- 13 Şubat 2021
- 100
- 35
- 18
- 25
yorumlari yok mu burda canim ordan yola cik bide ara mutlaka benceKızlar bu geçici de doktor ne kadar önemli bi türlü karar vermedim biri bayan diğeri erkek bayanın kılinigi var erkek olan doktor özel bi hastanede hangisini seçsem bilemedim
Doktor isim falan yok direk odama geliceksin dedi birde ilgili geldi ne sorsam cevap verdi açıklama yaptı kılinigi olan doktor konuşmaya tenezzül etmiyor görüşemezmiş çok yoğun oluyor dedi sekreteri anlamadımÖzel hastanede giriş alıyorlardır bence klinikte isim vs almıyorlar o yüzden bence klinik daha mantıklı
Canım ikiside bilindik bi doktor değil yani bu forumda ismi geçmeyen doktorlaryorumlari yok mu burda canim ordan yola cik bide ara mutlaka bence
canim ben bu daraltmayi biraz arastirdim oyle iki dikisle daralacak bisey degil komple kanali daraltiyorlarmis ben muayene oldum genismis benim de daraltmada yapalim dedi hemen cogu para icin yapiyor bence iyi arastirmak lazimBenim korkum birleştirme olsa eski halini alacak eski hali esnek zaten. Bence bana o yunden bir de daraltma yaparım dedi. Ama nasıl oluyor bilmiyorum.
Rahime uzanan kanali mi? Yok yaptırmam öyleyse egercanim ben bu daraltmayi biraz arastirdim oyle iki dikisle daralacak bisey degil komple kanali daraltiyorlarmis ben muayene oldum genismis benim de daraltmada yapalim dedi hemen cogu para icin yapiyor bence iyi arastirmak lazim
kuzum gecicide bence her turlu sonuc alirsin klinik daha mantikli gibi kadin erkek doktor farketmez bence tecrubelerine bakCanım ikiside bilindik bi doktor değil yani bu forumda ismi geçmeyen doktorlar
Banda kılinik daha tecrübelidir gibi geliyor neden bilmiyorum amakuzum gecicide bence her turlu sonuc alirsin klinik daha mantikli gibi kadin erkek doktor farketmez bence tecrubelerine bak
iste normalde daraltma zor bi islem ama bicok doktor bence mecbur oldugumuzu dusunup onu yapalim bunu yapalim diyip paraya doktu isi ama kaliciyi yaparken dar diken doktorlar var onlara bakiyorum benRahime uzanan kanali mi? Yok yaptırmam öyleyse eger
samuray bu foti daha guzelBanda kılinik daha tecrübelidir gibi geliyor neden bilmiyorum ama
Sen kalıcı mi düşünüyorsun? Evet var da bu sefer de tekniklerini bilmek lazım nasıl dikiyorlariste normalde daraltma zor bi islem ama bicok doktor bence mecbur oldugumuzu dusunup onu yapalim bunu yapalim diyip paraya doktu isi ama kaliciyi yaparken dar diken doktorlar var onlara bakiyorum ben
Ayy teşekkür ederimsamuray bu foti daha guzel
amaann ne yara izi naptin kiz o kadar detay dusunmeSen kalıcı mi düşünüyorsun? Evet var da bu sefer de tekniklerini bilmek lazım nasıl dikiyorlaryara izi kalıyormuş
amaann ne yara izi naptin kiz o kadar detay dusunmekalici evet genismis benimde dar kalici diktirmeyi dusunuyorum daraltmaya para veremem bi ton para zaten
kesin bilinmez kuzu ama iyi bakip iyi beslenirsen cok cok yuksek ihtimal tutar ama imkanin varsa gecic de dusunebilirsin ona kesin diyor herkesKesin tutsa kalıcı da direkt karar vericem
Gerçekten makalelerde de iki işlemde de kanama olur diyorlar alt başlık geçicide %100 yazıp kalicida yazmıyorlarkesin bilinmez kuzu ama iyi bakip iyi beslenirsen cok cok yuksek ihtimal tutar ama imkanin varsa gecic de dusunebilirsin ona kesin diyor herkes
bende cok ikilemde kaldim kesinlikle mantikli olan gecici bence ozellikle buyuk sehirdeysen ama ben biraz tez canliyim duramiyorum icim de rahat etmiyor ondan kalici dedim olmazsa son care gecici yine sende iyi tart kafanda ama bence kalicida tutarGerçekten makalelerde de iki işlemde de kanama olur diyorlar alt başlık geçicide %100 yazıp kalicida yazmıyorlar
Erkeklerin meziyet saydığına neden hata olarak bakıyorsun ki ? Birçoğumuz sevdik de yaptık üstelik. Ben hiç pişman değilim o kişiyle yaşadığıma. Olmadı ayrıldık sonu olan bir birliktelikti demek ki. Sen de hata olarak bakma. İki tarafın mutluluğu için bir şey yapacaksın. Kalıcı olmadıysa geçici muhakkak olacaktır üç senedir burayı takip ediyorum ve İnan geçiciyle sonuç alanların sayısı azımsanmayacak kadardı. Birçoğu da şehir dışından gidip yaptırdı. Çözümü olan bir şey. Üstelik hepsi de boşa heba etmişim o zamanlarımı hiç üzülmeyin dediler. Hepimiz aynı durumdayız. Sen de hiç üzülme tekrar dene.ameliyatı olmadan önce sürekli bu başlık altındaki yorumları okuyordum. Bir an tamam ben bu ameliyatı olurum diyip iki dakika sonra diğer yorumları okudukça yok ya ben vazgeçtim diyordum. Anlık olarak fikirlerim değişiyordu yani. İnsan işin içine girmeden anlayamıyor. Kalıcı evet çok zor bir süreç. Dikkat edersen tutar diyorlar ama öyle değil. Ben çok dikkat ettim. Üzerine oturmadım hep yan oturdum. İlk günler banyo yapmadım. Klozete bacağımı açmadan oturdum. Peçeteyle tampon hareketlerle sildim. Gece bacaklarımı açarak uyuyorum diye bağlayıp uyudum. Her gün iç çamaşırımı değiştirdim. Bacağımı hiç ayırmadım. Nerede yanlış yaptım bilmiyorum. Bana göre yanlış yapılan bişey yoktu. Doktorla da alakası yok ben hala doktoruma güveniyorum ama dokuyla alakalı. Doku kabul etmiyor işte. O yüzden çok iyi düşünüp karar verin. Ben nasıl olsa zamanım var bir an önce ameliyatı olup kurtulayım kafamı rahatlatayım dedim. Daha beter oldum. Geçici işlemde nedense ipler anlaşılır görünür diye korktum. O yüzden kalıcıya karar verdim ama şimdiki aklım olsa geçici işlem olurdum. Artık orama baktıkça midem bulanıyor. Evet geçmişte bir hata yaptım ama bedeli bu kadar ağır olmak zorunda mıydı. Oraya tamı tamına 3 kez yattım. Pazartesi 4. kez yatacağım. Çektiğim sıkıntılar da cabası. Fikirlerinizi değiştirmek istemem belki söylediklerime karşı çıkanlar da olacaktır ama bunlar tamamen benim düşüncelerim. Kalıcı oldum bitti demekle olmuyor inanın. Bu zorlu yolculuğa kendinizi önceden hazırlayın.
Zaten geçicide herkes sonuç alıyor o yüzden içine sinen doktora yap en azından psikolojik olarak rahat olursun. Eğer isim almayacaksa o doktora yapabilirsin o zamanDoktor isim falan yok direk odama geliceksin dedi birde ilgili geldi ne sorsam cevap verdi açıklama yaptı kılinigi olan doktor konuşmaya tenezzül etmiyor görüşemezmiş çok yoğun oluyor dedi sekreteri anlamadım
İnşallah canım inşallah bakıcam duruma göre karar vericemZaten geçicide herkes sonuç alıyor o yüzden içine sinen doktora yap en azından psikolojik olarak rahat olursun. Eğer isim almayacaksa o doktora yapabilirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?