Turgay bey bana cok uzak yaTurgay bey burdan eskilerden birine yapmıştı iki haftalık öyle hatırlıyorum
Kısacası kınam olucak düğün baska yerde olucak ve kınayla düğünün arasında 9 gün var kınadan sonra gidicez diger sehire orada nısanlım yanında nasıl yaptırcam kalıcı tutmadı yaptırdımCanım başka bi şehirde mi dügünün neden çıkmaza girdin her yerde yapılıyor bu işlem geçici için konuşuyorum hiç mi imkanın yok
Canım olduğun şehirde yaptır git eğer kınadan sonra kendi şehirinde olacaksan diyelim ki olamayacaksın ozman dügününün olduğu şehirde bi şekilde gidip işlem olsan hiç mi yok imkanımKısacası kınam olucak düğün baska yerde olucak ve kınayla düğünün arasında 9 gün var kınadan sonra gidicez diger sehire orada nısanlım yanında nasıl yaptırcam kalıcı tutmadı yaptırdım
Nerde kalacaksın canım orda nişanlın gilde mi kalacaksınız kuaför vs gibi bişeyi bahane edip çıkarsın evden bence gideceğin şehir neresi büyük şehirse kesinlikle vardır bi kadın dogumcu bak netten bulursun geçici için çok alternatif aramana gerek yok çoğu doktor yaparGidicegim şehri hiç bilmiyorum kı oyle bırsey olsa sizce nısanlım yalnız bırakırmı o oadar bunalttıki bu durum benı
canım imkanın varsa o zaman ya harun beye ya da turgay beye yaptır ucakla git gel ben 6 saatte uçakla gidip geldim tüm işlerimi 6 7 saatte hallettim kafan rahat olsun o zamanKısacası kınam olucak düğün baska yerde olucak ve kınayla düğünün arasında 9 gün var kınadan sonra gidicez diger sehire orada nısanlım yanında nasıl yaptırcam kalıcı tutmadı yaptırdım
maddi yönden imkanın varsa öyle yap düğün ne zamanGidicegim şehri hiç bilmiyorum kı oyle bırsey olsa sizce nısanlım yalnız bırakırmı o oadar bunalttıki bu durum benı
Acılırsa temmuz başımaddi yönden imkanın varsa öyle yap düğün ne zaman
Neden baska yerde kalıcı zor oluyor ben anlamıyorum neden tutmuyorcanım imkanın varsa o zaman ya harun beye ya da turgay beye yaptır ucakla git gel ben 6 saatte uçakla gidip geldim tüm işlerimi 6 7 saatte hallettim kafan rahat olsun o zaman
Ben de kınadan sonra şehir dışına çıkacağım ve düğün olacağı için o günlerde geçici olmam inkansız diye öncesine planladım. Bu kez de yasaklar kaldırılmadı. Hafta içi de eşim gelemiyor çalıştığı için. Ben oraya gitmeden önce geçici yaptırayım desem onların evde hiç yalnız kalamıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım yine benAcılırsa temmuz başı
Ah keşke ayarlayabilsem. Tüm planlarım suya düştü. Ne yapacağımı şaşırdımHafta içine ayarla canım
Canım gittiğin şehirde geçici olsan olmaz mı fırsat bulamazmısınTam işlerimizi yoluna koyuyoruz bişeyler çıkıyor.
Ben de kınadan sonra şehir dışına çıkacağım ve düğün olacağı için o günlerde geçici olmam inkansız diye öncesine planladım. Bu kez de yasaklar kaldırılmadı. Hafta içi de eşim gelemiyor çalıştığı için. Ben oraya gitmeden önce geçici yaptırayım desem onların evde hiç yalnız kalamıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım yine ben
Ne berbat bi durumdayız ya alllah feraha çıkarsın hepimizi de yaptığımız bi yanlış nelere mal oluyor benimde az zamanım kaldı inşallah bu yasaklar kalkar yoksa hafta içi gidip işlem falan olamam bende kara kara düşünüyorum ne olacak diye mutlaka vardır bi yolu elinden geleni yap canımAh keşke ayarlayabilsem. Tüm planlarım suya düştü. Ne yapacağımı şaşırdım
Ben senı o kadar iyi anlıyorum kı dusundukce aglama krızlerıne falan gırıyorum üzüntüden sıkılmaktan kalıcı yaptırdım olmadı tutmadı gecici için o kadar az vaktım var kalıcıdan gecici daha kesın çözüm aslındaTam işlerimizi yoluna koyuyoruz bişeyler çıkıyor.
Ben de kınadan sonra şehir dışına çıkacağım ve düğün olacağı için o günlerde geçici olmam inkansız diye öncesine planladım. Bu kez de yasaklar kaldırılmadı. Hafta içi de eşim gelemiyor çalıştığı için. Ben oraya gitmeden önce geçici yaptırayım desem onların evde hiç yalnız kalamıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım yine ben
Eger gecici yapabilirsen iliskiye girecegin sehirdeki herhangi bi doktor da yapabilir bunu canimBen senı o kadar iyi anlıyorum kı dusundukce aglama krızlerıne falan gırıyorum üzüntüden sıkılmaktan kalıcı yaptırdım olmadı tutmadı gecici için o kadar az vaktım var kalıcıdan gecici daha kesın çözüm aslında
Ama nisanlımdan nasıl kacıp yaptırcamEger gecici yapabilirsen iliskiye girecegin sehirdeki herhangi bi doktor da yapabilir bunu canim
Bi hatadan ders cikarip onu hayatimiza giren insana anlattigimizda bizden yararlanmaya calismak yerine sahiplenseydi dediklerini belki hakli bulabilirdik yasamadigin sey uzerinden ahkam kesmeYa kusura bakmayın ama nasıl bunu kendinize yapabiliyorsunuz yapmışsınız bir hata doğruyu söylemek varken neden sahtekarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?