Çok haklısın umarım herkes anlayışlı olur, keşke bu kan mutluluğun bir garantisi olsa.. bazıları ahkam kesmiş buralarda ama o kandan sonra erkekler kaç gül kokladı bakalım üzerinize, dürüstlük neye yaradı

Bu kan muhabbeti yüzünden eski sevgilim benle naptı ne etti birlikte oldu bu sözler üzerine şüphelenmiş .iyi ki evlenmedim onla beni çok severdi ama zar beyinli kızlığımı aldı ama benden de ah aldı.suan eşime şükür ediyorum keşke keşke o ilkim olsa idi .

Seni çok iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki rabbim bütün kızları korusun kimseyi şaşırtmasın inşallah
Buradaki kızlarda bir süre sonra diyecek aslında önemsizmiş diye ama kaygıları büyük ben onlara dua ediyorum

Türkiye de tabular var beyne işlemiş erkekler anlasa .tek kanla namus ölçülmese dürüst olunsa ama erkekler bazen dürüstlükten anlamıyor malesef .bu işlemi yapanlara hak veriyorum ben cesaret edemedim ama erkeğin bilmemesi daha iyi olabiliyor .ne kadar modern olsun hep ilk olmak istiyorlar Allah hepsinin yardımcısı olsun

Peki tecrübesiz rolü nasıl yapılıyor ilk gece ona da başlık açılsa keşke yeni gelinin şey tuttuğu gbi bi deyimimiz var bizim aaa bu neeee değişik bisiiiiimissss

Bir erkek için de çok zor durum ya, ben o sevinci unutamam ömrüm boyunca Sağa sola boş bol gülümsüyordu ben zor yürürken

Canım nasıl geçti tekrar dikişlerin tuttumu ilk seferde neden tutmadığını söyledi doktor? Bende Fatih adanacıoğlu randevu alıp perşembe günü olmayı düşünüyorum lütfen bana da dua edin
Canım benim dikişler yine tutmadı. Tam olarak neden tutmadığını bilmiyorum. Bazı dokular reaksiyon gösterebiliyor dedi. Kaynamıyor dokular birbirine demekki. Geçici olacağım ben perşembe günü. Dualarımız seninle. İnşallah sorunsuz atlatırsın

Aslında önemsizmiş. Gerçekten bir gün bunu söyler miyim ki bende
Ben o kadar şaşırdım ki kanama olunca bide kaç kere olmadı gecenin sonunda bi anda oldu yok zannediyordum ya bir de hayatımın en şaşkın günüydü, ama sonra dedim ki olmasa da olurmuş ?

Canım nasıl geçti tekrar dikişlerin tuttumu ilk seferde neden tutmadığını söyledi doktor? Bende Fatih adanacıoğlu randevu alıp perşembe günü olmayı düşünüyorum lütfen bana da dua edin
Bende fatih adanacioglunu araştırıyordum. Kalıcı kızlık zarı dikimi mi olacaksınız?

Kızlar ben az önce geçici oldum. Yarın nasıl olacak bu iş ben bilemiyorum. Çok korkuyorum.
Doktor eşin alkol kullanıyor mu dedi. Bende evet dedim. İçir ona dedi. Dikiş attıktan sonra genişliğine bakayım dedi. Baktı iyi dedi. Ondan sonra ipler anlaşılıyor mu diye oraya dokundu. Anlaşılmıyor korkma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…