Kızlar size bir şey sorcam iç dudakların kenarları beyaz beyaz oluyor benim sürekli o bölge de öyle böyle bir şey olan var mı hiç

Kızlar size bir şey sorcam iç dudakların kenarları beyaz beyaz oluyor benim sürekli o bölge de öyle böyle bir şey olan var mı hiç
Hayır öyle bişey yaşamadım sadece bazen çamaşırıma beyaz sıvı bir akıntı damlıyor. Benim işlemden önce de olurdu bazen

canim normal o onceden rahatca acip yikaniyordu suan islemden dolayi cok dokunmamak gerek herkesin mutlaka akintisi oluyo normal zaten bu o akinti kenarlara birikiyor

Ankara ile ilgili bilgi edin mi canım bana özelden yazabilirmisin

Kelebek dıkıslerın belli olmusmuydu

Evet gerçekten çok zor bir piskoloji kalıcı işlemde benim 7. günüm şuan bir sıkıntı yok ama eğer tutmazsa bende geçici yaptırmayı düşünüyorum sadece korkum düğünüm şehir dışında olacak geçici işlem en fazla kaçgün dayanabiliyor 1 hafta kadar olurmu ?

Olmuyor en fazla 7gün diyorlar bende o yuzden sıkıntıdayın bırsey ayarlamaya calsıyorum . Kalıcyı ne zaman oldunuz ?

21. De oldum.. kelebek ikinci ilişkide yine kanama olmuş yani 1 hafta dayanır bence gecici ben öyle düşündüm

Ben 21 Mayıs da doktor Fatih adanacıoğlu işlemi oldum bugün 8. Günüm bilgi almak istersen yazabilirsin

Kelebegin 2 dedigi 3. Gün diye biliyorum ama belki oyledır doktor 5. Gün bile riskli dedi ama 10 günlük gecici yapanda var
Evet canım sanırım 3. gündü. Ondan sonra 3. birliktelik 6. günde oldu ve yine kanama oldu. Ama hiç birliktelik olmadan direk 6. gün ilişkiye girsem kanama olur muydu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…