Dahada uğraşamam sizlerle her türlü pisliğe layıksınız dürüst olmadığınız müddetce olmadığın biri gibi gözükmek sahtekarlıktır bunun lami cimi yok bakire değilken bakire gibi görünmeye çalışmak sahtekarlığın şerefsizliğin namussuzluğun daniskasıdır eğer bu sahtekarlık değilse hiçbir şey değil dünyada sahtekarlık olan ahlaksızlığa doğru demek kişinin kendi ahlak çizgisinin olmadığını gösterir.
Büyük ko
Sen kalıcı yaptırmıstın demi kac ayda düzeldi toparladı
bir bucuk ayda dikiler falan düştü tam iyleşmedi ama doktor üsten açılmış dedi tekrar dikiş atılar kontrolden 3 gün sonra görümcemde benle gelmek istediği için belli etmemek için zar zor yürümüştüm

Ya kızlar 2. Dikişin ipi düştü alttakinin ama 13 gün olmuş daha ve baktım alttaraf açılmış yine galiba çünkü akıntı geldi alt tarafdan ve üst bitişik alt ayrık olmuş benim mavi ipler acaba iç dikiş hasar görmesin diyemi dışa atılıyor içte başka dikişmi var? anlamadım tekrar geçiçi veya kalıcı yapma şansım hiç yok burda bir kız bişey yapmışdı Gülruydu galiba adı dikiş yaptırmadan ilk gecesi normal geçmişdi ben ne yapıcağımı bilmiyorum artık dün gece intiharı bile düşündü

Ya kızlar 2. Dikişin ipi düştü alttakinin ama 13 gün olmuş daha ve baktım alttaraf açılmış yine galiba çünkü akıntı geldi alt tarafdan ve üst bitişik alt ayrık olmuş benim mavi ipler acaba iç dikiş hasar görmesin diyemi dışa atılıyor içte başka dikişmi var? anlamadım tekrar geçiçi veya kalıcı yapma şansım hiç yok burda bir kız bişey yapmışdı Gülruydu galiba adı dikiş yaptırmadan ilk gecesi normal geçmişdi ben ne yapıcağımı bilmiyorum artık dün gece intiharı bile düşündü
Bir kerede şıp diye tutanlar nasıl becerdi anlayamıyorum ya bir türlü ıkı kenar yırtıgım vardı biri tuttu biri inatla tutmuyor ya

O yapay zar kullanmış buraya yazdı mı bilmiyorum ama özelden konuştum tavsiye etmem dedi

Ya benim zaten tutmuyor 4.yu oldum Allah korusun inşallah bişe olmamıştır aşırı açamadım heralde hiç dikişleri göremediğime göre inşallah bişe olmamıştır
Canım sende mi 4 kere oldun. Ben tutmadığından dolayı 3 kez işlem oldum. Çok iyi anlıyorum senin durumunu. Bacaklarımı açıp oraya yatmak artık korkulu rüyam oldu.

Bir kerede şıp diye tutanlar nasıl becerdi anlayamıyorum ya bir türlü ıkı kenar yırtıgım vardı biri tuttu biri inatla tutmuyor ya
Benim de bir kısım inatla tutmuyor. İlkinde tutmadı. Sonra bir dikiş daha attı tutmadı. Tutmayınca doku kaldırdı tekrar dikiş attı yine tutmadı.

Canım sende mi 4 kere oldun. Ben tutmadığından dolayı 3 kez işlem oldum. Çok iyi anlıyorum senin durumunu. Bacaklarımı açıp oraya yatmak artık korkulu rüyam oldu.
Benim de gerçekten çok zor çok çok zor psikolojimde artık kaldırmıyor ama kurtulmak da istiyorum her seferinde daha ağır geliyor

Kızlar kalıcı dikişi tutanlar. Akıntılarıniz ne kadar süre devam etti akıntı renginiz sarı miydi Beyaz mi benim ilk hafta kanla karışık akıntım olmustu ama bugün 21. Gün halen daha sarı ama kokusuz akıntım devam ediyor ben gerçekten çok yoruldum tuttu mu tutmadı mi tutan biri varsa lütfen bı şu süreçte ki akıntıları vs nasıl oldu bana bilgi verebilir mi

Arkadaşlar bende bir şeyler yazmak istedim çok küçükken 8 yaşındaydım galiba yaz tatiliydi, çok görüştüğümüz bir akrabamızın oglu bana ne olduğunu bilmediğim şeyler yaptığında çook küçüktüm büyüdüğümde ne olduğunu farkettim ama bunu hiçkimseyle paylaşmadım çünkü emin olamadım bisikletten olmuştur deyip geçiştirdiler ailem ..

Yıllar geçti büyüdük tabi bir sevgilim oldu, sevgilim olmakla kalmadı nişanlım oldu, imam nikahımız oldu göreve gideceği için güzel bir gün geçirmek istedik yalnız kaldık, gel gelelim yakınlaşma da oldu ama kanama olayı şöyle söyleyim açık olcak ama gecenin sabahına anca oldu 6. Falan oluyor , o geceden sonra ben regl mi oldum diye düşündüm ama başka olmadı kendimi eksik sanıyordum ama hep dua da ediyordum... yani kafanızı çok buraya takmayın ilişkiye ilk defa girdiğinizi elinizden kolunuzdan o titreten nefesinizden kaçan gözlerinizden anlar o adam seviyorsa.. hem ilk seferde gelmeyebiliyor malesef ki acı çektiğinizle kalıyorsunuz ertesi gün siz yürüyemezken o gururla uçuyor tek sonuç bu lütfen kendinizi bir damla kanla ölçmeyin, diktirmek isteyen tabiki diktirsin ben saygı duyuyorum sadece anlatmak istedim ..

Sonra bu kişiyle anlaşamadık 21 yıl boyunca yaşadığım şüpheyi kaybettiğimle kaldım, var olduğunu bilseydim ağlayarak sürekli içime kapanmazdım .. daha çok güler sevdiğim erkeklerle iletişim kurmaktan kaçmazdım, yani bu kanın var olması da beni yüceltmedi sevgi neydi hala bilmiyorum..

Arkadaşlar bende bir şeyler yazmak istedim çok küçükken 8 yaşındaydım galiba yaz tatiliydi, çok görüştüğümüz bir akrabamızın oglu bana ne olduğunu bilmediğim şeyler yaptığında çook küçüktüm büyüdüğümde ne olduğunu farkettim ama bunu hiçkimseyle paylaşmadım çünkü emin olamadım bisikletten olmuştur deyip geçiştirdiler ailem ..

Yıllar geçti büyüdük tabi bir sevgilim oldu, sevgilim olmakla kalmadı nişanlım oldu, imam nikahımız oldu göreve gideceği için güzel bir gün geçirmek istedik yalnız kaldık, gel gelelim yakınlaşma da oldu ama kanama olayı şöyle söyleyim açık olcak ama gecenin sabahına anca oldu 6. Falan oluyor , o geceden sonra ben regl mi oldum diye düşündüm ama başka olmadı kendimi eksik sanıyordum ama hep dua da ediyordum... yani kafanızı çok buraya takmayın ilişkiye ilk defa girdiğinizi elinizden kolunuzdan o titreten nefesinizden kaçan gözlerinizden anlar o adam seviyorsa.. hem ilk seferde gelmeyebiliyor malesef ki acı çektiğinizle kalıyorsunuz ertesi gün siz yürüyemezken o gururla uçuyor tek sonuç bu lütfen kendinizi bir damla kanla ölçmeyin, diktirmek isteyen tabiki diktirsin ben saygı duyuyorum sadece anlatmak istedim ..

Sonra bu kişiyle anlaşamadık 21 yıl boyunca yaşadığım şüpheyi kaybettiğimle kaldım, var olduğunu bilseydim ağlayarak sürekli içime kapanmazdım .. daha çok güler sevdiğim erkeklerle iletişim kurmaktan kaçmazdım, yani bu kanın var olması da beni yüceltmedi sevgi neydi hala bilmiyorum..
Yazınız da biraz kendimi gördüm .bende 6 yaşlarında falan bir anı geliyor aklıma yıllarca da geldi .tabi cinselliğe çok aklım ermiyordu sürekli o an geliyordu ben 6 yaşında falanlen konusunun oğlu bana birşeyler yapıyordu o da ortaokula falan gidiyordu ayıp olduğunu biliyordum anneme hiç diyemedim ama korktum hep çünkü küçüklükten hep kötü ve ayıp olduğunu bildiğimden kimseye diyemiyordum .sonra sevgilime dedim 21 yaşında anlattım o çok önem veriyordu dedim böyle oldu hatırlamıyorum senin için kan önemli mi dedim evet dedi hani ben tüm bayandan gelir diye biliyorum derdi bu korku daha da arttı ben de cinsellikte cahildim sonra biz yakınlaştık o çok zorladı kan geldi acı çektim .o çok sevindi benle evlenmek için can atıyordu ama bunu çok kullandı aradan zaman geçti ayrıldım ayrılınca öğrendim ki sen böyle diyince ben şüphelendim kız değil mi neden böyle anlattı falan diye mecbursun bana dedi tüm olay bunla başladı hayatım daha da kabus oldu suan başkası ile evliyim ama bakire olmadığımı çok zor dedim evlendik kendisi bakir di kabul etmeyebilirdi ama hala yarası bende ilkim olsa derim .tabi hersey tek kanla ölçülmez .suan ki eşim ben ona demeseydim bile anlayışla karşılayacak tip kan gelmese de şüphelenmezdim seni asla hastaneye götürmezdim dedi ben yine de dedim .inşallah tüm erkekler anlayışlı olur

Back