günaydın canım Allah'a çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım bugün ?
iyiyim canım sabah duş aldım öyle rahatladım ki anlatamam..2-3 seferdir tuvalete gittiğimde kan da gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım Allah'a çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım bugün ?
iyiyim canım sabah duş aldım öyle rahatladım ki anlatamam..2-3 seferdir tuvalete gittiğimde kan da gelmedi
canım bol su iç kabız olduğun takdirde eninde sonunda ıkınman gerekir ve bu senin için daha zor olur. duş alırken hazırolda gibi durdum hiç eğilmedim kıpırdamadım resmen.ohhh mis :) sevindim canım bende bu akşam duş alıcam inşallah ama hala tuvalete çıkamadım o çok korkutuyor beni hani zaten birşeyde yemedim doğru dürüst devamlı sulu şeyler yedim o yüzdende olabilir bilmiyorum![]()
sln ve akdeniz geçmiş olsun öncelikle çok sevindim adınıza umarım herşey istediğiniz gibi olur çok morel oldunuz bana tüm gelişmeleri yazın habersiz bırakmayın bizi inş bizde kurtuluruz sln cim doktor sana %100 garanti verdimi kanama olur die ? birde evlendikten sonrada bizi habersiz bırakma şu şehir dışında olmak tek sorunumebru hanımında ankaradan gitmesinden korkuyorum bilmiyorum umarım allahım yardımcı olurda kurtulurum sizin gibi
![]()
çok teşekkür ederim canım umarım sen de biran önce kurtulursun..hiç korkma zaten doktorlar herşeyi açık açık konusuyor. ebru hocaya gittiğimde tabiki herheste % 100 kanama olur diye ilk seferde söylemek zor önemli olan operasyon kadar kişinin kendisine dikkat etmesi dedi. bir de çok yıpranmış ve sarkması olanlarda birkaç kez kontrole gelmesi gerekebilirmiş. zaten gelme dese bile hepimiz fırsat bulunca gideriz kontrole.