Benim 1 ay oldu çok bir şey hissetmiyorum artık biraz akıntım var yan oturmak zorluyor sadece 2 gün önce de ufak ipler geldi silerken umarım tutmuşturKìzlar islem olanlar durumlariniz nasil nasil geciyor surec
Canim 1 2 hafta sonra yan oturmak zorhnda da kalmayacaksinBenim 1 ay oldu çok bir şey hissetmiyorum artık biraz akıntım var yan oturmak zorluyor sadece 2 gün önce de ufak ipler geldi silerken umarım tutmuştur
Konya’da ismi duyulmayan bi doktora geçici işlem olup kanaması olan bi kız vardı burda evlendi ismini hatırlamıyorum kalıcı yapan duymadım canımKonyada kalıcı yaptırabılecegim bir yer varmı bana önerebıleceginiz arkadaslar?
Kalıcı olmam lazım geciciye imkanım yok gün yetersiz kalıyorKonya’da ismi duyulmayan bi doktora geçici işlem olup kanaması olan bi kız vardı burda evlendi ismini hatırlamıyorum kalıcı yapan duymadım canım
İnşallah kuzum valla iple çekiyorum artık son haftalar geçseCanim 1 2 hafta sonra yan oturmak zorhnda da kalmayacaksin
Kime yaptırmıstınız?İnşallah kuzum valla iple çekiyorum artık son haftalar geçse
Turgay beyKime yaptırmıstınız?
ay bende ip falan gelmedi 7 hafta oldu islem olali benim insallah tutar hepimizin yaaBenim 1 ay oldu çok bir şey hissetmiyorum artık biraz akıntım var yan oturmak zorluyor sadece 2 gün önce de ufak ipler geldi silerken umarım tutmuştur
Kizlar bende de ip gelmedi ama tuttu dedi doktor tabi baska doktora gitmedim kontrol icinay bende ip falan gelmedi 7 hafta oldu islem olali benim insallah tutar hepimizin yaa
Ya ben baktım ama ip filan göremedim doğru yere mi bakmadim bilmiyorum baktıktan 2 3 gün sonra bir tane ip düştü demekki dikişler duruyordu ama ben nasıl bakamadım bilmiyorum içimi de korku kapladı zaten bakerken zarar verdiysem diye bı ağrı sızı kanama olmadı ama içim içimi yiyorDİkilen yerde 2 milimlik delik var yani 2 delikli kızlık zarı gibi toplamda bir üste diğeri altta belkide yaşım oldğu için iyleşme geç oldu bir bucuk ay oldu ipler altaki duruyor mavi
İnşallah canımay bende ip falan gelmedi 7 hafta oldu islem olali benim insallah tutar hepimizin yaa
Hafta içine ayarla canımBen nasıl bir şanssızım yahafta sonu yasakları devam edecekmiş. Benim iş yattı. Eşim hafta sonu gelemeyecek
Ozman Turgay’ı düşünebilirsin İstanbul’da imkanın varsa burda işlem olanlar var iletişime geçebilirsin canınKalıcı olmam lazım geciciye imkanım yok gün yetersiz kalıyor
Canım ben geçici olucam dügünüme az kaldı doktorlar en fazla 4.günü öneriyorlar ama burda 5.gününde ilişkiye girip kanaması olan biri olmuştu burda 1 hafta 10 gün süren geçici dikiş duymadım benArkadaslar birsey sorucam gecici yaptırdıgınız zaman en fazla bir hafta dıyorlar doktor fazla veya farklı bir dikişle 9-10 gün üzerine cıkaramaz kı ? Gecici yaptırıp kac gün içinde ilişkiye girdiniz acaba?
Canım başka bi şehirde mi dügünün neden çıkmaza girdin her yerde yapılıyor bu işlem geçici için konuşuyorum hiç mi imkanın yokHeryerden önüme engel cıkıyor bu durum napıcamı bılemez oldum
Turgay bey burdan eskilerden birine yapmıştı iki haftalık öyle hatırlıyorumArkadaslar birsey sorucam gecici yaptırdıgınız zaman en fazla bir hafta dıyorlar doktor fazla veya farklı bir dikişle 9-10 gün üzerine cıkaramaz kı ? Gecici yaptırıp kac gün içinde ilişkiye girdiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?