Hadi uzaaa naşşşş

Seni 1hafta bekletip bakiremisin diye bekleten erkeği kendine koca yapacaksan bu senin sorunun burda kimse öyle yapan bi adamla evli kalmaz merak etme tecrüben sana kalsın biz biliyoruz herşeyi merak etme sen
zaten evli kalamazsın öyle biriyle merak etme foyan ortaya çıkar baba evine postalar seni babacığına açıklarsın bozdurdum dayanamadım diye oda ne yaparsa artık

Bakmamaya çalış bende öyle yaptım ğstü açıldı galiba bende dıştan mavi ipler var biraz içeridede sanırım beyaz ip

Ama nisanlımdan nasıl kacıp yaptırcam
Canım gittiğin şehirdeki doktorları araştır doktorun adresine en yakın kuaförden randevu al eşine tırnağımı yaptırıcam cilt bakımı falan yaptırıcam de hatta o seni bıraksın kuaföre bekleme uzun sürücek dersin sonrada işin bitince arar gel beni kuaförden al dersin tabi benimki sadece fikir iyi araştır kuaförle doktor arasındaki uzaklığı vs

Bakmamaya çalış bende öyle yaptım ğstü açıldı galiba bende dıştan mavi ipler var biraz içeridede sanırım beyaz ip
Ya benim zaten tutmuyor 4.yu oldum Allah korusun inşallah bişe olmamıştır aşırı açamadım heralde hiç dikişleri göremediğime göre inşallah bişe olmamıştır

Sana şuradan bı korum bide duvar koyar. Sen kimsin ya kimsin kimin ne yaşadığını sen nerden biliyorsun kul önce kendine bakicak senin ne haddine yargılamak hadsiz. Ben ne yaşadım şurada sana oturur teker teker anlatırım ben yasamamisim ne hayatlar varmış der hüngür hüngür ağlarsın. Ben istemeyerek yaşadım. Ama aha da isteyerek yaşadım diyelim kim bizim dürüstlüğümüzü hak ediyor keşke hak etseler keşke inansalar sen gibi yargilamasalar ben yemin ederim oturur tek tek anlatırım başıma ne geldiyse. Anlatmadım mi anlattim ne yaptılar biliyor musun inanmadılar! Üstüne namussuzsun diyip benim yanıma sırf çıkar için yaklaşmaya çalıstilar. Ben istemeden yaşadığım birşeyin bedelini ben ödedim ben bana bunu yapan değil o şimdi bakire kız arıyor. İnşallah diyorum Allah ona diktirmis olanı nasip eder. Oturmussun buradan dinden imandan bahsediyorsun dinimiz de diyorki gunahlarinzin üstünü örtün tövbe edin kimseye anlatmayın kendinize şahit tutmayın ahirette yüzümüze vuruyorlar çünkü. Rabbim affediyor. Gerçek tövbe edeni o hiç günah islememis gibi sayıyor ama sen gibi hadsizler affetmiyorsunuz kimsin ya kim vasfin ne ! Hani o bakire olup her haltı yiiyip ben namusluyum diyenler varya zar yerinde ama tokmagin kalmadığı yer kalmamış olanlar ha burada ki çoğu kız onlardan namuslu ! Benim ne düğünüm var ne bir adayım ama 2018 den beridir bu dertten kurtulmaya çalışıyorum her gün yandım hergun ağladım 4 kere o masaya yattım ben kurtulayım diye . Sen kolaymi sanıyorsun ya . Kınama kinanacak hale gelirsin bende zamanında derdim ay günah ay haram nasıl yapıyorlar diye Allah başıma verdi gördüm kes sesini git kendi işine bak . Kendi dinine imanına bak kimsenin günahını tutmak sana kalmadı belki buradaki herkesi Allah affetti. Sen bu yargılamayla aldığın vebalin hesabını düşün. Erkekler bir haftaya ilişkiye girmeyecekmis defolsunlar bu kadar kız da kendi kendini bozdu zaten ! İşin olanla ilgilen kimsenin acısını yarasını bilmiyorken burada insanları manipüle etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…