- 22 Ocak 2021
- 152
- 36
- 13
- 29
Evet, çok etkileniyorumKızlar merhaba kırmızı oda dizisinde kumrunun evlendiği bölümü izlediniz mi bakire olmadığı için neler yaşadı çok kötü oldum
Canım ankaradaysan zor olmayacaksa geçici dene hiç uğraşma kalıcıyla bence.
Söyledim ama yapmıyor işte tekrar başka doktora da verecek param yok ne yazık ki. Doktorun söylediği şekilde ilerliycem başka çarem yok kiCanım ankaradaysan zor olmayacaksa geçici dene hiç uğraşma kalıcıyla bence.
O zaman bir bildiği vardır doktorun. Hiçbir şey olmazsa son çare geçici. Gidebildikten sonra bence en garantisi o. Zaten senin nikah da erkenmiş daha rahat olursun geçiciye gerek kalsa bile. Sıkma canını ya her şey halloluyor vallahi biraz cesaret olduktan sonra.Söyledim ama yapmıyor işte tekrar başka doktora da verecek param yok ne yazık ki. Doktorun söylediği şekilde ilerliycem başka çarem yok ki
İyi fikir aslında yaYa ben de Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce Ankara’da ama hiç kayıt falan almadı son kontrole çağırıyor o. Acaba öyle bir durumda gitsem ben yapmamıştım falan der mi kaydım yok çünkü
MantıklıYa ben de Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce Ankara’da ama hiç kayıt falan almadı son kontrole çağırıyor o. Acaba öyle bir durumda gitsem ben yapmamıştım falan der mi kaydım yok çünkü
Keşke ya ne güzel olurduKızlar keşke yan yana olsaydık birbirimizi anca biz anlıyoruz kimseye insan anlatamayınca zor oluyor.
gozlerim doldu ya eski zamani anlatiyor ama kendimi yerine koydum kizin zihniyet ayni cunku kiz diyo ya madem bu kadar kolaydi namusumu temizlemek ben niye bu kadar aci cektim iki damla kan icin halimize bak o kadar zoruma gidiyo ki erkeklerin her boku yiyip kadinlarin bunlari yasamasiKızlar merhaba kırmızı oda dizisinde kumrunun evlendiği bölümü izlediniz mi bakire olmadığı için neler yaşadı çok kötü oldum
allah analı babalı büyütsün darısı bizlere bizlerinde sonu seniin gibi olur inşallahMerhaba arkadaşlar ben burda eskilerdenim bir boşluk bulup girdim buraya allah herkesin yardımcısı olsun öncelikle bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sıkıntılı durumlar yaşadım ama kanamam oldu şimdi bi tane bebiş bekliyorumkorkmayın oluyor o az açılma oldu bi dikiş atmis naparim gibi şeylerle üzmeyin kendinizi tecrübeyle sabit kaniyo
Geçici mi olmuştu acaba kalıcı mıMerhaba arkadaşlar ben burda eskilerdenim bir boşluk bulup girdim buraya allah herkesin yardımcısı olsun öncelikle bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sıkıntılı durumlar yaşadım ama kanamam oldu şimdi bi tane bebiş bekliyorumkorkmayın oluyor o az açılma oldu bi dikiş atmis naparim gibi şeylerle üzmeyin kendinizi tecrübeyle sabit kaniyo
sen kurtulmussun insallah bizde atlatiriz allah anali babali buyutsuunnMerhaba arkadaşlar ben burda eskilerdenim bir boşluk bulup girdim buraya allah herkesin yardımcısı olsun öncelikle bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sıkıntılı durumlar yaşadım ama kanamam oldu şimdi bi tane bebiş bekliyorumkorkmayın oluyor o az açılma oldu bi dikiş atmis naparim gibi şeylerle üzmeyin kendinizi tecrübeyle sabit kaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?