• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok teşekkürler canım..ne olur bugün dualarınızı eksik etmeyin bizden. yarın bu saatler kurtulmuş oluruz inşallah

akdenz canım ben pazartesiye kadar mesaj yazamam dilerim ki Allah'tan yarın bizim için yeniden doğuş olur herşeyin yolunda gitmesi için çok dua edeceğim senin için... ne olur sende benim için çok dua et herkese yanımızda olan herkese çok teşekkürler duanıza ihtiyacımız var kızlar pazartesi günü herşeyin en ince detayına kadar anlatırım kendinize çok iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin pazartesi güzel haberlerle görüşürüz inşallah....

akdenz canım ben pazartesiye kadar mesaj yazamam dilerim ki Allah'tan yarın bizim için yeniden doğuş olur herşeyin yolunda gitmesi için çok dua edeceğim senin için... ne olur sende benim için çok dua et herkese yanımızda olan herkese çok teşekkürler duanıza ihtiyacımız var kızlar pazartesi günü herşeyin en ince detayına kadar anlatırım kendinize çok iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin pazartesi güzel haberlerle görüşürüz inşallah....

ben de şimdi çıkıyorum canım..pazartesi sabah erkenden girerim yazarım detaylı bir şekilde..Allah yardımcımız olsun..ikimiz için de dua ediyorum inşallah herşey çok güzel olacak..hayırlı haberlerini bekliyorum..kendine çok iyi bak

kızlar dualrım sızle...pztsı gunu ıkınızın de hayrlı haberlerınız beklıyorum...ne olur ıhmal etmöeyın burayı..ALlh yardımcınız olsun..

mel

nasıl sevndm ardkşm tutmasına arada girip bilgi ver lütfen çok tedrgnz hepimiz. ankaraya nasıl gidicem bende onu düşünorum bir günde gidip döneblrmiyim ya sorun olurmu sizce:(

akdeniz ve diğer arkşım inş çok güzek geçicek bizi habersz bırakmayn dualarmz sizinle.bende paramı ayarladım ancak zaman ayarlmamam lasım birde.nasıl zaman ayarlayıp giidcem blmiorum.daha akıntı için ilaç kullanıcam:(off

akdeniz ve diğer arkşım inş çok güzek geçicek bizi habersz bırakmayn dualarmz sizinle.bende paramı ayarladım ancak zaman ayarlmamam lasım birde.nasıl zaman ayarlayıp giidcem blmiorum.daha akıntı için ilaç kullanıcam:(off

pardn ama ne akıntısı canım? bn de de arada mantar oluyor hanı dıkıslerde kuru kalmalıymıs yanasıl olacak dıye endıse edıyorum...

benm hikayem akıntı var bende beyaz. rahimde polip var o yapıor sanırordum ama doktor o yapmaz normal akıntı olablr dedi. monolox ilça verdi. alıp kullanmadım daha . sizde akıntı yokmu

gothic beyaz akıntı bendede var doktor sana ne dedi akıntı için.?acaba ilaçlar işe yararmı?ya akıntı geçmezse operasyonun başarısını etkilermi?off bide akıntı derdi var bu yetmezmiş gibi

benm hikayem akıntı var bende beyaz. rahimde polip var o yapıor sanırordum ama doktor o yapmaz normal akıntı olablr dedi. monolox ilça verdi. alıp kullanmadım daha . sizde akıntı yokmu

canım bende de mantar vardı...bıldıgım kadaryla manataran oluyor beyaz akıntı ama..işte dıkkat edıyorum kuru tutmaya ozen gosterıyorum

günaydın kızlar..size güzel haberlerle geldim. tek tek anlatayım aklınıza takılan birşey olursa sorun hepsini cevaplarım. cumartesi sabah gittim ebru hanıma. o kadar stresliydim ki kapıda geri dönmeyi bile düşündüm. neyse sıra bana geldi. önce biraz sohbet ettik.sonra operasyonun yapılacağı odaya girdik. ne zaman hazır hissedersen başlayabiliriz dedi. önce muayene etti. sonra ilaçla sildi temizledi. acısını hiç ama hiç hissetmediğim bir iğne yaptı. iğne ne zaman yapılacak dediğimde yaptım bile dedi çok şaşırdım. o derece ağrısızdı. sonra 2-3 dakika bekledik.ardından dikmeye başladı.ipin çekilişini falan hissediyorsun ama hiç ağrı sızı yok.yaklaşık 15 daika sürdü.sonra biraz dinlen sonra kalkabilirsin dedi 5 dk. dinlendim.günlük ped verdi onu taktım ve hiçbirşey hissetmedim. yürümekte oturmakta falan da zorlanmadım. ne zaman istersen konttrole gelebilirsin dedi. bazılarında iyileşme 8 haftaya kadar uzayabilir dedi o yüzden kesin anlaşılması için 8 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. %100 kanayacak korkma dedi. düğünden birkaç gün önce gelmene gerek yok dedi. ama her hastaya aynı şeyi söylemiyorum bazıları çok deforme olmuş ve açılmış oluyor onlardan 2-3 kez kontrole gelmelerini istiyoruzm bazılarından düğün öncesi gelmelerini de istiyorum dedi. yani anlayacağınız bu sizin vajinanızın durumuna bağlıymış. çok şükür ki bana o zaman gerek yok dedi. 2 gün duş alma dedi. bir ağrı kesici bir de iltihap oluşmaması için sanırım (ilacın içinde öyle yazıyor) ilaç verdi. tuvalette silmek için birşey oluyormuş dedim ona gerek yok kuru tut yeter dedi. 2 günden sonra da ayakta duş al dedi. deniz havuz bisiklete binmek yasakmış 3-4 hafta dedi. kanama da 1-2 damla oluyor o kadar. hep koyu renkti o da bu sabah pembe oldu onu da tuvalette silerken farkettim. birde tuvalette önden arkaya doğru silinecek haberiniz olsun.1 hafta kabız olmamaya dikkat et dedi. onun dışında büyük tuvaletini yapmanda sakınca yok dedi. ben kayısı yiyorum kabız olmamak için. şu anda da hiçbir ağrım yok. ama yine de dikkatli oturup kalkıyorum merdivenleri çıkarken dikkat ediyorum. aklıma gelenler bunlar siz sorarsınız cevaplarım.
bu arada sln umarım herşey yolundadır. seni çok merak ediyorum

kızlar günaydın ilk şunu söylemek istiyorum ki doktorun yanından çıktığımda operasyon bittiğinde bunca acı bunca sıkıntı bu yüzdenmiydi dedim ne salakmışım keşke önceden gelseydim dedim kendi kendime..çok şükür bitti allahıma çok şükür artık daha dik yürüyorum bunca acıdan sonra herşeyin iyi gitmesi mutlu ediyor beni..cumartesi biraz erken gittim belki 2 saat muayenehanenin önünde oturup bekledim korkudan.zaman geldi girdim biraz bekledim burcu hanım ilk önce yanına alıp konuştu lokal anesteziyle yapıyorum yaptıktan sonra hastalarımızı adet bittikten sonra bide evlenmeden bi hafta önce görmek istiyoruz dedi kafamızda herhangi bi soru işareti kalmaması açısından ilk önce bi muayene edelim dedi muayenede doktorun yardımcısı var kurtaj koltuğu gibi bi koltuğa oturuyorsunuz bacaklarınızı açıyorsunuz doktor ıkın diyor yardımcısı iki dudaktan tutup çekiyo ve ( o arada biraz canınız yanabilir :) ) o anda doktor kontrolünü yapıyo dokularınız uygunsa hemen işleme başlıyor iğneden acayip korkan ve iğne olunca ağlayan bi insan olarak söylüyorum ki böyle elinize iğne alırsınız hafif ucu batar bi irkilirsiniz ya o acıdan başka bi acı yok ve zaten iğne vururken öksürmenizi istiyor ki acı öksürükle birlikte karışsın gitsin yani canınızın yandığı tek yer yardımcının iki dudaktan tutup çekmesi oda yani biri sizi cimcikler ya öle bişi o kadarda olsun yani bana 4 ve 6 yönünde yırtılma var pek birşey sayılmaz dedi dikişlerde kendiliğinden eriyen iplik kullanıyoruz dedi dikime başladı hiç acı hissetmiyorsun o ara senle sohbet ediyor falan işlem yaklaşık 15 dakikada bitti etekle gittiğim için sadece iç çamaşırını çıkar eteğini yukarıda topla yeter dedi işlem bittikten batikonla iyice temizledi sonra yanımda yedek çamaşır götürmüştüm iç çamaşırı sadece kalktım normal hiç acı yok iç çamaşırımı giydim kendimi toparladım odasına gittim ilaç yazdı bi ağrı kesici ki zaten ağrı yok bi gazlı bez bide batikon her lavabodan sonra mikrop kapmaması için batikonla temizleyeceksin ve senden iki şeyı yapmamanı istiyorum ıkınmak ve ağır birşey kaldırmak bunların ikisi kesinlikle yok dedi normal yürüyebilirsin oturabilirsin tabiki evililiğe kadar dikkat et çok aşırı hareketlerden uzak dur normal yürüyüp oturup yatabilirsin iki gün sonra duş alabilirsin ped kullanmanı tavsiye etmiyorum pamuklu iç çamaşırı giy yeter ve gün içerisinde çamaşırını sık sık değiştir dedi ödemesi konusuna gelince 1800 tl yapıyo ben 1200 götürdüm yanımda 600 ünü kontrollere gidip geldıkçe verirsin dedi ödeme konusunda herhangi bi sıkıntı yapmadı işlem bittikten sonra normal çıkıp yürüdüm evime gelince de biraz dinlendim söylediklerine dikkat ettim her lavabodan sonra batıkonla temizledim yani şuanlık bir sıkıntı bir acı yok çok şükür..kızlar sakın ama sakın korkmayın gerçekten geç olmadan gidin yaptırın hiç bir acı yok bazı şeyleri atlamış olabılırım sorularınız varsa seve seve cevaplandırırım....

canım çok sevindim çok şükür kurtulduk. bana batikon vermedi kurula yeter dedi. hiç acı hissetmeyince birşey yapılmamış gibi oluyor çok tuhaf bir duygu. günlerce boşuna uykularım kaçmış

akdeniz selam canım uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim herşey yolunda herşey çok iyi sanki illet bir hastalıktan kurtulmuş bir hasta gibi hissediyorum kendimi... senın yazdıklarınıda okudum galıba sende de herşey yolunda çok mutlu oldum tam girerken muayeneye sen aklıma geldin acaba o ne yapıyor diye geçirdim aklımdan inşallah herşey iyidir diye çok dua ettim canım artık bizde mutlu olucaz inşallah ama dikkat edelim olurmu iyileşene kadar...

ben ilk gün çok korktum öyle acısız ki insan operasyon geçirdiğini unutuyor. yere küpem düşmüştü şak diye eğilip aldım kalkınca aklıma geldi. hemen tuvalete koştum ama sorun olmadı. bir de ilk gün büyük tuvaletimi yaptım.ıkınmak yasak o sıkıntı verdi. az önce doktoru aradım sorun olur mu diye korkma olmaz dedi ama 1 hafta çok dikkat et dedi. mecbur kalmadıkça hareket etmiyorum. ben de operasyona giderken seni düşündüm sln inşallah iyidir diye dua ettim senin için.

ben ilk gün çok korktum öyle acısız ki insan operasyon geçirdiğini unutuyor. yere küpem düşmüştü şak diye eğilip aldım kalkınca aklıma geldi. hemen tuvalete koştum ama sorun olmadı. bir de ilk gün büyük tuvaletimi yaptım.ıkınmak yasak o sıkıntı verdi. az önce doktoru aradım sorun olur mu diye korkma olmaz dedi ama 1 hafta çok dikkat et dedi. mecbur kalmadıkça hareket etmiyorum. ben de operasyona giderken seni düşündüm sln inşallah iyidir diye dua ettim senin için.

çok sağol canım benim Allah razı olsun evet hani bir ağrın sızın yok unutuveriyorsun :) ben şuan bütün hayatımı yavaş çekime aldım herşeyi yavaş yavaş yapıyorum...normal olarak tuvalete çıkabilirsin sadece kabız olmayacaksın dedi bana doktor ki ben daha tuvalete çıkmadım...

normalde 2-3 günde bir çıkan ben operasyondan beri her gün 2 kez çıkmaya başladım aksilik olup kafama takılacak ya..elimden geldiğince kayısı yiyorum sıkıntı vermesin diye. senin kanama durumu nasıl canım

normalde 2-3 günde bir çıkan ben operasyondan beri her gün 2 kez çıkmaya başladım aksilik olup kafama takılacak ya..elimden geldiğince kayısı yiyorum sıkıntı vermesin diye. senin kanama durumu nasıl canım

bende henüz kanama olmadı canım ama doktor iki üç güne sızıntı şeklinde kan gelebilir oda hafif pembe şeklinde korkma dedi sende kanama durumu nedir canım ??

Back