Evet çok doğru bir bilgi ama doktor 4 5 tanesinden bişey olmaz dedi sınırlandırdım kendimi okadar içiyorumBı doktorla konustum canım neden olabilir diye o söyledi
Bişe olmaz tutmuştur seninki inşallahEvet çok doğru bir bilgi ama doktor 4 5 tanesinden bişey olmaz dedi sınırlandırdım kendimi okadar içiyorum
öyle bir durum ki stresten daha çok sigara içmek istiyor insan ama dayanmaya çalışıyorumYaa korkutmayın beni kızlar sigara kullanıyorum ben
Hayır öyle bişey yaşamadım sadece bazen çamaşırıma beyaz sıvı bir akıntı damlıyor. Benim işlemden önce de olurdu bazenKızlar size bir şey sorcam iç dudakların kenarları beyaz beyaz oluyor benim sürekli o bölge de öyle böyle bir şey olan var mı hiç
canim normal o onceden rahatca acip yikaniyordu suan islemden dolayi cok dokunmamak gerek herkesin mutlaka akintisi oluyo normal zaten bu o akinti kenarlara birikiyorKızlar size bir şey sorcam iç dudakların kenarları beyaz beyaz oluyor benim sürekli o bölge de öyle böyle bir şey olan var mı hiç
Kelebek dıkıslerın belli olmusmuyduKızlaaaar geldimmmBir gün gerçekten burada olumlu sonuç alan kişilerin mesajlarını okuduğumda aynılarını yaşayacağım aklıma gelmezdi. İnanır mısınız sadece ucu girdi. İlk başlarda ben çok korktuğum için çok zor oldu. Aklımda hep kanmayacak düşüncesi vardı. O yüzden çok korktum hiç rahat olamadım. Açık açık anlatıcam. Dün işlemden sonra evet üstüne oturmakta zorlandım. Ama bu sabah kalktığımda hiçbir sorun yoktu. Sabah başka şehire yolculuk yaptım. Sonra duş aldım. Sonra birliktelik oldu. İnanamadım ya giremedi. Ucu girdi sadece. Kanama çarşafa falan bulaşmadı. Eşimin penisine bulaştı. Her seferinde bana kan mı o diye sordu. Biraz canım yandı. Birden girmesini söyledim ama birden bile giremedi. Yavaş yavaş girmeye çalıştı. Ucu girdiğinde kan geldi. Tam bir birliktelik yaşanmadı. Garibim kalktı bana dedi ki sen nasıl çiş yapıyorsun ben de dedim ki çişimi yaptığım yerle senin girdiğin yer aynı değil dedim en son kan geldiğinde de güldü. Bir dahaki sefere de kesin kan gelecek çünkü sadece ucu girdi dedi. Sonrasında devam etmedim.
mrb siz kalıcı mı yaptırdınız yoksa gecicimiKızlar ikinci ilişkide de kan geldi benim. 5-6 damla kadar çok geldi. İç çamaşırıma geldi bu sefer. İkinci ilişki dün akşam oldu. Yine zorlandık girmedi ama bir öncekine göre daha iyiydi
Evet gerçekten çok zor bir piskoloji kalıcı işlemde benim 7. günüm şuan bir sıkıntı yok ama eğer tutmazsa bende geçici yaptırmayı düşünüyorum sadece korkum düğünüm şehir dışında olacak geçici işlem en fazla kaçgün dayanabiliyor 1 hafta kadar olurmu ?3 kez kalıcı işlem olmuş ve 1 kez geçici işlem olmuş biri olarak şunları söyleyebilirim ki kalıcının stresi insanı öldürğr. Tabiki herkesin dokusu aynı değil. Bazılarının ilkinde bazılarının beşincide tutabiliyor. Fakat şöyle bir durum var. Eğer vaktiniz gerçekten yoksa ve geçici işlem için vakit ayıramıyorsanız kalıcı yaptırın. Ama eğer ki geçici için vaktiniz varsa kalıcı düşünmeyin derim.
Olmuyor en fazla 7gün diyorlar bende o yuzden sıkıntıdayın bırsey ayarlamaya calsıyorum . Kalıcyı ne zaman oldunuz ?Evet gerçekten çok zor bir piskoloji kalıcı işlemde benim 7. günüm şuan bir sıkıntı yok ama eğer tutmazsa bende geçici yaptırmayı düşünüyorum sadece korkum düğünüm şehir dışında olacak geçici işlem en fazla kaçgün dayanabiliyor 1 hafta kadar olurmu ?
Kelebegin 2 dedigi 3. Gün diye biliyorum ama belki oyledır doktor 5. Gün bile riskli dedi ama 10 günlük gecici yapanda var21. De oldum.. kelebek ikinci ilişkide yine kanama olmuş yani 1 hafta dayanır bence gecici ben öyle düşündüm
Ben 21 Mayıs da doktor Fatih adanacıoğlu işlemi oldum bugün 8. Günüm bilgi almak istersen yazabilirsinKızlar Fatih Adanacıoğlu diye bir doktor var bu konuda baya özgüvenli ne düşünüyorsunuz hakkında ona bu işlemi yaptıran varmı yada hakkında iyi kötü birşey duyan varmı İstanbul Ankaraya gitme durumum yok adanaya gidebilirim ancak
Nasıl yani ? Dikişler falan belli olmadı zaten belli olsa sorunsuz atlatamazdım. İpleri kastediyorsan ben hala ipleri falan görmedimKelebek dıkıslerın belli olmusmuydu
Önce kalıcı yaptırdım. Tutmayınca geçicimrb siz kalıcı mı yaptırdınız yoksa gecicimi
Evet canım sanırım 3. gündü. Ondan sonra 3. birliktelik 6. günde oldu ve yine kanama oldu. Ama hiç birliktelik olmadan direk 6. gün ilişkiye girsem kanama olur muydu bilmiyorum.Kelebegin 2 dedigi 3. Gün diye biliyorum ama belki oyledır doktor 5. Gün bile riskli dedi ama 10 günlük gecici yapanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?