Canım başka bi şehirde mi dügünün neden çıkmaza girdin her yerde yapılıyor bu işlem geçici için konuşuyorum hiç mi imkanın yok
Kısacası kınam olucak düğün baska yerde olucak ve kınayla düğünün arasında 9 gün var kınadan sonra gidicez diger sehire orada nısanlım yanında nasıl yaptırcam kalıcı tutmadı yaptırdım

Canım olduğun şehirde yaptır git eğer kınadan sonra kendi şehirinde olacaksan diyelim ki olamayacaksın ozman dügününün olduğu şehirde bi şekilde gidip işlem olsan hiç mi yok imkanım

Gidicegim şehri hiç bilmiyorum kı oyle bırsey olsa sizce nısanlım yalnız bırakırmı o oadar bunalttıki bu durum benı

Gidicegim şehri hiç bilmiyorum kı oyle bırsey olsa sizce nısanlım yalnız bırakırmı o oadar bunalttıki bu durum benı
Nerde kalacaksın canım orda nişanlın gilde mi kalacaksınız kuaför vs gibi bişeyi bahane edip çıkarsın evden bence gideceğin şehir neresi büyük şehirse kesinlikle vardır bi kadın dogumcu bak netten bulursun geçici için çok alternatif aramana gerek yok çoğu doktor yapar

canım imkanın varsa o zaman ya harun beye ya da turgay beye yaptır ucakla git gel ben 6 saatte uçakla gidip geldim tüm işlerimi 6 7 saatte hallettim kafan rahat olsun o zaman

Tam işlerimizi yoluna koyuyoruz bişeyler çıkıyor.
Acılırsa temmuz başı
Ben de kınadan sonra şehir dışına çıkacağım ve düğün olacağı için o günlerde geçici olmam inkansız diye öncesine planladım. Bu kez de yasaklar kaldırılmadı. Hafta içi de eşim gelemiyor çalıştığı için. Ben oraya gitmeden önce geçici yaptırayım desem onların evde hiç yalnız kalamıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım yine ben

Canım gittiğin şehirde geçici olsan olmaz mı fırsat bulamazmısın

Ah keşke ayarlayabilsem. Tüm planlarım suya düştü. Ne yapacağımı şaşırdım
Ne berbat bi durumdayız ya alllah feraha çıkarsın hepimizi de yaptığımız bi yanlış nelere mal oluyor benimde az zamanım kaldı inşallah bu yasaklar kalkar yoksa hafta içi gidip işlem falan olamam bende kara kara düşünüyorum ne olacak diye mutlaka vardır bi yolu elinden geleni yap canım

Ben senı o kadar iyi anlıyorum kı dusundukce aglama krızlerıne falan gırıyorum üzüntüden sıkılmaktan kalıcı yaptırdım olmadı tutmadı gecici için o kadar az vaktım var kalıcıdan gecici daha kesın çözüm aslında

Eger gecici yapabilirsen iliskiye girecegin sehirdeki herhangi bi doktor da yapabilir bunu canim

Ya kusura bakmayın ama nasıl bunu kendinize yapabiliyorsunuz yapmışsınız bir hata doğruyu söylemek varken neden sahtekarlık

2009 sayfa nedir Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.Kazara erkek müdahelesi olmadan olanları tecavüz vs geçtim anlayışlı sizi seven eşleriniz olur inşallah ama birde sevgilileriyle sürekli ilşkiye girip evleneceği zaman diktirenler bak ben kızım kimse ellemedi felan diyecekler var evelenicek iki damla kan için kocasını kandırma pahasına diktirmek istiyenler var. yazık çok yazık bu düpe düz sahtekarlık dolandırıcılık ALLAH ı nasıl kandıracaksınız evliliğinizin yürüyeceğini felanmı zannediyorsunuz.Kocanızla ilişkiye girerken onun yüzüne onurlu namuslu bir şekilde bakabilecekmisiniz. MÜSLÜMANIM diyen biri nasıl böyle birşey yapabilir bunu hesabını rabbimiz sormayacakmı ahiret günü yazıklar olsun namussuzluk derkende zarı kast etmiyorum sahtekarlığınızı yazıklar olsun sizlere birde nişanlımdı diyip kendini teselli etmeye çalışanlar var kıydınmı nikahı resmi ve dini yok e bu şimdi zina değilmi ben inanmıyorum diyenler olabilir üstlerine alınmasınlar kusura bakmayın ama 10 kadından 7 si kapalı olanlarmış arkadaşım asistan olarak çalışıyor yazıklar olsun ki müslümanız diye geziyorlar inşallah bir an önce yasaklanır.namussus namuslular

Ya kusura bakmayın ama nasıl bunu kendinize yapabiliyorsunuz yapmışsınız bir hata doğruyu söylemek varken neden sahtekarlık
Bi hatadan ders cikarip onu hayatimiza giren insana anlattigimizda bizden yararlanmaya calismak yerine sahiplenseydi dediklerini belki hakli bulabilirdik yasamadigin sey uzerinden ahkam kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…