canım hareket kısıtlaman oldumu hiç

çok geçmiş olsun, gözün aydın... darısı bekleyen herkesin, hepimizin başına inşallah....

canımmm senin de gözün aydın, çok sevindim adına

bende çok korkuyodum olmayacak diye sakın korkma ben kasım ayında yaptırdım doktor şahap inmezee

sagol canım inşallah dediğin gibi olurda bende kurtulurum.. dilerim artık herşey gönlünce olur.

takibi sorabilirsin canım.üç ay sonunda yapabilirsin demişti ebru hanım bende yapıorum artık..

çok geçmiş olsun, gözün aydın... darısı bekleyen herkesin, hepimizin başına inşallah....

canımmm senin de gözün aydın, çok sevindim adına

çok teşekkür ederim canım inşallah sonucu alıncada bu kadar sevinebilirim..

ya arkadaşlar benımkıler tutturdu ekim ayında yapalım dugunu dıye bende ısrarla dırenıyorum hayır dıye..daha yaptıramadım işlem.eğer haziran ılk haftası yaptırırsam sayet ekım ayına kadar yanı totalde 4 ayda geçer mi acaba dıkıslerı fılan duser mı ?? yaptıran arkadaslara soruyourm?

canım bence zamanlama çok iyi zaten dikişler 1 ay içinde eriyormuş

Benim gittiğim doktor,en fazla iki ay kala yapılması gerektiğini söylemişti,daha az kala da yapılabilir ama garanti olması açısından , olur bi aksilik olur kaynama gecikir demişti.. Zamanlaman gayet iyi canım yeterli yani 4 ay...

canım haziranda yaptırırsan ekimde çoktan iyileşmiş olursun.. zaten doktorlar 1,5 ay sonra fln kontrole çağırıyor.. yani senin durumun temmuz sonuna kadar netleşir, tutup tutmadığı belli bile olur. Dikişler 1-1,5 ayda düşüyormuş..

ROXEN naptı acaba, geçtiğimiz haftasonu düğünü vardı... İnşallah güzel haberlerle gelir en kısa zamanda.

arkadaşlar ben çok giremiyorum kusura bakmayın ama sürekli takip ediyorum sizi bende geçenlerde burcu hanıma muayene gittim flep yöntemiyle yapabiliriz dedi yakında bi evlilik olmadığı için ilaçları düzenli kullanır kontrollerine gelirsen problem olmaz dedi ama genede korkularım var ve bu konuda burcu hanımın eşi korkut arslanı daha çok övüyolar karar vermediğim için sadece muayene oldum tutan arkadaşları gördükçe umutlanıyorum ama genede korkularım büyük hayatıma giren bütün erkekleri uzaklastırıyorum evlenmekten korkuyorum ya o gece bi sorun çıkarsa nasıl hesabını veririm aileme o insanlara zaten yasatmazlarda beni hayata küstüm sanki allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

bende yaptırmak ıstıyorum ama cok korkuyorum herseyın hayırlısı..bende tutmamasından korkuyorum.

Allahim cok sukur benim gibi nice arkadasim varmis o kadar canim skiliorduki sadece bir gecenin bedelini yillardir basimi beynimi kemirerek oduyorum bende yaptirmak istiyorum ama daha ortada dugun falan yok acaba bi sorun olurmu bes yil sonra bile evlensem ankarada yaptirmak istiyorum en yakin orasi gibi sanki

Burcu Hanım ne fiyat verdi sana?

Burcu Hanım ne fiyat verdi sana?

kzlar size bsey sormam lazm bi umut olmazsa son care doktora gdip muayene olmak benim ilski sırasnda cok zorlandı canım yandı bir miktar kahverengi kan geldi ama şimdi baktgmda vajinanın icnde et parcasi var top gbi delikte gorunmuyo sizce yırtıldmı yada sizn ki yırtldıktn snra nasl bir gorntu aldı erkek arkadasm yırtldı yne yapalm dyo iknci kez hata yapmak istemyorm yardm edn lutfn

canımm sakınn bır daha deneme yapma aynı seylerı tekrar yasama cok kotu duruma dusersın benım ıkı yıl surdu ama ne oldu sonuc gıttı baskasıyla nısanlandı ve suan evlılık hazırlıklarını yapıyor bana da parayı ben verecem dedi veriş o veriş daha verecek verecek.hastalanırdım kadınsal hastalıklar hıcbızaman yanaımda olmadı destek cıkmadı yardımcı olacam dıyordu olmadı yıne benımle bırlıkte olmak ıstıyordu ben sevdıgım ıcın gıttım ona ve sevdıgım ıcınde bedelini agır oduyorumm hergun aglıyorum ama ne care olan ve olmuse care bulunmuyormus..

canım bliyorm hepsni bende yasadm 5ay once ama smdi kafamda oldumu olmadmi sorusu ictn ice kemiriyo beni sence yırtlmsmıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…