arkadaşlar hepinizi aydınlatmışımdır umarım.. bidaha forma giremiycem o yüzden burdan tekrar sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.. kasım ayında flep yöntemle ameliyat oldum doktorum şahap inmezdi. bazı arkadaşlar doktorun çok asabi ve azarlar gibi konustuğunu soylesede bana karşı asla öyle bişeyi olmadı aksine çok ilgiliydi. kasımdan 2ay sonra beni kontrole çağırdı ve birdaha gelmene gerek yok demişti gerçektende öle oldu. mayıs ayında ilişkiye girdik ve kanamam gerçekleştii kanamanın gerçekleşmesiyle birlikte doktor bey okadar iyi daraltma yapmışkii ilişkiye girmekte bayağa zorlandık kan gelmeseydi bilee bu kadar zorlanmamız ilk defa ilişki yaşamışım hissini nişanlıma yaşattı. bu gerçektenn çok kötü bi duygu sevdiğim insana yalan soylemek onu kandırmak ama başka çarem yoktu. biliyorumki burdaki bütün arkadaşlarım bunu sevdiği insana yapmak istemez ama kader bu Allah hepinizin yardımcısı olsun ben nasıl kurtulduysam sizde biran önce bu durumdan kurtulursunuzz... Şansınız bol olsun Allahımm yardım etsin...
çok geçmiş olsun, gözün aydın... darısı bekleyen herkesin, hepimizin başına inşallah....KANAMA GERÇEKLEŞTİ :)
arkadaşlar düğünüme çok az bi zaman kaldı evimi yerleştiriyorum hafta sonu nişanlımla birlikte olduk. ve başta yazdığım gibi kanama gerçekleştii hemen sizlerle paylaşmak istedim durumuu. çok canım yandı doktor bey sağolsun nasıl yaptıysa ilişkiye girebilmek için bayağı uğras verdikk ben bukadarını beklemiyodum herşey yolunda gitti bikaç damlada kan geldi çok fazla değildi... inşallahhh herkes aynı sonucu alabilir ben kurtuldumm Allah hepinizin yardımcısı olsun...
canımmm senin de gözün aydın, çok sevindim adınaBugün ebru hanıma kontrol için gittim kızlar.. çok mutluyum felbin tuttugunu dikişlerin tam anlamıyla oturdugunu söyledi. çok iyi bakmışsın dedi,%500 kanar sen hiç korkma dedi. ne kadar sevindim anlatamam.. çok küçük bir nokta var daha öncede söylemiştim dedi ama işlem bile gerektirmeye bilir dedi. düğünden önce aklında bi şüpe kalmaması için gel bakalım dedi. şuan gerçekten içim rahatladı . Ebru hanım gerçekten çok iyi anlayışlı bir doktor inşallah sonucu alıncada bu kadar mutlu olabilirim...
bende çok korkuyodum olmayacak diye sakın korkma ben kasım ayında yaptırdım doktor şahap inmezee
Clooo, çok sevindim senin adına canım.. Darısı benim başıma ama benim düğün öncesi hariç daha önce kontrol'e gitme şansım yok( Umarım iyileşmiştir benim dikişlerde artık, 5 ay oldu neredeyse ( Sormak istediğim bir kaç soru var aslında ama özelden msj hakkım yok. Ağdaya izin verdi mi doktor, yapıyor musun? Düğün öncesi kontrol'e gidecek misin yine de?
çok geçmiş olsun, gözün aydın... darısı bekleyen herkesin, hepimizin başına inşallah....
canımmm senin de gözün aydın, çok sevindim adına
ya arkadaşlar benımkıler tutturdu ekim ayında yapalım dugunu dıye bende ısrarla dırenıyorum hayır dıye..daha yaptıramadım işlem.eğer haziran ılk haftası yaptırırsam sayet ekım ayına kadar yanı totalde 4 ayda geçer mi acaba dıkıslerı fılan duser mı ?? yaptıran arkadaslara soruyourm?
ya arkadaşlar benımkıler tutturdu ekim ayında yapalım dugunu dıye bende ısrarla dırenıyorum hayır dıye..daha yaptıramadım işlem.eğer haziran ılk haftası yaptırırsam sayet ekım ayına kadar yanı totalde 4 ayda geçer mi acaba dıkıslerı fılan duser mı ?? yaptıran arkadaslara soruyourm?
canım haziranda yaptırırsan ekimde çoktan iyileşmiş olursun.. zaten doktorlar 1,5 ay sonra fln kontrole çağırıyor.. yani senin durumun temmuz sonuna kadar netleşir, tutup tutmadığı belli bile olur. Dikişler 1-1,5 ayda düşüyormuş..ya arkadaşlar benımkıler tutturdu ekim ayında yapalım dugunu dıye bende ısrarla dırenıyorum hayır dıye..daha yaptıramadım işlem.eğer haziran ılk haftası yaptırırsam sayet ekım ayına kadar yanı totalde 4 ayda geçer mi acaba dıkıslerı fılan duser mı ?? yaptıran arkadaslara soruyourm?
ROXEN naptı acaba, geçtiğimiz haftasonu düğünü vardı... İnşallah güzel haberlerle gelir en kısa zamanda.
Evet çok merak ediyorum, o da geçici yaptıracaktı ebru hanıma... geçen çarşambadan beri gelmiyor buraya.. inşallah mutlu bi şekilde gelir.Öyle mi hafta sonu muydu? İnş yazar bir an önce
Evet çok merak ediyorum, o da geçici yaptıracaktı ebru hanıma... geçen çarşambadan beri gelmiyor buraya.. inşallah mutlu bi şekilde gelir.
İnşş amiiiiiiiiiinnnnnnn..
canım sen diktrmsmiydn?
arkadaşlar ben çok giremiyorum kusura bakmayın ama sürekli takip ediyorum sizi bende geçenlerde burcu hanıma muayene gittim flep yöntemiyle yapabiliriz dedi yakında bi evlilik olmadığı için ilaçları düzenli kullanır kontrollerine gelirsen problem olmaz dedi ama genede korkularım var ve bu konuda burcu hanımın eşi korkut arslanı daha çok övüyolar karar vermediğim için sadece muayene oldum tutan arkadaşları gördükçe umutlanıyorum ama genede korkularım büyük hayatıma giren bütün erkekleri uzaklastırıyorum evlenmekten korkuyorum ya o gece bi sorun çıkarsa nasıl hesabını veririm aileme o insanlara zaten yasatmazlarda beni hayata küstüm sanki allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Burcu Hanım ne fiyat verdi sana?
canımm sakınn bır daha deneme yapma aynı seylerı tekrar yasama cok kotu duruma dusersın benım ıkı yıl surdu ama ne oldu sonuc gıttı baskasıyla nısanlandı ve suan evlılık hazırlıklarını yapıyor bana da parayı ben verecem dedi veriş o veriş daha verecek verecek.hastalanırdım kadınsal hastalıklar hıcbızaman yanaımda olmadı destek cıkmadı yardımcı olacam dıyordu olmadı yıne benımle bırlıkte olmak ıstıyordu ben sevdıgım ıcın gıttım ona ve sevdıgım ıcınde bedelini agır oduyorumm hergun aglıyorum ama ne care olan ve olmuse care bulunmuyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?