hngi sehrdesn cnm?

cok sagol canım acaba davransları yaklasm tarzı nasl bide erkek cok cekiniyorm

Ben de çok çekiniyorum,henüz gitmedim, ben de merak ediyorum yaklaşımını davranışlarını,hayatımda ilk kez erkek jinekoloğa gidicem, yaklaşımını bilenler bilgilendirirse çok rahatlamış olucaz.. Lütfen kızlar bilenler aydınlatsın bizi, Akın Bey'in yanında rahat eder miyiz?

aynen canm sana katılıyorm umarm bekledgmz sonucu alrz

arkadaslar hıç çekinmeyin ve korkmayın ben akın beyı bılmıyorum tanımıyorum sadece ordan burdan duydum hıc korkmayın ve hıc utanmayın herseyı acık bısekılde sorabılırsınız..ben hastalandıgımda bır ıkı erkek doktora muayne oldum ınsan saglıgı olnca utanma dıye bısey kalmıyor ıcınıze rahatlamak ıcın ıstedıgınız soruyu sorabılırsınız yaklasımları cok ıyı her seyı mantıklı bır sekılde cevaplıyorlar..ve kendınızı kotu hıssetmeyın zaman zaman bende oyle oldum daha ıslemı yapmadım ne zaman yapacam bılmıyorum bende burdan sızlere yazarak bıraz ıyı oluyorum napalım bı hata yaptık işte bedelini oduyoruz dılerım bu hayarlı gunde rabbim yuzumuze guler ve hersey yoluna gırer.moralınızı yuksek tutun.

ebru hanıma geçici işlem yaptıran bir arkadaş vardı sonucu paylaşmadı halen dimi? çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle döner..

sakınnnnn!!!! ister tamamen yırtılmış olsun ister yırtılmamış... kesinlikle tekrar aynı hatayı yapma. hele ki sana bunu diyen erkek arkadaşınla asla! ilerde çok daha pişman olursun...
bir an önce bi jinekologa gidip muayene ol arkadaşım.. erkek arkadaşının da bu durumdan faydalanmasına imkan verme..

ebru hanıma geçici işlem yaptıran bir arkadaş vardı sonucu paylaşmadı halen dimi? çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle döner..
yok, hala yazmadı, ben de çok merak ediyorum, inşallah çok güzel bir balayı geçiriyordur...

sagol canim haziranin 5indn snra şişli med deki akın beye gtmeyi dusunuyorm randevu alıp ama hala aklmda soru işaretleri var yırtılmış olasaydı delik gozukmezmiydi yani vajinanın icnde benim top gbi bsey off kafayi yicem

Canım bizim yorumlamamız imkansız.. En güzeli muayeneni ol,soru işaretleri silinsin kafandan.. Sonra da işlemi yaptırırsın kesin kanamaz yırtılmış derse..

Ben de doktora gitmeden önce baktım baktım hiçbişey anlamadım, doktor bi baktı 5 saniyede söyledi durumu.. Keşke kendimiz bakıp anlayabilsek :44:

Burcu Hanım ne fiyat verdi sana?

daraltma işlemi olmamısına ragmen burcu hanım bana 2200 tl dedi bende daralktma işlemi yok neden bukadar çok istiyosunuz dediğimde flep koyucaz yakında bi eklilik tarihi olmadığı için daha garanti olması açısından flep koncak öntarafa dedi ama kararsız kaldım parasını geçtim gerçektenden garanti olcagını bilsem hemen toparlayıp gitcem ama kararsızım işte benim aldığım duyumlara görede korkut bey burcu hanımdan daha iyiymiş ankaradaki ebru hanım burda olsa hiç düşünmeden giderdim ondan çoğu hasta memnun

canım bence akın beylede bi görüş o vajinanın tipine gore fleb yontemini uyguluyomuş fiyatıda 1300 tl bende muayeneye akın beye gdicem

senin durumun ne canım hangi doktora gttin ne dedi yaklasımi nasldı cok soru sordm ama kusura bakma artk:)

Önemli değil Canım ben muayeneye Burcu Hanıma gittim saat 3 yönünde yırtık var dedi.. Eğer böyle gelirsen yine (sinir oldum bu cümlesine) 2000 tl ye yaparım dedi..Bu sene yaptırırsam öyleymiş seneye şubat mart gibi fiyatlar değişir yine dedi.. Ben tam bi ilişki yaşamadım kimseyle o yüzden kesin kanamaz mı işlemsiz dedim %20 kanar dedi ama zorlama olursa dedi.. Ben de emin olamadım Akın Beye de gidip muayene olayım diyorum..

delik görünmeyebilir canım, kendi kendimize bakarak hiç birşey anlayamayız maalesef..

Ben de doktora gitmeden önce baktım baktım hiçbişey anlamadım, doktor bi baktı 5 saniyede söyledi durumu.. Keşke kendimiz bakıp anlayabilsek :44:
keşke canım ben sağlıkçı olduğum halde ve yüzlerce vajina görmüş olmama rağmen anlayamadım, çünkü kendi kendime de bir yere kadar görebiliyorum

canım bence de sen bi akın beye de muayene ol...

Eğer Akın Bey de aynı şeyleri söylerse gittiğim gün yaptırırım artık.. Tek doktora gösterip karar vrmek istemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…