kizlar nedir bu cilemiz ya cidden tukendim artik bugun kontrole gittim turgay beye 7 hafta oldu islem olali benim ama tam tutmamis doktir bugun iliski yasarsan kanar ama bir yil sonra belli olmaz dedi iki delikli olmus benim tek delikli degil eger ustteki acilirsa daha ilerde kanama olmaz dedi yapmam gereken dikkatli oturup kalkmaya devam etmek kabiz olmamak falan ayni seyler sonra cikip baska bir doktora gittim icim rahat etmedi o da bana sen bakiresin hic iliski yasamamissin ki dedi korkma kesin kanar dedi nasil bir is bu napicam simdi ben ya

ve ben ilk bir ay yasamadim resmen cok cok dikkat ettim pansumana surekli kabiz olmamak icin ilac aldim nasil boyle oldu aklim almiyor

ve ben ilk bir ay yasamadim resmen cok cok dikkat ettim pansumana surekli kabiz olmamak icin ilac aldim nasil boyle oldu aklim almiyor
Canım eminim ki iyi bakmışsındır kendine ama şöyle birşey var gerçekler, doktorun sana dürüst olması iyi birşey diğer doktor da sana tuttuğunu söylemiş ama ilerisinin belli olmaması kötü ilerde sende yine kontrole gidersin evleneceğin vakit bozulduysa geçiçi ol kurtul

Allah'ım neden böyle oluyor anlamıyorum bende Turgay bey öyle dediğine göre diğer doktor neden öyle söyledi acaba diğer doktora işlem olduğunu söylemiş miydin canım

Oy canım brnı mnapıcaz bızler bu durum var ya ne kadar kotu birseymıs ic ici yiyor

Kızlaaaar geldimmm Bir gün gerçekten burada olumlu sonuç alan kişilerin mesajlarını okuduğumda aynılarını yaşayacağım aklıma gelmezdi. İnanır mısınız sadece ucu girdi. İlk başlarda ben çok korktuğum için çok zor oldu. Aklımda hep kanmayacak düşüncesi vardı. O yüzden çok korktum hiç rahat olamadım. Açık açık anlatıcam. Dün işlemden sonra evet üstüne oturmakta zorlandım. Ama bu sabah kalktığımda hiçbir sorun yoktu. Sabah başka şehire yolculuk yaptım. Sonra duş aldım. Sonra birliktelik oldu. İnanamadım ya giremedi. Ucu girdi sadece. Kanama çarşafa falan bulaşmadı. Eşimin penisine bulaştı. Her seferinde bana kan mı o diye sordu. Biraz canım yandı. Birden girmesini söyledim ama birden bile giremedi. Yavaş yavaş girmeye çalıştı. Ucu girdiğinde kan geldi. Tam bir birliktelik yaşanmadı. Garibim kalktı bana dedi ki sen nasıl çiş yapıyorsun ben de dedim ki çişimi yaptığım yerle senin girdiğin yer aynı değil dedim en son kan geldiğinde de güldü. Bir dahaki sefere de kesin kan gelecek çünkü sadece ucu girdi dedi. Sonrasında devam etmedim.

Çok çok sevindim, kızlar aslında hepimizin sonu böyle güzel ama işte psikolojimiz bizi mahvediyor geçiçi gerçekten garanti ya sadece planı iyi yapılsa birşey kalmıyor risk olarak

Allah'ım neden böyle oluyor anlamıyorum bende Turgay bey öyle dediğine göre diğer doktor neden öyle söyledi acaba diğer doktora işlem olduğunu söylemiş miydin canım
yok soylemedim canim kafayi yedim artik turgay beyde bu halde kanar dedi belki acilir dedi

oyle dedi zaten acilirsa gecici yapariz diye ama bilseydim boyle olacak gercekten gecici olup kurtulurdum evlenene kadar ayni stres devam edecek simdi

Yine sormak istediğiniz olursa çekinmeyin nolur hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Bana olan desteğiniz için de çok teşekkür ederim

yaa o kadar sevindim ki senin adina dilerim tamamen mutlu olursun artik senin icin kotu gunler geride kaldi artik bu dertten kurtuldun darisi hepimizin basina insallah

Kalıcı işlem gerçekten insanı çok yoruyor. Tuttu mu tutmadı mı stresi zaten beni benden alıyordu
simdiki aklim olsa kesin gecici olurdum bende ahh kafam ya onca eziyet cektim tuttu mu tutmadi mi belli degil benim ama aklima bisey takildi gecicide dus sorun olmuyor mu bide biraz ozel bi soru ama kayganlastirici kullandin mi

simdiki aklim olsa kesin gecici olurdum bende ahh kafam ya onca eziyet cektim tuttu mu tutmadi mi belli degil benim ama aklima bisey takildi gecicide dus sorun olmuyor mu bide biraz ozel bi soru ama kayganlastirici kullandin mi
Hayır hiçbir şey kullanmadım. Duş sorun oluyor yazanlar olmuştu ama duşa girmeden birliktelik yaşayamazdım. Şehir dışından gittim oraya duş jeli bile sürdüm düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…