3 kez kalıcı işlem olmuş ve 1 kez geçici işlem olmuş biri olarak şunları söyleyebilirim ki kalıcının stresi insanı öldürğr. Tabiki herkesin dokusu aynı değil. Bazılarının ilkinde bazılarının beşincide tutabiliyor. Fakat şöyle bir durum var. Eğer vaktiniz gerçekten yoksa ve geçici işlem için vakit ayıramıyorsanız kalıcı yaptırın. Ama eğer ki geçici için vaktiniz varsa kalıcı düşünmeyin derim.

Yine sormak istediğiniz olursa çekinmeyin nolur hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Bana olan desteğiniz için de çok teşekkür ederim
Yaa o kadar mutlu oldumki işte kurtuldunn ferahladın inşallah benimde böyle olur çok az kaldı nasıl bi stres içindeyim sen bana umut oldun çok mutlu oldum hep mutlu ol inşallah

Ay kuzum gözün Aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah mutluluklar

Senin bendende az zamanın varmış bilindik bi doktorum işlem olacağın kuzum senin
Canım ben ya Turgay bey e gideceğim geçici olacağım zaten aslımda düğün öncesi bi kontrole gidip doktor ile konuşmak istiyorum çalıştığım için gidemiyorum hafta sonu yasaklar açılırsa ilk işim karar verip önden bir Muayane olup sorular sormak olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kurtulursun inşallah

Gözün aydın çok sevindim peki ip geldimi hiç?

Kızlar 2 hafta oldu bugün baktım daha dikişler düşmemiş ama düğüm atılan yerler et beni gibi kabarık ipleri düşenlerde öyle yamalı gibi düzelirmi acaba? Öylemi kalıyor

Kızlar ikinci ilişkide de kan geldi benim. 5-6 damla kadar çok geldi. İç çamaşırıma geldi bu sefer. İkinci ilişki dün akşam oldu. Yine zorlandık girmedi ama bir öncekine göre daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…