tahmini 1 ayı bulur sanırım dişiklerin düşmesi..misina gibi birşeydi değil mi..bide diktikten sonra en son nasıl bağladılar sanırım kafama o kadar takılıyor ki nasıl oldu nasıl olacak diye
sabah aç karna kuru kayısı yedim 3 gün 4-5 tane..bugün yemedim ama.bir de hiç kola içmiyorum..canım soguk birşey isterse de kayısı suyu içiyorum canım. su içmeyi de ihmal etme bu arada
tamam canım sağol yaa bugün deneyeyim hemen hiç böyle olmazdı ama korkudan oluyor işte
doktor beni uyarmıştı çoğu hasta korkuya kapılır kabız olur demişti..ben de olurdum kesin ama kayısı rahatlatıyor. sen adetin hemen bitince mi gitmiştin doktora
adet bitiminden bir hafta sonra gittim canım
ben de 5 gün sonra gittim. düküşlerin düşmesini göremeyebiliriz adet olursak. sen ilk kontrole ne zaman gideceksin
aslında ben de o zamanlarda gitmek istiyorum ama yaklaşık 8 hafta sonra kesin sonuç belli olur dedi doktor 2 kez gitmek zor olacağından 8 hafta sabretmek zorundayım..canım dikişler düşünce de birbirimize haber verelim
aslında ben de o zamanlarda gitmek istiyorum ama yaklaşık 8 hafta sonra kesin sonuç belli olur dedi doktor 2 kez gitmek zor olacağından 8 hafta sabretmek zorundayım..canım dikişler düşünce de birbirimize haber verelim
akdenız, doktor antıbıyotuık mı verdı ? bır de norml wc ye oturmıyosunu z heral de dımı, klozet kullanmak gerek?
bana verdiği antibiyotiğin adı alfoxil majezik vermedi bana bite batikon verdi o kadar
ben batikonu sordum ama gerek yok temiz tut önden arkaya doğru silmen yeterli dedi. pamuklu iç çamaşırı giy dedi.günlük ped kullanıyorum değiştiriyorum gün içerisinde. çok dikkatli davranıyorum umarım dikişlerimiz tutar sln
ben eminim canım bu kadar dikkate tutacaktır ... artık kafamın boş olmasını istiyorum bomboş huzurlu eminim tutacaktır...ne olur akdeniz çok dikkatli olalım olurmu ben bir ay geçse bile dikkatli oturup kalkacağım nikaha kadar son saate kadar bu sabrımı devam ettireceğim....
inşallah canım inşallah..çok dikkat etmek lazım en azından ilk kontrole kadar yeni yaptırmışız gibi davranmalıyız. hızlı hareket etmek yok. koşmak yok
aynen öyle canım hayatı yavaş çekime aldım dedim ya ben aynen öle hiç bir hareketimde aceleci davranmıyorum...
bu arada bir süre oturarak duş almak yasak doktor öyle söyledi ayakta duş al dedi aklında bulunsun canım
hımm bunu bilmiyordum canım tamam sağol söylediğin için..sana vajina daraltmayla ilgili birşey söyledimi canım doktor ?[/QUOTE
çok az daraltma yaptım fazlasına gerek duymadım dedi. fazla açılma olmamış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?