- 18 Mart 2021
- 63
- 12
- 3
- 32
kimsenin göz korkutma gibi niyeti olduugnu düşünmüyorum kendi adıma konuşayım. öyle bir şey yok ben bile isteye zaten geçici yaptırdım kalıcıyı koruyamam dikkat edemem diye. geçicide de pimpirik oldugum için dikkat ettim işlemi oldugumda da yazdm buraya içe dikiş atıldıgını hissediyorsunuz çünkü batmalar oluyor o yüzden dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz. turgay beyin dediğigi de oturup kalkerken dikkat et hızlı hareket etme bacaklarını çok açma yüzme ve oraya tazyikli su tutma çünkü kalıcıda çift flep dikiyorlar geçiçi de o tarafı büzüp 4 dikiş atıyorlar sağa ve sola kalıcı kadar dayanıklı değil. ben arkadaşa bana söyleneni anlattım ve ekstra dikkat ettim. burda geçici olup kanaması olmayanda oldu sadece dikişle değil zar yapısıyla da alakalı kalıcı da bile tutmayan arkadaşlar oldu gayet normal doktor değiliz kendimizin fizyolojik yapısını bilmiyoruz. bu yüzden turgay beye ya da hangi doktora gideeckse doktor yönlendirmesi daha doğru. geçici bana göre tabii ki daha garanti cünkü kısa süreli yani kalıcı gibi belki aylarca korumak gerekmiyor ilişkiye girene kadar korumak yeterli. kimsenin gözünün korkmasına gerek yok zaten çok basit bir işlem. ama kalıcı ya da geçici olayına doktor karar vermeli herkesin yapısı bir değil, kendinde yazmışsın kalıcı oldu arkadaş tutmadı diye her şey olabilir bunun seçeneğini de doktor yönlendirmesiyle daha doğru olacagını düüşünüyorum. ben burdan özelden birçok kızla konuştum geçici olacağım bana daha garanti geliyor diye. korkulacak bir şey yok. her ne olursa olsun kalıcı ya da geçici dikkat etmek gerek. ayrıca dikkatli bakınca dikildiği görünüyor. en azından turgay beyin dikimi görünüyor. ben de çektim fotoğrafta atabilirim. turgay bey bana oral yaptırma ve dikkatli baktırma dedi dediği gibi de yaptım. operasyonu bitirince de kendisine fotoğraf çektirdim çok merak eden varsa atarım. saçma sapan işlem olmadan yorum yapmayın evlendim hala buraya yazıyorum ki geçtiğiniz yollardan geçtim süreci atlattım ne oldugunu bilin diye. kimsenin gözünü korkutmaya olmayan şeyi söylemeye uğraşım yok. geçiçi olan arkadaşlarda bilirler dikilen yer operasyondan sonra batıyor anlıyorsunuz işlem ağrısız ama otomatik olarak dikkat ediyorsunuz.Cidden merak ettim bu korkutanlar neye göre dedi yada bunu diyenler kalıcı yapanlar mı yada kurtulanlar mı bak ben bunu farkettim yapıp kurtulmadan önce onlarda bizim gibi çaresiz burda herkesten bilgi aldı belki bazen saçma alakasız soru sordular çaresizlikten ama kurtulduktan sonra çok ayrıntıya takılmayın böyle olursa belli olur söyle yaparsan patlar bak burda mağdur isimli bi kullanıcı vardı geçen aylarda Kiz kaçkere kalıcı yaptırmıştı iyi bilmeyen doktorlara kızda artık zae kalmamıştı dikecek en son çare gitti geçiçi yaptı kızın zar kalmadığı için onun iç dudaklarıni diktiler ki bana fotoda attı ip gözükmüyordu bile düşün dudak dikildiği halde problem yaşamdı ve nişanlım benden önceden şüphelenmesine rağmen iliskide problem yasamadim dedi şimdi forumda @Samuray124 arkadaşımız 1 aya düğunu olucak hem kına hem düğün oynucak ki o bize umut olack inşallah sen herkesin dediğine göre kafana takma bende bazen burdan yardımda aldım ama bazende bazıları o kadar kafa karıştırıyor ki o yüzden pek girme herkesin dediğine göre şüphe olmasın sen şimdi az çok geçiçi içinde kalıcı içinde az çok bilgin var durumuna göre karar ver ve inşallah sonuç alacaksin ardında kalanlarada kurtulduktan sonra gerekli bilgiyi ver tamamdır![]()