Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım her doktorun tekniği farklı oluyor verdiği ilaçlar da bence doktorun ne önerdiyse ona devam et umarım tutar sonuç güzel olurMerhaba kızlar bende Adana’da Fatih adanacıoğlu işlem oldum bugün 2. Günüm ilk gün çok zor geçirdim kanamam oluyordu ve işlemden hemen sonra caddede eczaneye giderken tansiyonum düştü bayıldım. Kendime çok zor geldim stresten dolayı sanırım. Fatih bey bana antibiyotik, ishal olmamam için şurup, agrı kesici ve furacin merhem verdi. sabah akşam kullanıyorum merhemi ama forumda çogu batikon kullanmış her tuvalet ihtiyacından sonra sizce merhem intabı önler mi? Hangisi daha iyi ? ve iç dudagı açıp dikişli bölgeye kullanmama söyledi ama ben tam açamıyorum korkuyorum hafif açıp sürebiliyorum.. işlem yapmış olanlar bu konuda bilgi verebilirlermi![]()
Bende ilkinde krem kullanmıstım ama keske krem kullanmasaydım sankı orayı daha cok kayganlastırıyor gibi hanı kuru kalıcak terlemıcek olayları var ya dıkısimin birinin tutmaması hence ondan sonra zaten dikiş tutmayınca cok kanamam oldu onu kullanmayı bıraktırdı diger taraf tuttuMerhaba kızlar bende Adana’da Fatih adanacıoğlu işlem oldum bugün 2. Günüm ilk gün çok zor geçirdim kanamam oluyordu ve işlemden hemen sonra caddede eczaneye giderken tansiyonum düştü bayıldım. Kendime çok zor geldim stresten dolayı sanırım. Fatih bey bana antibiyotik, ishal olmamam için şurup, agrı kesici ve furacin merhem verdi. sabah akşam kullanıyorum merhemi ama forumda çogu batikon kullanmış her tuvalet ihtiyacından sonra sizce merhem intabı önler mi? Hangisi daha iyi ? ve iç dudagı açıp dikişli bölgeye kullanmama söyledi ama ben tam açamıyorum korkuyorum hafif açıp sürebiliyorum.. işlem yapmış olanlar bu konuda bilgi verebilirlermi![]()
Canım benim kanamam şuan için yok ped kullanmayı dün akşam bıraktım çamaşırım hep kuru bana doktor çok uzanmanıda önermiyoruz arada yürüyüşde yap dedi ve bana ilk sorduğu şey sigara kullanıyormusun oldu sigara içmek yarayı geç iğleştiriyormuş ben çok azalttım bugün sadece 4 tane içtim...Bende ilkinde krem kullanmıstım ama keske krem kullanmasaydım sankı orayı daha cok kayganlastırıyor gibi hanı kuru kalıcak terlemıcek olayları var ya dıkısimin birinin tutmaması hence ondan sonra zaten dikiş tutmayınca cok kanamam oldu onu kullanmayı bıraktırdı diger taraf tuttu
Evet canım haklısın şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi eğer olursa asistan yönlendiriyor zatenCanım her doktorun tekniği farklı oluyor verdiği ilaçlar da bence doktorun ne önerdiyse ona devam et umarım tutar sonuç güzel olur![]()
Canım sanırım dikişlerin tutmaması biraz zarın yapısıyla ve dokusuyla alakalı beslenmeme çok dikkat ediyorum hoşaf içiyorum haşlama yapıp yiyorum bol bol su içiyorum sürekli yatmıyorumdA kalkıp arada kendimi yormadan yürüyüş yapıyorum... peki senin tutmayan dikişlere doktor yeniden mi işlem yaptı ?Bende ilkinde krem kullanmıstım ama keske krem kullanmasaydım sankı orayı daha cok kayganlastırıyor gibi hanı kuru kalıcak terlemıcek olayları var ya dıkısimin birinin tutmaması hence ondan sonra zaten dikiş tutmayınca cok kanamam oldu onu kullanmayı bıraktırdı diger taraf tuttu
Sürem yokki gecici olucam
Perşembe işlem oldumBugün geciciyi yaptıralı kac gün oldu kelebek?
Kaçıncı günün canım bence piskolojik olarak ilk 1 ay bakmamak sadece dikkat edip sağlıklı beslenmek çok önemli zaten tutmadığı zaman aşırı kanama oluyor hissediliyorKızlar ben bugün biraz açıp baktım ama üstte ufak bir delik var gibi ipler duruyor biraz böyle kenarlar boşluk gibi anlamadım hiçbir şey keşke bakmasaydım acaba olmadı mı![]()
6. Haftadayım hiç bakmamıştım ama bugün bakayım dedim anlamadım bir şeyKaçıncı günün canım bence piskolojik olarak ilk 1 ay bakmamak sadece dikkat edip sağlıklı beslenmek çok önemli zaten tutmadığı zaman aşırı kanama oluyor hissediliyor
Doktor sana gecici de kac gün içinde beraber olman gereklı dediPerşembe işlem oldum
3 gün süre vermiştiDoktor sana gecici de kac gün içinde beraber olman gereklı dedi
Aynen öyle benim doktorumun ilk sorduğu şey sigara kullanıyormusun? Oldu. Sigara kan dolaşımını etkiliyor ve dokuların tutmamasını sağlıyor ben çok fazla sigara içen biriydim işlem olduktan sonra çok azalttım sadece günde 4 tane içiyorumKızlar. Kesinlikle ve kesinlikle işlemden bı kaç hafta önce ve dikişler tamamen tutana kadar sigara kullanılmaması gerekiyormuş. Yoksa dikişler tutmuyormuş
Ayy ben iyice Abandim sigaraya stresten... Birdahaki dikime gitmeden önce kararlıyım bırakcam başka kurtuluşum yok umarım çare olurAynen öyle benim doktorumun ilk sorduğu şey sigara kullanıyormusun? Oldu. Sigara kan dolaşımını etkiliyor ve dokuların tutmamasını sağlıyor ben çok fazla sigara içen biriydim işlem olduktan sonra çok azalttım sadece günde 4 tane içiyorum
bu bilgiyi sana kim söyledi canım ?Ayy ben iyice Abandim sigaraya stresten... Birdahaki dikime gitmeden önce kararlıyım bırakcam başka kurtuluşum yok umarım çare olur
Bı doktorla konustum canım neden olabilir diye o söyledibu bilgiyi sana kim söyledi canım ?