3 kez kalıcı işlem olmuş ve 1 kez geçici işlem olmuş biri olarak şunları söyleyebilirim ki kalıcının stresi insanı öldürğr. Tabiki herkesin dokusu aynı değil. Bazılarının ilkinde bazılarının beşincide tutabiliyor. Fakat şöyle bir durum var. Eğer vaktiniz gerçekten yoksa ve geçici işlem için vakit ayıramıyorsanız kalıcı yaptırın. Ama eğer ki geçici için vaktiniz varsa kalıcı düşünmeyin derim.

Yine sormak istediğiniz olursa çekinmeyin nolur hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Bana olan desteğiniz için de çok teşekkür ederim
Yaa o kadar mutlu oldumki işte kurtuldunn ferahladın 🌸 inşallah benimde böyle olur çok az kaldı nasıl bi stres içindeyim sen bana umut oldun çok mutlu oldum hep mutlu ol inşallah ❤️❤️

Kızlaaaar geldimmm ❤️ Bir gün gerçekten burada olumlu sonuç alan kişilerin mesajlarını okuduğumda aynılarını yaşayacağım aklıma gelmezdi. İnanır mısınız sadece ucu girdi. İlk başlarda ben çok korktuğum için çok zor oldu. Aklımda hep kanmayacak düşüncesi vardı. O yüzden çok korktum hiç rahat olamadım. Açık açık anlatıcam. Dün işlemden sonra evet üstüne oturmakta zorlandım. Ama bu sabah kalktığımda hiçbir sorun yoktu. Sabah başka şehire yolculuk yaptım. Sonra duş aldım. Sonra birliktelik oldu. İnanamadım ya giremedi. Ucu girdi sadece. Kanama çarşafa falan bulaşmadı. Eşimin penisine bulaştı. Her seferinde bana kan mı o diye sordu. Biraz canım yandı. Birden girmesini söyledim ama birden bile giremedi. Yavaş yavaş girmeye çalıştı. Ucu girdiğinde kan geldi. Tam bir birliktelik yaşanmadı. Garibim kalktı bana dedi ki sen nasıl çiş yapıyorsun 😂 ben de dedim ki çişimi yaptığım yerle senin girdiğin yer aynı değil dedim 😂😂 en son kan geldiğinde de güldü. Bir dahaki sefere de kesin kan gelecek çünkü sadece ucu girdi dedi. Sonrasında devam etmedim.
Ay kuzum gözün Aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah mutluluklar ❤️

Senin bendende az zamanın varmış bilindik bi doktorum işlem olacağın kuzum senin
Canım ben ya Turgay bey e gideceğim geçici olacağım zaten aslımda düğün öncesi bi kontrole gidip doktor ile konuşmak istiyorum çalıştığım için gidemiyorum hafta sonu yasaklar açılırsa ilk işim karar verip önden bir Muayane olup sorular sormak olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kurtulursun inşallah

Kızlaaaar geldimmm ❤️ Bir gün gerçekten burada olumlu sonuç alan kişilerin mesajlarını okuduğumda aynılarını yaşayacağım aklıma gelmezdi. İnanır mısınız sadece ucu girdi. İlk başlarda ben çok korktuğum için çok zor oldu. Aklımda hep kanmayacak düşüncesi vardı. O yüzden çok korktum hiç rahat olamadım. Açık açık anlatıcam. Dün işlemden sonra evet üstüne oturmakta zorlandım. Ama bu sabah kalktığımda hiçbir sorun yoktu. Sabah başka şehire yolculuk yaptım. Sonra duş aldım. Sonra birliktelik oldu. İnanamadım ya giremedi. Ucu girdi sadece. Kanama çarşafa falan bulaşmadı. Eşimin penisine bulaştı. Her seferinde bana kan mı o diye sordu. Biraz canım yandı. Birden girmesini söyledim ama birden bile giremedi. Yavaş yavaş girmeye çalıştı. Ucu girdiğinde kan geldi. Tam bir birliktelik yaşanmadı. Garibim kalktı bana dedi ki sen nasıl çiş yapıyorsun 😂 ben de dedim ki çişimi yaptığım yerle senin girdiğin yer aynı değil dedim 😂😂 en son kan geldiğinde de güldü. Bir dahaki sefere de kesin kan gelecek çünkü sadece ucu girdi dedi. Sonrasında devam etmedim.
Gözün aydın çok sevindim peki ip geldimi hiç?

Kızlar 2 hafta oldu bugün baktım daha dikişler düşmemiş ama düğüm atılan yerler et beni gibi kabarık ipleri düşenlerde öyle yamalı gibi düzelirmi acaba? Öylemi kalıyor

Kızlar ikinci ilişkide de kan geldi benim. 5-6 damla kadar çok geldi. İç çamaşırıma geldi bu sefer. İkinci ilişki dün akşam oldu. Yine zorlandık girmedi ama bir öncekine göre daha iyiydi

Back