2009 sayfa nedir Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.Kazara erkek müdahelesi olmadan olanları tecavüz vs geçtim anlayışlı sizi seven eşleriniz olur inşallah ama birde sevgilileriyle sürekli ilşkiye girip evleneceği zaman diktirenler bak ben kızım kimse ellemedi felan diyecekler var evelenicek iki damla kan için kocasını kandırma pahasına diktirmek istiyenler var. yazık çok yazık bu düpe düz sahtekarlık dolandırıcılık ALLAH ı nasıl kandıracaksınız evliliğinizin yürüyeceğini felanmı zannediyorsunuz.Kocanızla ilişkiye girerken onun yüzüne onurlu namuslu bir şekilde bakabilecekmisiniz. MÜSLÜMANIM diyen biri nasıl böyle birşey yapabilir bunu hesabını rabbimiz sormayacakmı ahiret günü yazıklar olsun namussuzluk derkende zarı kast etmiyorum sahtekarlığınızı yazıklar olsun sizlere birde nişanlımdı diyip kendini teselli etmeye çalışanlar var kıydınmı nikahı resmi ve dini yok e bu şimdi zina değilmi ben inanmıyorum diyenler olabilir üstlerine alınmasınlar kusura bakmayın ama 10 kadından 7 si kapalı olanlarmış arkadaşım asistan olarak çalışıyor yazıklar olsun ki müslümanız diye geziyorlar inşallah bir an önce yasaklanır.namussus namuslular