Umudunu kaybetme canım, ben de çok dua ediyorum hepimiz için, inşallah herşey yolunda gidecek
maalesef bir çoğumuzunki aynı yapıda canımİnş canım,kanamazsa benimki direk baba evine gönderir o yapıda biri, kötü düşünmek istemiyorum allah yardımcımız olsun
canım ben geçici yaptırdım hatırlarsan, flep değil. 6 gün doldu ve artık o istese de ben o işi yapamam. murat beyin bana müsaade ettiği süre boyunca zaten elimden geldiğince uğraştım olsun diye, tam oluyordu ki benimkinin aklı başına geldi ve geri çekildi... artık düğünü beklemekten başka çarem yok. kalıcıyı da yaptıramam, çünkü dikişler fln dışardan görünüyormuş, bir de onun hesabını verememcnm yaa nikahınız olmus sonucta suan karı -kocasınız ..
bi kac ay var diyosun yaa.. erkek mllti en iyi sen tanırsın gerci ama bnce yalnız kaldıgnz bi an ...
ne bileyim kur vs bişeyler yaparsan ... kendini tutamayıp olablr cnm??
hani gecici dügnden 3 gün önce yapılmalı ya ... bi sorun olmaz d,mi cnm senin için hani bi ay sonra falan ??
ama cok sevndm adına cnm ..
canm acıdı falan demssn ya tutms yani ne gzell:)
Ya bir de isterse düğünden önce dayanamayıp o zaman ne yapacaksın.. Ne zor bi durum ya.. Peki Murat Beyi aradın mı bilgi verdin mi? Tekrar ona gideceksin herhalde..maalesef bir çoğumuzunki aynı yapıda canımzaten o yapıda olmasalardı bi damlacık şey için bu durumlara düşmezdik
canım ben geçici yaptırdım hatırlarsan, flep değil. 6 gün doldu ve artık o istese de ben o işi yapamam. murat beyin bana müsaade ettiği süre boyunca zaten elimden geldiğince uğraştım olsun diye, tam oluyordu ki benimkinin aklı başına geldi ve geri çekildi... artık düğünü beklemekten başka çarem yok. kalıcıyı da yaptıramam, çünkü dikişler fln dışardan görünüyormuş, bir de onun hesabını veremem
keşke olsaydı bitseydi de şuanda rahatlamış bir şekilde size destek veriyor olabilseydim
O zaman da binbir bahane bulcam canım, napayımYa bir de isterse düğünden önce dayanamayıp o zaman ne yapacaksın.. Ne zor bi durum ya.. Peki Murat Beyi aradın mı bilgi verdin mi? Tekrar ona gideceksin herhalde..
O zaman da binbir bahane bulcam canım, napayımMurat beye bilgi verdim, bana güven verdiği için sanırım tekrar ona giderim. Bir de ortamı bildiğim için daha az stres yaparım heralde bu sefer. Ama yeni birine gitsem acaba nasıl yaklaşacak bana, napıcak fln stresi oluyor. BU gittiğim yerdeki anestezi uzmanı o kadar babacan birisiydi ki, gözümü açtığımda ilk onu gördüm ve ağlamaya başladım, adam beni teselli etti, omzuma dokundu geçti kızım artık ağlama dedi..
inşallah fiyat konusunda da yardımcı olur, az para değil çünküTabiki ortamını bildiğin için daha rahat edersin.. Bence de ilkinde kendi yaptığı için ikincisinde de daha çok yardımcı olacaktır sana.. Tekrar aynı stres çok zorama bi şekilde kalkıcaz altından tüm bu yaşadıklarımızın ve yaşayacaklarımızın.
inşallah fiyat konusunda da yardımcı olur, az para değil çünküTabiki ortamını bildiğin için daha rahat edersin.. Bence de ilkinde kendi yaptığı için ikincisinde de daha çok yardımcı olacaktır sana.. Tekrar aynı stres çok zorama bi şekilde kalkıcaz altından tüm bu yaşadıklarımızın ve yaşayacaklarımızın.
inşallah fiyat konusunda da yardımcı olur, az para değil çünküinşallah bu sefer altından kalkabilirim canım
Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.
İşler pek yolunda gitmedi. Biliyorsunuz benim nikahım haftasonuydu. Ama düğünüme daha bikaç ay var.
Eşim tam ilişkiye girecekken vazgeçti, düğünü bekleyelim, herşey zamanında ve adetlere uygun olsun dedi. İkna edemedim.
Ben de boşuna stres sıkıntı çekmiş ve boşuna bu kadar para harcamış oldum
Aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağım aylar sonra, ve bu beni iyice geriyor
Keşke olsaydı da kurtulmuş olsaydım şimdi...
Ama ilişki olsaydı kanayacaktı, çünkü zorladığında çok acı hissettim. Bu da bir nevi teselli benim için
Keşke size güzel haberler verebilseydim kızlar, çok üzgünüm, kusura bakmayın
inşallah fiyat konusunda da yardımcı olur, az para değil çünküinşallah bu sefer altından kalkabilirim canım
aminnn canım, evet dediğin gibi vardır heralde bunda da bi hayır diyorum...canım herşeyin hayırlısı olsun senin adına vardır bir hayır. ilk mesajını az önce okudun bir iki satırını okurken içim cız etti bir an kötü haber vereceksin sandın çok şükür kü değil..Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızda inşallah iyi haberlerinide yazarsın bizler..
şimdi nikah oldu ama evimiz yok bizim, öyle 2 günlüğüne biyere tatile gitmiştik, orda olmasını istemedi işte. kendi evimizde kendi yatağımızda olsun dedi. bazı erkeklerin var işte böyle takıntıları, o da bana denk geldicanım birazcık daha sabretceksin.ama anlamıyorum ben yani zaten nikahınız olmuş karı kocasınız düğünü niye bekleyelim diyoki.sonuçta düğün olmasa bile evlisiniz çok saçma ya.birde kalıcıda dikişler gözüküyormuş demişsin ya ama eriyor o dikişler nasıl gözükecek ki?
kalıcı 1500, geçici 1200 tl canım :SKalıcı ne kadar geçici ne kadar canım Murat Beyde?
ewet, o konuda korkum yok, zorla yapacak da değil heralde. madem çok istiyor, beklesin bakalım düğüne kadar :Sanladım canım...madem öyle demiş düğüne kadar da bişe istemeye hakkı yok.isterse de sen busefer düğünü bekleyeyelim herşey adetine uygun olsun dersin.herşey gönlüne göre olsun
ewet, o konuda korkum yok, zorla yapacak da değil heralde. madem çok istiyor, beklesin bakalım düğüne kadar :S
çok istemiştim bir an önce bu işten kurtulmayı, rahatlamayı ama, demek ki daha cezam bitmemişdaha çekecek sıkıntım varmış benim...
herşey hepimizin gönlüne göre olur inşallah canım....
Off evet sağlık ve huzurdan başka ne isteriz ki başka.. çalışıyorum canım ama yine de ev kurmak kolay değil, bir sürü masrafım var. hem çeyiz hazırlayıp hem de bu iş için para biriktirmek cidden çok zor oluyorBir rahatlasak dünyalar bizim olacak,başka da hiçbirşey istemicez.. Eğer çalışıyosan altından kalkarsın yetişemediğin yerde Doktor Bey de yardımcı olur herhalde onun hastasısın sonuçta.. Burcu Hanım geçici 1500 kalıcı 2000 dedi yaa çok istiyo,Şişli Med ise 1300 e diyo ama o da daraltmaya ayrıca istiyo sanırım
Off evet sağlık ve huzurdan başka ne isteriz ki başka.. çalışıyorum canım ama yine de ev kurmak kolay değil, bir sürü masrafım var. hem çeyiz hazırlayıp hem de bu iş için para biriktirmek cidden çok zor oluyortekrar sil baştan para toparlamaya çalışacağım şimdi Birisi ebru hanım çok iyi ılımlı ama para konusunda pek de ılımlı değil demişti, o yüzden Murat bey için de tedirginim. Burcu hanım daha da pahalıymış :S sen ona mı yaptıracaksın?
sen konyada mıydın canım?kızlar bnde ebru hanımı düşünyrdum .. ki suan içinde tam kararımı veremedim gerci..
konya da hakan çepni diye bir estetk cerrahi varmış...
o da yapıyrmus bu işlemi hatta forumdan bi arkdsmz yaptrmıs bnde ona yaptrmayı da düşünyrm ...
arstrıyorum ..ama estetk cerrhlrı nasl yapck diye de düşünyrm bi yandan kızlık zarnın yerini falan ..
o doktrda 2200 istyomus flebe cok geldi bna ..:18:
evet doktorun yanında kendini rahat hissetmek çok önemli canımEvet cnm Burcu Hanım daha pahalı, Akın Beye de muayene olacağım,onun yaklaşımına göre karar vereceğim artık,bakalım neler söyleyecek,garanti verecek mi? Burcu Hanımın yanında rahattım,bakalım Akın beyin yanında rahat edebilecek miyim? Sonuçta işlemden sonra da kontrolü var gidip geleceğim sürekli,içime sinen biri olması gerekiyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?