Bir dikiş daha atılmıştı en son. Bu gün kontrole gittim doktor yine o kısım tutmamış dedi. Haftaya gel tekrar doku kaldırıp dikicez orayı dedi. Arkadaşlar artık gerçekten o kadar büyük bir bunalımın içerisindeyim ki anlatamam. Ne yapacağımı şaşırdım. Sağlıklı düşünemiyorum. Çıkar yol bulamıyorum. Geçici kesin çözüm mü anlaşılma riski var mı ? Hangisi sizin tercihiniz ? Çünkü ben haftaya gidip tekrar ameliyat olucam eğer tekrar tutmazsa geçici yaptırmayı düşünüyorum. Düşünüyorum diyorum ama yine de emin değilim. Çıkış yolu hangisi bulamıyorum.

Canım Allah yardımcın olsun. Benim de gözüm korktu. Neden tutmamış, sence sebep ne ? Sebep ortadan kalkarsa belki haftaya yapılacak işlem olumlu sonuçlanır inşallah.

Canım Allah yardımcın olsun. Benim de gözüm korktu. Neden tutmamış, sence sebep ne ? Sebep ortadan kalkarsa belki haftaya yapılacak işlem olumlu sonuçlanır inşallah.
Teşekkür ederim neden tutmadı ki dedim bazı dokular kabul etmiyor reaksiyon gösterebiliyor dedi. Demekki tekrar doku kaldırıp dikiş atarsa daha garanti olacağını düşünüyor. Sebebini bir bilsem zaten belki sakinleşeceğim.

Bu şekilde kanama olmaz mı diye sordum olmaz dedi Nisanın sonunda nikahım olduğunu da söyledim. Ama şimdi düşününce gerçekten de doku kaldırıp dikiş atması daha iyi olacak. Diyorum ki haftaya gidip ameliyatı olayım ondan sonra o da tutmazsa ilişkiden önce geçici işlem olayım. Ama netleştiremiyorum. Geçicinin zorlukları neler bilmiyorum.

Düşünmekten başıma ağrılar girdi.
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun,üzülme. Geçmiş mesajlarında dediğin gibi doktor en azından iyi çıkmış, içine sinmediği şeyleri halletmeden bırakmıyormuş. Dediği gibi bazı dokular işlemi zor kabul ediyo. Zaten birşeyin gözüne ne kadar bakarsak o kadar olmaz yani sakınan göze çöp batar misali.. Dokuyu kaldırıp son kez dikiş attır gayet sakin iyileşme sürecini atlat, inşaallah tutar bu kez. Eğer yine olmazsa da düğünden birkaç gün önce geçici olursun. Düşündüğün mantıklı geldi bana da. Umarım herşey istediğin gibi olur

Umarım canım benim

Geçicide gününü geçirmedigin sürece sorun yaşamazsın kalıcının bu yönü çok kötü işte tutmama ihtimali hemen tutsa sorun olmayacak insana defalarca yıpranıyor bence birdaha işlem olma kalıcı bana kalırsa son1 hafta sitres yaşarsın olur biter parana da yazık canına da yazık

Düşünmekten başıma ağrılar girdi.
Canım ama şöyle bisey var kalıcı yaparken eski zar kalıntılarını kesiyorlar sen yeniden kalıcı yaparsan yine kesmiş olacaklar doktor sana bisey dedi mi olmasa geçici yaparız diye çünkü geçen haftalardan hatırlarsın mağdur adli kullanıcı mesela o 2 kere kalıcı yaptirdi tutmadi geçiçi yaptırmak zorunda kaldi artık eski zarları kalmamıştı mecbur doktor vajina daraltmami yapmıştı dudakları mı biribirine yakın dikmişti tam hatırlamıyorum işte anca öyle kanamasi oldu doktoruna sor böyle risk varsa geçiçi yaptır doktor sıkıntı yok dese kalıcı içine siniyirsa onu yaparsın

Evet mağdurun mesajlarını yakından takip etmiştim bende. O iki kez üst üste kalıcı olmuştu dediğin gibi zar kalıntısı kalmamıştı. Ben en iyisi doktorla konuşayım. İçeriden flep kaldıracağınıza ilişki öncesi kanama sağlayacak dikişler atın diyim demi. İp konusunda korkuyorum yoksa geçici olurdum

Ipten korkacak bir şey yok sayfaları okumussundur illaki bir kişi bile sıkıntı yaşadım demedi. Sadece sıkıntı yaşamamak için baktırma yeter ki baksada anlamaz dikiş gözükmüyor ve kanamasi kesin

K kelebeeeekk dedigin gibi doktorunla bir konuş sen İstanbul'dasin sanırım. Sanslisin bu konuda. Tecrübeli olan sizsiniz benim için en iyisini söyleyin de, adam şimdi hırs da yapmasın illa kaliciyla kan gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…