- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Sen ne ...sun defol hayırdır yeni üye olup hemen buraya yazmak mi aklına geldi var sende bir iş burdakiler zaten mecbur kaldığı için burda yardimlasyorlar keyfe yapanda buraya gelip yazmıyor şimdi burdakilere tek tek sor bu hale geleceklerini bileydiler ona göre davranmazmiydilar sen ne biliyorsun konuşuyorsun herkesin farklı hikayesi var ne hakkın var böyle konuşmaya defol bu sayfadan insanların morale ihtiyacı var tek çareleri buyken gelip senin gibi kendini bilmezimi dinlicek sanane kardeşim sana ne batıyor ulan insanlarin aklı yokmu senin dediğin şey onların aklına gelmedi mi sanıyorsun mutlu bi evlilik için herkes bunu yapıyor yâda psikolojisini düzeltmek için napalim başımıza böyle birşey geldi diye ölelim mi tek siz zeki namuslusunuz demi Allah bilir yemediğin halt kalmamıştır gelip burda havliyorsun sen şimdi düğünü yakın olupta kötü olan insanların kalbini yaraladin ya git o günahı düşün. Ha bu arada arakdaşında maşallah hasta gizliliğini saklamıyor böyle ortalığa mı anlatıyor keşke bilseydim nerde çalışıyorda şikayet etseydim.2009 sayfa nedir Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.Kazara erkek müdahelesi olmadan olanları tecavüz vs geçtim anlayışlı sizi seven eşleriniz olur inşallah ama birde sevgilileriyle sürekli ilşkiye girip evleneceği zaman diktirenler bak ben kızım kimse ellemedi felan diyecekler var evelenicek iki damla kan için kocasını kandırma pahasına diktirmek istiyenler var. yazık çok yazık bu düpe düz sahtekarlık dolandırıcılık ALLAH ı nasıl kandıracaksınız evliliğinizin yürüyeceğini felanmı zannediyorsunuz.Kocanızla ilişkiye girerken onun yüzüne onurlu namuslu bir şekilde bakabilecekmisiniz. MÜSLÜMANIM diyen biri nasıl böyle birşey yapabilir bunu hesabını rabbimiz sormayacakmı ahiret günü yazıklar olsun namussuzluk derkende zarı kast etmiyorum sahtekarlığınızı yazıklar olsun sizlere birde nişanlımdı diyip kendini teselli etmeye çalışanlar var kıydınmı nikahı resmi ve dini yok e bu şimdi zina değilmi ben inanmıyorum diyenler olabilir üstlerine alınmasınlar kusura bakmayın ama 10 kadından 7 si kapalı olanlarmış arkadaşım asistan olarak çalışıyor yazıklar olsun ki müslümanız diye geziyorlar inşallah bir an önce yasaklanır.namussus namuslular
Ya kusura bakma ama sanane sen kim oluyorsun da bunu sorgulama gereği duydun??Ya kusura bakmayın ama nasıl bunu kendinize yapabiliyorsunuz yapmışsınız bir hata doğruyu söylemek varken neden sahtekarlık
Sen çok Müslümansan git dini boyutunu araştır sen kimsin de insanlara hesap soruyorsun çok ahlaklı arkadaşınla bunun dedikodusunu yapacağına ona da söyle madem bu kadar dokunmuş bunun üzerinden para kazanmasın her müslümanın yaptığı Allah'la kendi arasında sana değil Allah'a hesap verecek herkes sen kimsenin ne yaşadığını bilemezsin kadının en büyük düşmanı kadındır örneği bu kızlar yine2009 sayfa nedir Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.Kazara erkek müdahelesi olmadan olanları tecavüz vs geçtim anlayışlı sizi seven eşleriniz olur inşallah ama birde sevgilileriyle sürekli ilşkiye girip evleneceği zaman diktirenler bak ben kızım kimse ellemedi felan diyecekler var evelenicek iki damla kan için kocasını kandırma pahasına diktirmek istiyenler var. yazık çok yazık bu düpe düz sahtekarlık dolandırıcılık ALLAH ı nasıl kandıracaksınız evliliğinizin yürüyeceğini felanmı zannediyorsunuz.Kocanızla ilişkiye girerken onun yüzüne onurlu namuslu bir şekilde bakabilecekmisiniz. MÜSLÜMANIM diyen biri nasıl böyle birşey yapabilir bunu hesabını rabbimiz sormayacakmı ahiret günü yazıklar olsun namussuzluk derkende zarı kast etmiyorum sahtekarlığınızı yazıklar olsun sizlere birde nişanlımdı diyip kendini teselli etmeye çalışanlar var kıydınmı nikahı resmi ve dini yok e bu şimdi zina değilmi ben inanmıyorum diyenler olabilir üstlerine alınmasınlar kusura bakmayın ama 10 kadından 7 si kapalı olanlarmış arkadaşım asistan olarak çalışıyor yazıklar olsun ki müslümanız diye geziyorlar inşallah bir an önce yasaklanır.namussus namuslular
evet aynen oldu miğdem kaldıramadı neredeyse bütün sitelerde var bu konunun linki ve herkes görüyor üye olup yorum yapmak istedimÜye olur olmaz direkt bu başlığa girip yazdınız mı
kişi kendinden bilir işi bakire olanın suçu günahı nedir.ne boş boş konuşuyorsun zaten evlenen bütün erkekler bakire kimseyle bişey yaşamamışlar neyin günahından bahsediyorsun derdi sana mı düştü
ne güzel kardeşim sana layık değilmiş kendini açık etmiş bu durumunu söylemeden yada malum olay diktirip evlenseydin bu şerefsiz rahatmı duracaktı hayır seni aldatacaktı salla gitsin illaki seni kabullenecek bir beyefendi çıkacaktır sevgilerleBi hatadan ders cikarip onu hayatimiza giren insana anlattigimizda bizden yararlanmaya calismak yerine sahiplenseydi dediklerini belki hakli bulabilirdik yasamadigin sey uzerinden ahkam kesme
Perşembe vaktim olur yaptırabilirim diyorsan Perşembe daha iyi olur kına geçende en azından rahat olursun hareketlerini kısıtlamazsınKızlar selam geçici olacağım çarşamba kına cumartesi düğün temmuzda mayıstaydı temmuza artık sizce geçiciyi salı günü mü olmalıyım yoksa perşembe mi perşembe daha uygun gibi sanki
Elhamdülillah müslümanım elbette günahlarımda var sorgulama değil yapılan karaktersizlik onur zedeleyici neden bu kadar agresif oldunuz dokundumu neden diktirme ihticacı duyuyorsunuz dini boyutuna bakarsak zina yapmış eşinede ben bakirim tuzağı dolandırıcılık bu durumda olmayanları dışarıda tutuyorum inançlı olmaynalarda dahil arkadaşımla dedikodu değil benimde abim var neden böyle birşey başına gelsin hakmı revamı bu ve dahi arkadaşıma dokunan birşey yok üzüntüsünü dile getirdi bunun üzerinden para kazanmasından banane mesleği sonuçta asıl sen kimsin be jinekolog zar dikmemi sağdece kirli zihniyetiniz yerin dibine batsın ahlaksızlar.Ya kusura bakma ama sanane sen kim oluyorsun da bunu sorgulama gereği duydun??
Sen çok Müslümansan git dini boyutunu araştır sen kimsin de insanlara hesap soruyorsun çok ahlaklı arkadaşınla bunun dedikodusunu yapacağına ona da söyle madem bu kadar dokunmuş bunun üzerinden para kazanmasın her müslümanın yaptığı Allah'la kendi arasında sana değil Allah'a hesap verecek herkes sen kimsenin ne yaşadığını bilemezsin kadının en büyük düşmanı kadındır örneği bu kızlar yine
Sanane arkadaşım sanane üzülüyormuş üzülüyorsa da yapmasın bunun üzerinden para kazanmasından da sananeyse milleti yargılamak da sana düşmedi buraya kadar gelmiş çok ahlaklıysanız gidin gelen hastalarınızın yüzüne söyleyin bunları çok ahlaklı hanımElhamdülillah müslümanım elbette günahlarımda var sorgulama değil yapılan karaktersizlik onur zedeleyici neden bu kadar agresif oldunuz dokundumu neden diktirme ihticacı duyuyorsunuz dini boyutuna bakarsak zina yapmış eşinede ben bakirim tuzağı dolandırıcılık bu durumda olmayanları dışarıda tutuyorum inançlı olmaynalarda dahil arkadaşımla dedikodu değil benimde abim var neden böyle birşey başına gelsin hakmı revamı bu ve dahi arkadaşıma dokunan birşey yok üzüntüsünü dile getirdi bunun üzerinden para kazanmasından banane mesleği sonuçta asıl sen kimsin be jinekolog zar dikmemi sağdece kirli zihniyetiniz yerin dibine batsın ahlaksızlar.
Bananemi böyle birşeyi şeyi normalmiş gibi kabul ettiremezsiniz. Hani evleniceğiniz adamı kazıklıyorsunuz ya size diyorlarya kayıt tutmuyoruz gizlilik var felan öyle birşeyde yok bilin istedim bilgilerini satılıyorlar bu şekilde dahada pisliğe batıp şantaj ediliyor tehdit ediliyor bunlarıda konuşmak istermisiniz. ve şunuda bilin dikiş eriyor iyileşiyor eskisi gibi olur kimse anlayamaz öyle bir durumda yok gayette anlaşılıyor tesbiti var şimdi siz bunlarıda iyice düşününSanane arkadaşım sanane üzülüyormuş üzülüyorsa da yapmasın bunun üzerinden para kazanmasından da sananeyse milleti yargılamak da sana düşmedi buraya kadar gelmiş çok ahlaklıysanız gidin gelen hastalarınızın yüzüne söyleyin bunları çok ahlaklı hanım
He gülüm bizde korktuk malmisin doktor bi dikim için mesleğini riske mı atacak hasta bilgileri gizli tutulmali böyle birşey yaparsa hasta gidip onu şikayet edemez mi ve bunca kişi evlendi problem yaşamadı dikim için senin yalanlarına mı kanacak bu insanlar ?senide Allaha havale ediyorum bu pis düşüncelerinden dolayi senden ve ailenden çıkmaz umarım çıksada artık empati kurmayı öğrenirsinBananemi böyle birşeyi şeyi normalmiş gibi kabul ettiremezsiniz. Hani evleniceğiniz adamı kazıklıyorsunuz ya size diyorlarya kayıt tutmuyoruz gizlilik var felan öyle birşeyde yok bilin istedim bilgilerini satılıyorlar bu şekilde dahada pisliğe batıp şantaj ediliyor tehdit ediliyor bunlarıda konuşmak istermisiniz. ve şunuda bilin dikiş eriyor iyileşiyor eskisi gibi olur kimse anlayamaz öyle bir durumda yok gayette anlaşılıyor tesbiti var şimdi siz bunlarıda iyice düşünün
Olur canım düşünürüz bizBananemi böyle birşeyi şeyi normalmiş gibi kabul ettiremezsiniz. Hani evleniceğiniz adamı kazıklıyorsunuz ya size diyorlarya kayıt tutmuyoruz gizlilik var felan öyle birşeyde yok bilin istedim bilgilerini satılıyorlar bu şekilde dahada pisliğe batıp şantaj ediliyor tehdit ediliyor bunlarıda konuşmak istermisiniz. ve şunuda bilin dikiş eriyor iyileşiyor eskisi gibi olur kimse anlayamaz öyle bir durumda yok gayette anlaşılıyor tesbiti var şimdi siz bunlarıda iyice düşünün
Umarım başına gelmez bunu her yer yapıyor da demedim ama inş yaşamazsınız bunca kişi evlendi sıkıntı yaşamadı derken demekki iyi kazıklamışsınız adamları sahtekarlar ve gidin forumlara bakın olurmu erkekler ne düşünüyor şimdilerde evlendiklerinde ilk bir hafta ilişki yaşamayalım diyorlar geçici dikişlerin çözülüp eski yırtık haline döneceğini biliyorlar mesela herkes farkında onlara denk gelirseniz durum vahimHe gülüm bizde korktuk malmisin doktor bi dikim için mesleğini riske mı atacak hasta bilgileri gizli tutulmali böyle birşey yaparsa hasta gidip onu şikayet edemez mi ve bunca kişi evlendi problem yaşamadı dikim için senin yalanlarına mı kanacak bu insanlar ?senide Allaha havale ediyorum bu pis düşüncelerinden dolayi senden ve ailenden çıkmaz umarım çıksada artık empati kurmayı öğrenirsin
He tamam korktuk defolabilirsinUmarım başına gelmez bunu her yer yapıyor da demedim ama inş yaşamazsınız bunca kişi evlendi sıkıntı yaşamadı derken demekki iyi kazıklamışsınız adamları sahtekarlar ve gidin forumlara bakın olurmu erkekler ne düşünüyor şimdilerde evlendiklerinde ilk bir hafta ilişki yaşamayalım diyorlar geçici dikişlerin çözülüp eski yırtık haline döneceğini biliyorlar mesela herkes farkında onlara denk gelirseniz durum vahim
Seni 1hafta bekletip bakiremisin diye bekleten erkeği kendine koca yapacaksan bu senin sorunun burda kimse öyle yapan bi adamla evli kalmaz merak etme tecrüben sana kalsın biz biliyoruz herşeyi merak etme senUmarım başına gelmez bunu her yer yapıyor da demedim ama inş yaşamazsınız bunca kişi evlendi sıkıntı yaşamadı derken demekki iyi kazıklamışsınız adamları sahtekarlar ve gidin forumlara bakın olurmu erkekler ne düşünüyor şimdilerde evlendiklerinde ilk bir hafta ilişki yaşamayalım diyorlar geçici dikişlerin çözülüp eski yırtık haline döneceğini biliyorlar mesela herkes farkında onlara denk gelirseniz durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?