kızlar korkut beye dikim yaptıran yokmu bende onun ismini çok duydum ve bu konuda çok başarılı oldugunu
ı

bende duydum bır cok kez oda buradan bırdde googleden adını yazınca da bayıa bir yorum çıkıyor.bende aın beyle konutum bızzatta arkadaslar bısey dıyecegım bu sızın su anda yazdıgınız rakamlar yenı mı? cunku ben daha gecen gun konustum 3 dr,la bırden burcu hnm 2500 le 2800 arası dedı daratla dahıl.akın bey 1300 daraltma ıslemınede 1200 dedı korkut beyde 200o le 2500 arası dedı ?? hangısı dogru bunlar kafalarına göre rakam mı verıyor ? :S

Ben Burcu Hanıma geçen ay muayeneye gittim 2000-2500 arası dedi,forumdan bi arkadaşta telde sormuş 1800-2400 arası demişler sana da 2500-2800 demiş. ben de anlamıyorum neye göre uyduruyolar..

Ben Burcu Hanıma geçen ay muayeneye gittim 2000-2500 arası dedi,forumdan bi arkadaşta telde sormuş 1800-2400 arası demişler sana da 2500-2800 demiş. ben de anlamıyorum neye göre uyduruyolar..
canım ben bi doktorun kendi sitesinde okumuştum, vajinanın durumuna, zarın durumuna, yapılan işleme göre fiyat değişir yazıyordu, ama tabi bu kadar fark olur mu gerçekten yoksa doktorlarda kime ne tutturabilirsek mantığındalar mı bilemiyorum maalesef

tabiki kişiye göre değişir ama en azından fiyat aralığı aynı olur.. 1800-2400 diyo 2500-2800 diyo fiyat aralığını bile farklı veriyo yani.. çok araştırdığımız için kafamız karmakarışık oldu artık :26:

bende o yuzden herhangı bır gırısımde bulunamıyorum param olmadıgı ıcın..ayarlamadım dıye yanı hey allahım ya...

KANAMA GERÇEKLEŞTİ :)
arkadaşlar düğünüme çok az bi zaman kaldı evimi yerleştiriyorum hafta sonu nişanlımla birlikte olduk. ve başta yazdığım gibi kanama gerçekleştii hemen sizlerle paylaşmak istedim durumuu. çok canım yandı doktor bey sağolsun nasıl yaptıysa ilişkiye girebilmek için bayağı uğras verdikk ben bukadarını beklemiyodum herşey yolunda gitti bikaç damlada kan geldi çok fazla değildi... inşallahhh herkes aynı sonucu alabilir ben kurtuldumm Allah hepinizin yardımcısı olsun...

çok sevindim senin adına arkadaşım. ne zaman yaptırmıştın sen bu yöntemi. bende zaman yaklaştıkça bütün umutlarım kırılıyor olmayacakmış gibi hissediyorum sanki çok korkuyorum.. RABBİM yardım etsin hepimize..

cnm nasıl sevindim anlatamam..şahap bey gerçekten kalıcı yapıyor bence..yalnız şimdi bu olumlu yazından sonra hemen bu doktor hakkında kötü birşey yazılır gibime geliyor!!!daha önce olduğu gibi

Son düzenleme:

Bugün ebru hanıma kontrol için gittim kızlar.. çok mutluyum felbin tuttugunu dikişlerin tam anlamıyla oturdugunu söyledi. çok iyi bakmışsın dedi,%500 kanar sen hiç korkma dedi. ne kadar sevindim anlatamam.. çok küçük bir nokta var daha öncede söylemiştim dedi ama işlem bile gerektirmeye bilir dedi. düğünden önce aklında bi şüpe kalmaması için gel bakalım dedi. şuan gerçekten içim rahatladı . Ebru hanım gerçekten çok iyi anlayışlı bir doktor inşallah sonucu alıncada bu kadar mutlu olabilirim...

bende çok korkuyodum olmayacak diye sakın korkma ben kasım ayında yaptırdım doktor şahap inmezee

cnm nasıl sevindim anlatamam..şahap bey gerçekten kalıcı yapıyor bence..yalnız şimdi bu olumlu yazından sonra hemen bu doktor hakkında kötü birşey yazılır gibime geliyor!!!daha önce olduğu gibi

valla istedikleri kadar kötü şeyler yazabilirler canım ben size sonucumu bildirdim inşallahhh hepimizin bu sıkıntısı benim gibi olumlu sonuçlanır Allahh hepinizin yardımcısı olsunnn

Clooo, çok sevindim senin adına canım.. Darısı benim başıma ama benim düğün öncesi hariç daha önce kontrol'e gitme şansım yok ( Umarım iyileşmiştir benim dikişlerde artık, 5 ay oldu neredeyse( Sormak istediğim bir kaç soru var aslında ama özelden msj hakkım yok. Ağdaya izin verdi mi doktor, yapıyor musun? Düğün öncesi kontrol'e gidecek misin yine de?

arkadaşlar hepinizi aydınlatmışımdır umarım.. bidaha forma giremiycem o yüzden burdan tekrar sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.. kasım ayında flep yöntemle ameliyat oldum doktorum şahap inmezdi. bazı arkadaşlar doktorun çok asabi ve azarlar gibi konustuğunu soylesede bana karşı asla öyle bişeyi olmadı aksine çok ilgiliydi. kasımdan 2ay sonra beni kontrole çağırdı ve birdaha gelmene gerek yok demişti gerçektende öle oldu. mayıs ayında ilişkiye girdik ve kanamam gerçekleştii kanamanın gerçekleşmesiyle birlikte doktor bey okadar iyi daraltma yapmışkii ilişkiye girmekte bayağa zorlandık kan gelmeseydi bilee bu kadar zorlanmamız ilk defa ilişki yaşamışım hissini nişanlıma yaşattı. bu gerçektenn çok kötü bi duygu sevdiğim insana yalan soylemek onu kandırmak ama başka çarem yoktu. biliyorumki burdaki bütün arkadaşlarım bunu sevdiği insana yapmak istemez ama kader bu Allah hepinizin yardımcısı olsun ben nasıl kurtulduysam sizde biran önce bu durumdan kurtulursunuzz... Şansınız bol olsun Allahımm yardım etsin...

arkadaşlar hepinizi aydınlatmışımdır umarım.. bidaha forma giremiycem o yüzden burdan tekrar sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.. kasım ayında flep yöntemle ameliyat oldum doktorum şahap inmezdi. bazı arkadaşlar doktorun çok asabi ve azarlar gibi konustuğunu soylesede bana karşı asla öyle bişeyi olmadı aksine çok ilgiliydi. kasımdan 2ay sonra beni kontrole çağırdı ve birdaha gelmene gerek yok demişti gerçektende öle oldu. mayıs ayında ilişkiye girdik ve kanamam gerçekleştii kanamanın gerçekleşmesiyle birlikte doktor bey okadar iyi daraltma yapmışkii ilişkiye girmekte bayağa zorlandık kan gelmeseydi bilee bu kadar zorlanmamız ilk defa ilişki yaşamışım hissini nişanlıma yaşattı. bu gerçektenn çok kötü bi duygu sevdiğim insana yalan soylemek onu kandırmak ama başka çarem yoktu. biliyorumki burdaki bütün arkadaşlarım bunu sevdiği insana yapmak istemez ama kader bu Allah hepinizin yardımcısı olsun ben nasıl kurtulduysam sizde biran önce bu durumdan kurtulursunuzz... Şansınız bol olsun Allahımm yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…