• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tahmini 1 ayı bulur sanırım dişiklerin düşmesi..misina gibi birşeydi değil mi..bide diktikten sonra en son nasıl bağladılar sanırım kafama o kadar takılıyor ki nasıl oldu nasıl olacak diye

evet misina ipine benziyordu nasıl bağladı nasıl yaptı bilmiyorum ben sadece ipi yukarı çekerken gördüm evet 1 ay sonra ipler düşmeye başlar inşallah bir sorun olmaz bende şu tuvalet sorununu çözeyim nasıl kayısı yiyorsun sen canım kuru mu meyvesini mi

sabah aç karna kuru kayısı yedim 3 gün 4-5 tane..bugün yemedim ama.bir de hiç kola içmiyorum..canım soguk birşey isterse de kayısı suyu içiyorum canım. su içmeyi de ihmal etme bu arada

sabah aç karna kuru kayısı yedim 3 gün 4-5 tane..bugün yemedim ama.bir de hiç kola içmiyorum..canım soguk birşey isterse de kayısı suyu içiyorum canım. su içmeyi de ihmal etme bu arada

tamam canım sağol yaa bugün deneyeyim hemen hiç böyle olmazdı ama korkudan oluyor işte :(

ben de 5 gün sonra gittim. düküşlerin düşmesini göremeyebiliriz adet olursak. sen ilk kontrole ne zaman gideceksin

adet bitiminden hemen sonra yani ramazan bayramından hemen sonra giderim büyük ihtimal bayramda adet olucam canım görünür heralde canım ya pede düşer dikkat edersek ordan görürüz

aslında ben de o zamanlarda gitmek istiyorum ama yaklaşık 8 hafta sonra kesin sonuç belli olur dedi doktor 2 kez gitmek zor olacağından 8 hafta sabretmek zorundayım..canım dikişler düşünce de birbirimize haber verelim

aslında ben de o zamanlarda gitmek istiyorum ama yaklaşık 8 hafta sonra kesin sonuç belli olur dedi doktor 2 kez gitmek zor olacağından 8 hafta sabretmek zorundayım..canım dikişler düşünce de birbirimize haber verelim

akdenız, doktor antıbıyotuık mı verdı ? bır de norml wc ye oturmıyosunu z heral de dımı, klozet kullanmak gerek?

8 haftada çokmuş ya bana 4 hafta iyileşme için yeterli bir süreç dedi aman sonuç iyi olsunda boşver canım benim evlilik tarihim belli senin öyle bir durumun yok için en azından bu konuda rahat yani tabiki bununla ilgili birşey olduğunda yapacağım ilk şey hemen buraya yazmak bu konuda birbirmize yol gösterirsek bu durumu en iyi şekilde atlatırız...düşünsene hayatında hiç tanımadığın bi insanla dertleşiyorsun yardım ediyorsun yardım alıyorsun falan bazen bu durum bende gülümseme yaratmıyor değil :)etrafımdakilerin bazen gerçekten arkadaşım olup olmadığı konusunda şüpheleniyorum...

akdenız, doktor antıbıyotuık mı verdı ? bır de norml wc ye oturmıyosunu z heral de dımı, klozet kullanmak gerek?

majezik verdi hiç içmedim onu bir tane daha ilaç verdi iltihap oluşmasın diye ama onun adını unuttum canım yarın yazarım ilaç evde çünkü. normal wc ye oturmadım hiç klozet kullanıyorum. özellikle 1 hafta normal wc ye gitmemek daha iyi olur bence ama doktora sormak lazım sakınca olur mu diye.

ben normal tuvalette yapıyorum çok eğilmeden hafif bacaklarımı kırıyorum doktor çok aşırı ıkınmak ve ağır kaldırmamayı şart koştu bana o kadar ki evimizde klozet yok zaten :)

bana verdiği antibiyotiğin adı alfoxil majezik vermedi bana bite batikon verdi o kadar

ben batikonu sordum ama gerek yok temiz tut önden arkaya doğru silmen yeterli dedi. pamuklu iç çamaşırı giy dedi.günlük ped kullanıyorum değiştiriyorum gün içerisinde. çok dikkatli davranıyorum umarım dikişlerimiz tutar sln

ben batikonu sordum ama gerek yok temiz tut önden arkaya doğru silmen yeterli dedi. pamuklu iç çamaşırı giy dedi.günlük ped kullanıyorum değiştiriyorum gün içerisinde. çok dikkatli davranıyorum umarım dikişlerimiz tutar sln

ben eminim canım bu kadar dikkate tutacaktır ... artık kafamın boş olmasını istiyorum bomboş huzurlu eminim tutacaktır...ne olur akdeniz çok dikkatli olalım olurmu ben bir ay geçse bile dikkatli oturup kalkacağım nikaha kadar son saate kadar bu sabrımı devam ettireceğim....

ben eminim canım bu kadar dikkate tutacaktır ... artık kafamın boş olmasını istiyorum bomboş huzurlu eminim tutacaktır...ne olur akdeniz çok dikkatli olalım olurmu ben bir ay geçse bile dikkatli oturup kalkacağım nikaha kadar son saate kadar bu sabrımı devam ettireceğim....

inşallah canım inşallah..çok dikkat etmek lazım en azından ilk kontrole kadar yeni yaptırmışız gibi davranmalıyız. hızlı hareket etmek yok. koşmak yok

inşallah canım inşallah..çok dikkat etmek lazım en azından ilk kontrole kadar yeni yaptırmışız gibi davranmalıyız. hızlı hareket etmek yok. koşmak yok

aynen öyle canım hayatı yavaş çekime aldım dedim ya ben aynen öle hiç bir hareketimde aceleci davranmıyorum...

Back