Bende sertlik olmamıştı. Kaşıntı normal ama yanma da olmaması lazım. Tahriş mi oldu ki silerken falan

Bende sertlik olmamıştı. Kaşıntı normal ama yanma da olmaması lazım. Tahriş mi oldu ki silerken falan
İlk günler oradan doku kaldırdığında yanma olmuştu. Fakat daha sonra tutmayan kısım için dikiş attığında yanma olmamıştı. Şişlik varsa muhtemelen tahriş olmuştur. Kötü şeyler getirme aklına hem ödem olabiliyormuş zaten bir iki gün bekle bakalım geçecek mi

Kızlar bende 1 haziranda kontrole gideceğim işlem olalı 3,5 ay oldu dua edin bana inşallah tutmuştur

Kızlar büyük ihtimalle 21inde geçici olup 22sinde ilişkiye gireceğim. Nelere dikkat etmem lazım. Kaçak göçek acele bir şekilde olacağı için tahminimce en fazla yarım saat sürer bu olay. Sadece ucu girsin kanasın. Prezervatif kullanmak istemiyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ne yapayım. Aileler içeride olacak biz odada olacağız öyle düşünün. Evet okuyunca biraz saçma geliyor ama durum şu. Onlar geldiklerinde kısıtlamalardan dolayı dışarı çıkamadığımız için bize gidin odada oturun konuşacağınız şeyler vardır diyorlar bazen ve yanımıza gelmiyorlar. Biz de odada kahve sigara falan içiyoruz. O esnada olacak yani. Ne yapmam lazım neleri yapmamam lazım.

Düğün gecesi falan olmadığı için biraz daha rahat olmalısın. Geçici de kanamama şansı yok sadece evde aileler olacağı için dikkat et ses olayına. Kanaman olunca hemen bitir zaten o sitreste o da üstüne düşmez olayın

Evet hemen oldu bittiyse getirmem daha iyi olacak bence. Uzun uzun zaman olmaması benim yararıma olacak diye düşündüğüm için böyle bişey planladım aslında.

Dokunursa anlaşılır mı içten dikiş atılıyor diye biliyorum.
Dokununca anlamaz canım içine mi koyacak elini öyle düşünme mümkün olduğunca temas etmesin anlamında söyledi arkadaş bence ön sevişme olayını fazla uzatma kuru olması daha yararına olur vaktinin kısa olması çok güzel oldu bittiye getirirsin anlamaz

Ama kuzum bişey sorcam nasıl aileler içerdeyken olacak bana. Biraz tuhaf geldi nişanlın tamam dedi mi rahat edemezsiniz diye düşünüyorum

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım , işlemden sonrada anlatırsan sevinirim senden sonra sıra bende
Yaaa seninde mi yakınlarda olacak ? Tabiki anlatıcam. Cuma günü doktorla konuşurum detaylı önerisi falan var mı öğrenirim. Cumartesi de ilişkiden sonra hemen yazarım bir yolunu bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…