Off nasıl heycanlandım sen yazınca bende haftaya gidicem nasıl geçti işlem acı hissettinmi, neden doktor alkol içir dedi

Canım geçmiş olsun öncelikle, alkol içir demesi kafa karışıklığı yaratıyor bence ona gerek yok birşey sorucam sen dokundun mu birşey hissediliyor mu ve oturup kalkman nasıl biraz bahseder misin şuan ki halinle sence düğünü olan biri rahat hareket edebilir mi?

Evet eşime söyledim boşver sabah sabah bira mı içilir dedi. Moralim bozuldu yaa. Ben dokunmadım. İlk başta çıktığımda canım acıyordu. Yürümem falan zordu ama şu an iyiyim. Oturmada sorun yaşıyorum. Üstüne oturulmuyor. Düğünü olan biri aşırı rahat hareket edemez. Ama çok da zorlamıyor. Tam anlatamadım ama çok kötü değil çok da iyi değil.

Ben şu an çok fena düşüncelere daldım. Aynadan bakmaya bile korkuyorum. Tuvalete bile gitmedim daha.
Sakin olmalısın kötü düşünecek hiçbirşey yok bakda gör kurtulacaksın Birde Şu içki muhabbetine gerek bile yok doktor abartmış bence

Sakin olmalısın kötü düşünecek hiçbirşey yok bakda gör kurtulacaksın Birde Şu içki muhabbetine gerek bile yok doktor abartmış bence
Yarın akşam üstü buradan size haber vericem. İnşallah her şey yolunda gidecek de hayırlı haberlerle gelicem. Dua edin bana ne olur. Bu benim son şansım. Hayatımın resmen dönüm noktası. Allah hepimizi kurtarsın bu durumdan inşallah. Hepimiz hatalarımızın farkındayız kendimizce mutlu bir yuva kurmak istiyoruz. Allah yüzümüze baksın.

Umarım yarın akşam aman buda bişey değilmiş ben kendi kendime büyütmüşüm dersin ve istediğin sonuca ulaşırsın bizede umut olursun, Allah yardımcın olsun güzel düşün iyi olsun herşey olup bitmiş olucak ve rahatlıyacaksın inşallah şu stresten

Kızlar tüm gece döndüm durdum doğru düzgün uyuyamadım. Galiba bacaklarımı açmamalıyım psikolojisiyle yatmıştım ondan rahat edemedim. Allah bu stresi bir an önce kalbimizden alsın ya bu ne biçim bişeymiş böyle. Dün işlem olduktan sonra üstüne rahat oturamıyordum ama bu gün oturabiliyorum. Doktor dün bu gün biraz sızıntı şeklinde kanaman olabilir demişti. Dediği gibi de oldu. Çok minnacık iki damla şeklinde kanama oldu. Bu sabah her şey yolunda ama. Dinlenince hem ağrısı gitti hem de daha rahat hareket edebiliyorum. Tuvalette de sorun yaşamadım. Kalıcı yaptığında tuvalette daha fazla sorun yaşamıştım. Klozete oturduğumda çok canım yanmıştı. Ama geçicide acımadı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yine bir sorunuz falan olursa seve seve cevaplarım.

Hadi hayırlı haberlerle gel insallahhhhhh duam seninle

Allah yardımcın olsun canım sırada bende varım moral ol hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…