. doktor hızlı hareket etme vs dedi zaten dikkat ettim. ilişkiye zor girdim acayip canım acıdı ilişkiye girdikten sonra 2 gün boyunca ara ara leke şeklinde kanamam devam etti. ip mip gözükmüyor fakat iplerin biri duşta düştü zaten daha doğrusu ben yıkarken biraz elimde dürttüm düşsün diye düştü zaten sıkıntı vs olmadı sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım. öptüm

kızlar selam anca müsait olup dönüyorum size süreci anlatıyorum. biliyorsunuz ben geçici oldum. kalıcıyı koruyamam uzun süre diye perşembe oldum cumartesi ilişki oldu, turgay beye gittim. zaten 2 dr arasında kalmıştım. şimdi oraya dikiş atılınca hissediyorsunuz içte bir batma oluyor. doktor hızlı hareket etme vs dedi zaten dikkat ettim. ilişkiye zor girdim acayip canım acıdı ilişkiye girdikten sonra 2 gün boyunca ara ara leke şeklinde kanamam devam etti. ip mip gözükmüyor fakat iplerin biri duşta düştü zaten daha doğrusu ben yıkarken biraz elimde dürttüm düşsün diye düştü zaten sıkıntı vs olmadı sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım. öptüm
Eşin dokundu mu yada baktimi ipin belli olma durumu varmıydı? Ve 2. 3.günde ilişkiye girdin mi?

Ya kızlar bişey sormak istiyorum benim adet günüm dügün tarihime denk gelebilir geciktirici işe yarar mı ya çok korkuyorum artık zamanım yaklaştı ne yapmam lazım lütfen bilgisi olan yazsın

normal bakarsa anlaşılır elle de anlaşılır neticede orda ip var görülüyor detaylı derin bakınca

normal bakarsa anlaşılır elle de anlaşılır neticede orda ip var görülüyor detaylı derin bakınca
Demekki doktordan doktora değişiyor geçiçi yapan başka kullanicida eşim dokundu anlamadi dedi ve ip içerden dikiyorlar dışardan gözükmüyor yapanlar en azından böyle anlattı

Kızlar ben bir doktora sordum geçici kaç gün önce yaptırılmalı diye doktor 5 ve 7 gün önce yapılmalı dedi acaba doğru mu emin olamadım geçici yaptıran arkadaşlar kaç gün önce yaptırdı ve doktor kaç gün içinde yapılması gerektiğini söyledi yazabilir misiniz

Kızlar ben bir doktora sordum geçici kaç gün önce yaptırılmalı diye doktor 5 ve 7 gün önce yapılmalı dedi acaba doğru mu emin olamadım geçici yaptıran arkadaşlar kaç gün önce yaptırdı ve doktor kaç gün içinde yapılması gerektiğini söyledi yazabilir misiniz
Canım genelde 4.gün ilişki süresi veriyor doktorlar ama 5.günde ilişki yaşayıp kanaması olanda oldu

Kızlar gecici tam çözüm bence ben bir hafta olmasına ragmen olmaz kanamam diye düşünürken dün gece azıcık zorlamamızda kan geldı . Düğününe 2-3 ay kalanlar için diyorum kalıcı olmak yada ya olmazsa düşüncesinden cıkıp keyfınize bakın. Ama benım gibi hata yapıp bakmayada calısmayın kanamanız olup herşey bitmiş gibi ortada dolanıyor insan sonra
Bana yardım eder misin 3 ay var ortada kaldım gerçekten kimsem yok lütfen bilgine ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun, umarım sorun biran evvel çözülür. Ben şeyi merak ettim , siz sadece kalıcı kızlık zarı dikimimi yaptırdınız yoksa ekstra daraltmada yapıldı mı? Doktora anlattınız mı bu durumu? Birde daha bir hafta olmuş ilişki olalı özellikle daraltma işlemi yaptırmadıysanız zamanla açılma olabilir.
Yaptırmadım canım ama.turgay bey bana herkese zaten uyguluyorum daraltmayi daha iyi olsun diye dedi hala bir açılma olmadı ama acı daha az diyebilirim

Geçici yaptıran arkadaşlar kaç gün önce yaptırdınız yazabilir misiniz her doktorun yaptığı kesin sonuç oluyormu

Demekki doktordan doktora değişiyor geçiçi yapan başka kullanicida eşim dokundu anlamadi dedi ve ip içerden dikiyorlar dışardan gözükmüyor yapanlar en azından böyle anlattı
canım zaten içten dikiyorlar dıştan değil dıştan dikilirse sende bakar görürsün mantıken doğru değil. ama içten dikince bacağını ayırıp baktırırsan 5 dakika görülür gayet normal yani. valla ben burda yazanlar üzerine turgay beye gittim cokta memnun kaldım süreci de anlattım. isteyen istediğine gitsin. cok detaya girmemk lazım gözüküyor mu dokununca ele geliyor mu vs. ip ve dikiş ipi şeffaf ip nereyi dikersen dik. mantık olarak görünür zaten dikkatli bakınca.

maksimum 7 gün süre veriyor doktorlar geçici için

Kızlar merhaba burda kelebek gitti diye Mümtaz’ı arayıp randevu aldım 15000 tl dedi sizce gecıcıyı her doktor yapıyor mu cok korkuyorum gökçene cok olumlu olan var aklım ondaydı ama o da 3000 dedi her doktor yapabiliyorsa 1500 tl fark vermeyim yoksa gökçene mı olayım cok olup olumlu alan var

Bana yardım eder misin 3 ay var ortada kaldım gerçekten kimsem yok lütfen bilgine ihtiyacım var
Korkma isterse 3 günün oldu güzel bi doktor arastır durdugun yerde ara sor bilgi al cekınme soru sormaktan cekınme doktora pranı verıyor yaptırıyorsun kımseye zorla bırsey yaptırmıyorsun

Kızlar ikinci ilişkide de kan geldi benim. 5-6 damla kadar çok geldi. İç çamaşırıma geldi bu sefer. İkinci ilişki dün akşam oldu. Yine zorlandık girmedi ama bir öncekine göre daha iyiydi
Bana
Canım naptın gittin mi doktora sonuç ne benimde bugün 2 hafta oldu yapalı herşey çok normal ağrım sızım yok korkuyorum ama hala yasaklar kalkınca kontrole gidicem bakalım ama seni merak ettim
Ağrın sizin yok mu gerçekten ben çok korkuyorum

Back