arkadaşlar hepinizi aydınlatmışımdır umarım.. bidaha forma giremiycem o yüzden burdan tekrar sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.. kasım ayında flep yöntemle ameliyat oldum doktorum şahap inmezdi. bazı arkadaşlar doktorun çok asabi ve azarlar gibi konustuğunu soylesede bana karşı asla öyle bişeyi olmadı aksine çok ilgiliydi. kasımdan 2ay sonra beni kontrole çağırdı ve birdaha gelmene gerek yok demişti gerçektende öle oldu. mayıs ayında ilişkiye girdik ve kanamam gerçekleştii kanamanın gerçekleşmesiyle birlikte doktor bey okadar iyi daraltma yapmışkii ilişkiye girmekte bayağa zorlandık kan gelmeseydi bilee bu kadar zorlanmamız ilk defa ilişki yaşamışım hissini nişanlıma yaşattı. bu gerçektenn çok kötü bi duygu sevdiğim insana yalan soylemek onu kandırmak ama başka çarem yoktu. biliyorumki burdaki bütün arkadaşlarım bunu sevdiği insana yapmak istemez ama kader bu Allah hepinizin yardımcısı olsun ben nasıl kurtulduysam sizde biran önce bu durumdan kurtulursunuzz... Şansınız bol olsun Allahımm yardım etsin...
canım hareket kısıtlaman oldumu hiç